Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nada23
    23. Siječanj 2020. 10:09

MalaD, vidim i ja sjenu. Želim da ti potamni uskoro. 🙏
    Ja sam odlučila raditi test tek ako mi M zakasni 2 dana s obzirom na biokemijsku T prije 3 mj... Danas mi je 10/11 dpo. Još nemam značajnih simptoma osim bijelog iscjetka. Probudila se začepljenog nosa i sa herpesom. Očito je pao imunitet. 

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:16

Marinalin

Pipin ti si vec bila trudna?
    Znaci nakon O si imala jaki iscjedak samo?

Mi isto mislili svaka 2, ali nisam racunala tako brzi pik u roku 24h pa cemo sad 2 za redom, znamd a nije najbolje ali sta sad. Jesam da, bila sam trudna, imala sam spontani krajem godine. Nakon O me taj iscjedak pratio do poz testa pa i cjelu trudnocu, tako da kod mene je to simptom. 

23. Siječanj 2020. 10:21

Samo iscjedak i to je to😱
    Nakon koliko ti je test od O zadnji put pokazao plus?

nada23
    23. Siječanj 2020. 10:21

Super, znači sve mi koje imamo iscjedak se možemo nadati. 🤗 I mene prati od O i bas je obilan.

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

23. Siječanj 2020. 10:22

Pipin ubuduce ti preporucam da radis test O tek iza 10h i do nekih 20h al to navecer mozes cak i kasnije,meni je oko 22 pokazalo jednako tamnu testnu liniju a ujutro je vec bila slabo vidljiva tako da je O bila definitivno u toku ili nakon te trakice tokom noci..Jutarnji urin ce ti eventualno pokazati kad uhvatis pik jel bila O tokom noci ili je u toku,znaci ujutro nakon pika cisto kao provjera nakon sto ulovis pik

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:24

Marinalin

Samo iscjedak i to je to😱
    Nakon koliko ti je test od O zadnji put pokazao plus?

Imala sam i neke druge simptome: probadanja u jajnicima (a nakon O pa mi bilo cudno), nagli porast apetita koji bi trajao nekoliko sati, bolne i teske grudi odmah nakon O. Grcevi kao pred vjesticu koji su me pratili i u prvim tjednima trudnoce. Prava crta bila tek nakon 4 dana kasnjenja, 1 dan kasnjenja jako bljedda crta ali vidljiva!

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:27

crnerupe

Pipinubuduce ti preporucam da radis test O tek iza 10h i do nekih 20h al to navecer mozes cak i kasnije,meni je oko 22 pokazalo jednako tamnu testnu liniju a ujutro je vec bila slabo vidljiva tako da je O bila definitivno u toku ili nakon te trakice tokom noci..Jutarnji urin ce ti eventualno pokazati kad uhvatis pik jel bila O tokom noci ili je u toku,znaci ujutro nakon pika cisto kao provjera nakon sto ulovis pik

Razumijem, hvala ti. Da li je dovoljno raditi 1 dnevno ili radite 2 da ne propustite pik? Ovih Prima Test ima samo 5, bilo me strah da ne ponestane a kostaju 100kuna. Danas cu odmah s interneta naruciti kineze.

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:33

točkicaa

Pipin, da bas je cudno sto je tako tanaka al dobro. Al inace se ovulacijski testovi ne rade sa prvim jutarnjim urinom. Tek tamo poslje 10 pa do navecer. Najbolje ti je popodne ili ako vidis da se blizi O napravis dva puta dnevno. Ako imas jos koju pa da popiskis i vidis kakva ce ona ispast? 😊

A bas sam pocetnik, hvala cure. Imam jos 2 doma, pa cu napraviti oko 7-8, javim se sa slikom :D

• anaid
    23. Siječanj 2020. 10:37

Hrj curkr, pratim vas... kod mene M zavrsila, drugi tjedan idemo u nove pobjede... 
    Ciklu pijem, nocurak 3x2 dnevno, vitamine i obavezno navecer zblendam smuti (unutra sve zivo)
    Htjela sam se nadovezat, kolko su nas kinezi iznevjerili s sjenama za trudnocu, ali trakice za ovulaciju su stvarno super,nisu skupe, za 100 kn ih mozes narucit sigurno jedno 70...pa pisas ako treba i 5 puta dnevno 🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:48

anaid

Hrj curkr, pratim vas… kod mene M zavrsila, drugi tjedan idemo u nove pobjede…
    Ciklu pijem, nocurak 3x2 dnevno, vitamine i obavezno navecer zblendam smuti (unutra sve zivo)
    Htjela sam se nadovezat, kolko su nas kinezi iznevjerili s sjenama za trudnocu, ali trakice za ovulaciju su stvarno super,nisu skupe, za 100 kn ih mozes narucit sigurno jedno 70…pa pisas ako treba i 5 puta dnevno 🤣🤣

Tako cu sada 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.