Ajmeee sto nas je na popisuuu 😱😁😁
Tko nam jos fali na popisuu?! Justagirl, rita88,…
Daj Boze da ugledamo uskoro pored svih plusice!! De zalislite to, da sve ostanemo trudne odjednom 😂 hahahaha ubile bi grupu jesenske bebe 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
hahaahaa - bome bi!! HAHAHAHHAHA
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lilo, gdje si ti? Odoljevaš li ne rađenju testa..:D
Ja nakon što sam napravila 5/6 dana prije (ne) oečkivane i bio je bijeli snijeg, više se ne usudim. Najednom sve simptome ignoriram hahahaha, a prije toga sam osluškivala svaki dio tijela :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Evo ja prijavljujem konstantno propadanje u desnom jajniku (nekad manje nekad vise), malo me strah da nisu ciste, napuhanost i toliku nenormalnu glad imam, samo jedem 😅 i slatko ne jedem baš nešto inace, al od jučer mi se samo čokolada i cips jedu 😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Lilo, gdje si ti? Odoljevaš li ne rađenju testa..:D
Ja nakon što sam napravila 5/6 dana prije (ne) oečkivane i bio je bijeli snijeg, više se ne usudim. Najednom sve simptome ignoriram hahahaha, a prije toga sam osluškivala svaki dio tijela :D
Odoljevam al jedva cak sad razmisljam da cekam da zakasni dva tri dana pa onda napravim haha
Najbolje da ti zakasni par dana pa da te iznenadi plusic 🤞🏻😊
To svakako - ako izdržim. <3 ajde još par dana :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Evo ja prijavljujem novi “simptom”, jako lagane menstrualne grčeve. 🙈
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Ja mislim da cu procuritiiiii...pocinju neki grcevi,al nisu slabi nego bas jaki jaki i boli me da bi najrade plakala 😣
Ja mislim da cu procuritiiiii…pocinju neki grcevi,al nisu slabi nego bas jaki jaki i boli me da bi najrade plakala 😣
Najgore to kad kasni (Ili urani) onda boli ko vrag 😖
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mene opet baš grči i maloprije me desni jajnik probadao par minuta već sam zabrijala - gotovo je VM T sto posto... ajme moram se skulirat, sad je ok...:D Grčenja i dalje i obilni iscjedak, bradavice počele boljeti - ali sve to ništa čudno meni pred M. Jedino što mi je drugačije je to da sam kroz cijeli mjesec od O imala grčeve od slabijih do jačih, drugo od prištića, iscjetka, grudi ne bi niš posebno isticala.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ma kada mi je toliko kasnilo zadnji put bila je biokemijska...zato sam i rekla da do pregleda necu ni raditi test pa ako ostane crtica super, ako ne zivot ide dalje...
Sortiraj odgovore
Najstariji