Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 13:19

točkicaa

Ajmeee sto nas je na popisuuu 😱😁😁
    Tko nam jos fali na popisuu?! Justagirl, rita88,…
    Daj Boze da ugledamo uskoro pored svih plusice!! De zalislite to, da sve ostanemo trudne odjednom 😂 hahahaha ubile bi grupu jesenske bebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

hahaahaa - bome bi!! HAHAHAHHAHA

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Pipin
    23. Siječanj 2020. 13:20

Otvorile bi temu zimskih beba 2020 jel tako? Nema je jos!

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 13:21

Lilo, gdje si ti? Odoljevaš li ne rađenju testa..:D 
    Ja nakon što sam napravila 5/6 dana prije (ne) oečkivane i bio je bijeli snijeg, više se ne usudim. Najednom sve simptome ignoriram hahahaha, a prije toga sam osluškivala svaki dio tijela :D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Aneee
    23. Siječanj 2020. 13:33

Evo ja prijavljujem konstantno propadanje u desnom jajniku (nekad manje nekad vise), malo me strah da nisu ciste, napuhanost i toliku nenormalnu glad imam, samo jedem 😅 i slatko ne jedem baš nešto inace, al od jučer mi se samo čokolada i cips jedu 😂  

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 13:46

Lilo23

LeLa2807

Lilo, gdje si ti? Odoljevaš li ne rađenju testa..:D
    Ja nakon što sam napravila 5/6 dana prije (ne) oečkivane i bio je bijeli snijeg, više se ne usudim. Najednom sve simptome ignoriram hahahaha, a prije toga sam osluškivala svaki dio tijela :D

Odoljevam al jedva cak sad razmisljam da cekam da zakasni dva tri dana pa onda napravim haha
    Najbolje da ti zakasni par dana pa da te iznenadi plusic 🤞🏻😊

To svakako - ako izdržim. <3 ajde još par dana :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

nada23
    23. Siječanj 2020. 13:56

Evo ja prijavljujem novi “simptom”, jako lagane menstrualne grčeve. 🙈

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

23. Siječanj 2020. 14:04

Ja mislim da cu procuritiiiii...pocinju neki grcevi,al nisu slabi nego bas jaki jaki i boli me da bi najrade plakala 😣

Aneee
    23. Siječanj 2020. 14:06

crnerupe

Ja mislim da cu procuritiiiii…pocinju neki grcevi,al nisu slabi nego bas jaki jaki i boli me da bi najrade plakala 😣

Najgore to kad kasni (Ili urani) onda boli ko vrag 😖

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    23. Siječanj 2020. 14:06

Mene opet baš grči i maloprije me desni jajnik probadao par minuta već sam zabrijala - gotovo je VM T sto posto... ajme moram se skulirat, sad je ok...:D Grčenja i dalje i obilni iscjedak, bradavice počele boljeti - ali sve to ništa čudno meni pred M. Jedino što mi je drugačije je to da sam kroz cijeli mjesec od O imala grčeve od slabijih do jačih, drugo od prištića, iscjetka, grudi ne bi niš posebno isticala.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

23. Siječanj 2020. 14:16

Ma kada mi je toliko kasnilo zadnji put bila je biokemijska...zato sam i rekla da do pregleda necu ni raditi test pa ako ostane crtica super, ako ne zivot ide dalje...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.