Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    10. Ožujak 2020. 21:03

jelenajelena

Miakamo

jelenajelena

Miakamo

jelenajelena

Miakamo

jelenajelena

Anitram1982

ODBROJAVANJE 3/2020
    Crookshanks - 12.3.2020 - 2 dana
    Anaid-13.3.2020 - 3 dana
    Nova19-15.3.2020 - 5 dana
    Kiky-21.3.2020 - 11 dana
    Miakamo-25.3.2020 - 15 dana
    Lilo23-25.3.2020 - 15 dana
    Rita36 - 26.3.2020 - 16 dana
    ODBROJAVANJE 4/2020
    Pepika-3.4.2020 - 26 dana
    ChiAn6- 3.4.2020- 24 dana
    Rastika- 4.4.2020 - 26 dana
    Tera- 8.4.2020 - 30 dana
    Anitram1982-5.4.2020- 27 dana
    Mallla-
    Jelenajelana-

Jelenajelana-🤪🤪🤪
    Martina pisi 25.3😁

Ocekujemo isti dan 😁

Super..nisam sama🤗🤗🤗🤗🤗

Jesi li imala ovulaciju ili tek trebas? Kod mene bude ranije inace. Danas mi je 1dpo.

Cak mislim da mi je mozda danas,jer me maloprije tako zabolio jajnik da nisam mogla da ustanem..mislila sam da cu da crknem😱😱😱…toliko sam osjetila bol da mi je sve udarilo nazad da prostis na dupe🤭🤭🤭..pa sad sta bi to moglo da bude ko ce ga vise znati🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Moguce. Pratis li ovulaciju trakicama?

Nepratim draga u zadnje vrijemenikako.. malo odmaram od sve te trke oko.tog sveg…ipak vec godinama pratim svasta nesto pa mi je vec malo previse svega😔koliko ti dugo radis na bebici ??mozda si i pisala nisam upratila🤦‍♀️🤦‍♀️

Od ovog ciklusa se prestali cuvati definitivno a prosli ciklus bilo jednom bez cuvanja. S tim da ni ovaj ciklus nismo pokrili bas sve dane al eto sta bude da bude. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Raštika
    10. Ožujak 2020. 21:11

Trazila sam nesto po wc-u i nasla maybe baby. 😂😂😂👌 Zaboravila sam da ga imam, nabavila ga pretproslo ljeto. Jel koristi netko to? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    10. Ožujak 2020. 21:14

Raštika

Trazila sam nesto po wc-u i nasla maybe baby. 😂😂😂👌 Zaboravila sam da ga imam, nabavila ga pretproslo ljeto. Jel koristi netko to?

Sta je to pa da kupim hahhahahaa

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Raštika
    10. Ožujak 2020. 21:17

LeLa2807

Raštika

Ahahahahhaha😂😂😂😂😂😂
    Mala sprava s povecalom. Pljunes na nju ujutro i po uzorku sline vidis jel plodno. Ko mali nikroskop😂😂😂 jel ga kupujes?? 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• anaid
    10. Ožujak 2020. 21:20

Raštika

LeLa2807

Raštika

Ahahahahhaha😂😂😂😂😂😂
    Mala sprava s povecalom. Pljunes na nju ujutro i po uzorku sline vidis jel plodno. Ko mali nikroskop😂😂😂 jel ga kupujes??

Jos da to kupim, otvorit cu doma obrt... plodno polje, obrt za pracenje plodnih dana 😂😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    10. Ožujak 2020. 21:21

Hahhaha znam sta je al nikad nisam koristila. Legla dicu, procitala im price, sad moram peglat 🙄 upalit cu si neku seriju da brže prođe, imam tonu, ko da se mnozi međusobno majkemi

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

10. Ožujak 2020. 21:24

anaid

Ja cak nisam pratila iscjedak… pita me MM kaj svaku vecer odlazim sa mobom i zrcalom u wc i zakljucavam vrata… reko bolje da neznas 🤣🤣🤣 sad ne pratim jer stavljam vaginalete pa mi svakak nije mjerodavan… ko nam prvi radi testic ?

🤣🤣🤣🤣 jednostavno krepavam od smijeha. Citam i citam iznova i umirem od smijeh 🤣🤣🤣🤣🤣

Matkiša 😎
    10. Ožujak 2020. 21:32

@Nova19 ovo je kao Sibir haha užas,ja se ne nadam osim ako se uhvatilo od jednog keksa daaaleko od plodnih dana 😂😂 znači 0 bodova... 

Zaboravila sam kako sam pila noćurk? To se krene kad krene menga pa do ovulacije ak se dobro sjećam? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Malena0908
    10. Ožujak 2020. 21:34

Nova19

Mattanmeni kada je bilo ovako hladno je svaki put bila T u pitanju, ali opet, ne pouzdam se u to jer sam isto tako imala neke druge simptome pa nije bilo T… znat ću uskoro ☺️
    Malenaja imam blagi iscjedak i to mi daje nadu, jer svaki mjesec sam imala gusti bijeli pa je došla M, a sada je baš blaži… ali opet, dok ne vidim plus ne držim se za svim tim simptomima jer sam tokio puta bila razočarana da mi je u glavi da ću dobiti a nadam se da neću (lakše mi je tako nego da mi je u glavi “e sada je to to”) 🤗

Pa da i ja sam ga uvijek imala i uvijek par dana nakon ovulacije nesto zuckasto izade ali samo pri brisanju a sad bas nista. Osjetim sklisko kad se obrisem ali se nista ne primjeti 🤷‍♀️🤷‍♀️ eto nemam pojma 🤞🤞🤞

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

LeLa2807
    10. Ožujak 2020. 21:38

Raštika koliko košta i gdje mogu kupiti hahhahahhhhhahha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.