Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Siječanj 2020. 09:55

Meni je 5dpo i imam ful isjedka ko nikad😱

Pipin
    23. Siječanj 2020. 09:59

Martina1982

Pipin

Molim vas za pomoc jer prvi put koristim ovulacijske trakice. Ovo je Prima Test. Da li je ovo peak? Buni me tanka druga crta…https://ibb.co/BCZd57Z

Daj uslikaj ponovno. Malo je mutna slika pa sr ne vidi dobro. 😁

Dva posta iznad sam bas opet slikala i rastavila.

Pipin
    23. Siječanj 2020. 09:59

Marinalin

Meni je 5dpo i imam ful isjedka ko nikad😱

Super znak 

23. Siječanj 2020. 10:01

Pipin

Martina1982

Pipin

Molim vas za pomoc jer prvi put koristim ovulacijske trakice. Ovo je Prima Test. Da li je ovo peak? Buni me tanka druga crta…https://ibb.co/BCZd57Z

Pik je bio po meni po ovom testu sad ce negdje O po ovoj slici,ne znam u koje doba dana je slikano? Al racunaj od toga otprilike unutar 12 sati doslo do O

23. Siječanj 2020. 10:02

Ninuska

crnerupe

Marinalin

Crne rupe jos malo👍👍👍
    Moguce da ti test ne pokazuje a dodes kod nje i iznenadis se trudnocom👍👌😂

Kod njega al da,to bi bio sok 🤣 ja bi ocekivala da ce rec cista,upala,nesto kad ono vidi se nesto..ne to bi mi doslo kao sok iskreno jer sam apsolutno otpisala mogucnost T, a i dalje nemam simptoma,neku vecer sam osjecala grceve jako slicne onima kad trebam dobiti,al nakon toga bijeli kremasti iscjedak i jutros sam vidjela prozirnu rastezljivu sluz 😱 sad ti budi pametan pa znaj sto je 😂

I ja imam taj kremasta iscjedak, i kasni i dalje. Ja ne znam sta je to 😂😂

Koma e,ne moram se ni tusirat 😂 mislim moram,imam osjecaj dva puta dnevno zbog ovoga 😂

23. Siječanj 2020. 10:03

Pipin brzo ce O👍👍👍👍
    Ma neznam imam osjecaj da sam dole mokra sva nikad mi nije bilo tako osim pred O i pred M.
    Sad mi je uzasno vise iscjetka za O nisam imala ni upola

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:06

crnerupe

Pipin

Martina1982

Pipin

Pik je bio po meni po ovom testu sad ce negdje O po ovoj slici,ne znam u koje doba dana je slikano? Al racunaj od toga otprilike unutar 12 sati doslo do O

Test je raden jutros s prvim urinom, radila i jucer ali jucer je bila dosta svjetlija, ni priblizno ovako, nekako jedva vidljiva. Sreca pokrili jucer, da pokrijemo i danas?

Pipin
    23. Siječanj 2020. 10:07

Marinalin

Pipin brzo ce O👍👍👍👍
    Ma neznam imam osjecaj da sam dole mokra sva nikad mi nije bilo tako osim pred O i pred M.
    Sad mi je uzasno vise iscjetka za O nisam imala ni upola

Meni to bio simptom, drzim palceve!

23. Siječanj 2020. 10:07

Pokrij za svaki slucaj
    Iako sam ja ovaj ciklus svaki drugi dan da probamo i tak👍

23. Siječanj 2020. 10:08

Pipin ti si vec bila trudna?
    Znaci nakon O si imala jaki iscjedak samo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.