Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mallla
    10. Ožujak 2020. 21:41

Kiky 🥰

Mallla

anaid razumijem te ali nemoj otpisivat još, tko zna možda se ipak krije kakva mrvica, dok ne stigne M neka živi nada.
    Ja mislim da sam onaj prije ciklus imala opet biokemijsku, al nisam sigurna. Neki su testovi bili pozitivni neki negativni na kraju sam dobila 11dpo inače dobijem 13 ili 14 dpo. Al evo puštam to i borim se dalje. Ovaj ciklus i prošli ne pijem ništa. I nadam se ovaj mj otići na pregled i po uputnice za hormone.

I ja isto mislim da sam prosli mj imala biokemijsku isto. Imala sam ju u 1mj tu mi je doktor potvrdio a sad prosli ciklus nisam isla jer me nije bolilo uopce a test je bio pozitivan blaga crtica je bila na 9dpo i lh trakice dosta tamne ali posto je dosla m vise nisam ni radila test. Mislim da dolazi do trudnoce ali ne opstaje….radila sam isti takav test nakon stvari na 7 ili 8dc i bijel je bio kao snijeg…znaci da je nesto bilo ali jednostavno nije se zadrzalo 😪

Ista stvar je bila kod mene, taman LH cijeli ciklus, kinezi debelo pozitivni i onda dobijem, nastavim testirat i još 3 dana LH tamne i Mullerov test pozitivan idući dan negativan i blijeda LH. Kontala sam da su falši testovi jer kao nemoguće da je istina. I sad ovaj ciklus LH taman samo kad je bila O, ostalo svijetlo i nijedan test niti sa sjenom... I isto u 1mj 2019 potvrđena biokemijska i sad 2mj 2020 nepotvrđena al mislim da je bila ito ciklus kad sam uzimala noćurak i ciklu. 

url=https://lilypie.com]

10. Ožujak 2020. 21:48

Evo ovo je usoredba trakica koje sam koristila prije (roza) i koje imam sada (plava) a zanimljivo je da mi roza nikada nije pokazala jaki pik kao plava ovaj mjesec..hmm,interesantno🙈🤦‍♀️

Mallla
    10. Ožujak 2020. 21:55

Lilo3 ili imaš onako kao Justagirl2201 pa da ti u roku par sati potamni i posvijetli trakica ili će O tek biti, ako imaš trakica nastavi ih raditi i dalje. 
    Meni upravo stigle roze, a taman navikla na zelene 🙄
    Ja imam isto mikroskop al ovulpred tako nekako se zove, nisam ga nikako uspila prokužit, za to sam baš smotana. 

url=https://lilypie.com]

Nova19
    10. Ožujak 2020. 21:59

Mattan da, od prvog dana M do O za noćurka 🤞🏻🤞🏻 

• anaid
    10. Ožujak 2020. 22:01

Lilo23

https://ibb.co/j557Rpc ne znam vise sto mislit 🤷‍♀️

A 10,12,14 nisi piskila ?
    To brzo potamni kad krene. Doslovno u roku par sati, nekim curama iszo tako brzo natrag slabi, meni recimo.jos 2 dana svakako bude tamna...
    Martina a zamisli tek njega, valda covek misli da skrivam laboratorij iza wc skoljke 😂😂😂

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Matkiša 😎
    10. Ožujak 2020. 22:04

Lilo23

Mallla

Lilo3 ili imaš onako kao Justagirl2201 pa da ti u roku par sati potamni i posvijetli trakica ili će O tek biti, ako imaš trakica nastavi ih raditi i dalje.
    Ja imam isto mikroskop al ovulpred tako nekako se zove, nisam ga nikako uspila prokužit, za to sam baš smotana.

https://ibb.co/TWSDDxL evo ovo je od proslog ciklusa da imate za usporedbu i ciklus prije toga je dosta slican a ovaj ciklus ja nista vise ne kuzim
    Imam jos dvije haha 😅

Kakva je to aplikacijaaa za praćenje O? Baš je zgodna

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Raštika
    10. Ožujak 2020. 22:07

LeLa2807

Raštika koliko košta i gdje mogu kupiti hahhahahhhhhahha

Njuskalo, 100 kn. 🤐😂😂😂
    Al ak te zanima, proguglaj. Vjecna sprava. Treba se samo ispraksirat s 'čitanjem' sline.
    Mislim da cu ga opet vratit u pogon. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

10. Ožujak 2020. 22:08

Mattan28

Lilo23

Mallla

https://ibb.co/TWSDDxL evo ovo je od proslog ciklusa da imate za usporedbu i ciklus prije toga je dosta slican a ovaj ciklus ja nista vise ne kuzim
    Imam jos dvije haha 😅

Kakva je to aplikacijaaa za praćenje O? Baš je zgodna

Premom ti se zove. Mozes uslikat trakicu pa ti pokaze koliko je tamna. 

• anaid
    10. Ožujak 2020. 22:34

Koristim premom i fertility friend.
    Super su obe... Samo sto P uvijek stavi ovulaciju dan nakon pika, a FF dan nakon povecanja bazalne bez obzira dal je pik dan prije ili tak dan...

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ginny
    10. Ožujak 2020. 23:10

Opeglala i nalakirala nokte 💪 sise me bas bole, ne sicam se da su me ikad tako a imam oajecaj da curim 🤔 bas cudno. Vidit cemo oce bit sta ujutro ili se hormoni jos igraju sa mnom 🙄

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.