Dobro jutro cure 😊
Evo moje LH trakice na 15. dan ciklusa 😍
Sinoc smo pokrili, jos danas i sutra pa opet u odbrojavanje 💪🏻
Malo sam pratila ovdje LH trakice koje postavljate, zar nije pozitivna trakica samo ako je testna linija jednaka kontrolnoj ili jaca od kontrolne?? Vidjela sam nekoliko trakica koje imaju testnu liniju slabiju od kontrolne, ali na zelenim trakicama.
Moje su roze 10mlu, a ove od ClearBlue ne znam koliko su jake ali je testna linija dosta jaca od kontrolne.
Sretno Marina. Dobar pik. Cure kojima je prosla ovulacija su radile lh trakice da vide tamne li, jer u slucaju trudnoce lh trakica bude isto pozitivna.
Hvala👍🏻
I ja cu od sada da pratim sa LH trakicama svaki dan posle ovulacije, bas me zanima u slucaju trudnoce dali tamne
👍👍👍👍 i ja 🤭🤭🤭
Sto je moguce da lh takica pokaze pik a da nema.O??? Meni je mozda kakav miom pa je lh tamnija ali nije mi nista ginekolog rekao kad sam bila na pregledu
Moguce. Pozitivna LH Trakica ne garantira da ce se O i desiti. Samo pokaze da je Lh na vrhuncu ali to nuzno ne znaci da ce folikul izbaciti jajasce ili da ga uopce ima u folikulu. Dakle folikuli mogu biti prazni.
Sto je moguce da lh takica pokaze pik a da nema.O??? Meni je mozda kakav miom pa je lh tamnija ali nije mi nista ginekolog rekao kad sam bila na pregledu
Moguce. Pozitivna LH Trakica ne garantira da ce se O i desiti. Samo pokaze da je Lh na vrhuncu ali to nuzno ne znaci da ce folikul izbaciti jajasce ili da ga uopce ima u folikulu. Dakle folikuli mogu biti prazni.
Ja imam dva manja mioma pa sam mislila da mi je zbog toga lh trakica tamna pred kraj ciklusa, ali cini mi se da je Lela rekla da i ona ima i vece miome od mene pa joj lh trakica nije tamna. Ne znam. Ja cu u utorak vidjeti s doktoricom sta kaze pa vam javim.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Ja nisam više izdržala i napravila test i naravno, minus kao kuća 🙄 ništa, nadam se da će sutra doći pa da sto prije prođe! Idemo dalje 💪🏻
Ja sam odlucila da necu radit test za trudnocu, i citam maloprije komentare o lh trakicama i trudnoci i neda mi vrag mira, gledam test za trudnocu, gledam lh trakice....uzmem ipak trakice i popiskim, dvije crtice, je da je testna nesto slabija od kontrolne pa mislim da nista...pricekat cu jos koji dan pa napraviti za trudnocu test.... Inace 6dpo (zaboravila napomenuti)
Ja sam odlucila da necu radit test za trudnocu, i citam maloprije komentare o lh trakicama i trudnoci i neda mi vrag mira, gledam test za trudnocu, gledam lh trakice….uzmem ipak trakice i popiskim, dvije crtice, je da je testna nesto slabija od kontrolne pa mislim da nista…pricekat cu jos koji dan pa napraviti za trudnocu test…. Inace 6dpo (zaboravila napomenuti)
Pa rano ti je jos s obzirom da implantacija bude od 6 do 12 dpo.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Cure ja sam iskoristila zadnju lh trakicu. Sad sam barem mirna jer znam da ih nemam vise, pricekacu m. Inace danas mi je 5 dpo trakica je naravno svijetla.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Ja sam odlucila da necu radit test za trudnocu, i citam maloprije komentare o lh trakicama i trudnoci i neda mi vrag mira, gledam test za trudnocu, gledam lh trakice….uzmem ipak trakice i popiskim, dvije crtice, je da je testna nesto slabija od kontrolne pa mislim da nista…pricekat cu jos koji dan pa napraviti za trudnocu test…. Inace 6dpo (zaboravila napomenuti)
Moram si ovo vrijeme iscekivanja ucinit nekako zanimljivijim 😂
Moram si ovo vrijeme iscekivanja ucinit nekako zanimljivijim 😂
Hahahaha ja sam zato i zadnji test iskoristila da vise ne razmisljam. Odoh se sad baciti na ciscenje da ova prehlada izadje iz mene.
35 godina
M-normozoospermia
Pokusavamo od 02/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji