Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 23:26

Nova19

Anaid jako mi je žao i znam kako ti je nažalost… ja baš gledala kalendar, meni bi termin bio sljedeći tjedna 😣
    Ali vjerujem da ćemo uskoro imati uspješne trudnoće i da ćemo držati svoje toliko željene smotuljke 🥰

Zao mi je za vas obje i svatko tko je prosao tu nocnu moru... Uuuhh drzite se! Dat ce Bog.... 
    🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

• Miakamo
    10. Ožujak 2020. 23:29

Anitram1982

Mattan28

Lilo23

Mallla

Lilo3 ili imaš onako kao Justagirl2201 pa da ti u roku par sati potamni i posvijetli trakica ili će O tek biti, ako imaš trakica nastavi ih raditi i dalje.
    Meni upravo stigle roze, a taman navikla na zelene 🙄
    Ja imam isto mikroskop al ovulpred tako nekako se zove, nisam ga nikako uspila prokužit, za to sam baš smotana.

https://ibb.co/TWSDDxL evo ovo je od proslog ciklusa da imate za usporedbu i ciklus prije toga je dosta slican a ovaj ciklus ja nista vise ne kuzim
    Imam jos dvije haha 😅

Kakva je to aplikacijaaa za praćenje O? Baš je zgodna

Premom ti se zove. Mozes uslikat trakicu pa ti pokaze koliko je tamna.

Koristim i ja premom al mi ove vrijednosti lh nisu ovakve 😯. Kod mene pise da je iznad 1 kao velik nivo lh. Kod mene pik bio kad je vrijed bila blizu 2 a vidim kod nekoga na slici 80. Kako to?

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

• Miakamo
    10. Ožujak 2020. 23:32

Lilo23

Mallla

Lilo3 ili imaš onako kao Justagirl2201 pa da ti u roku par sati potamni i posvijetli trakica ili će O tek biti, ako imaš trakica nastavi ih raditi i dalje.
    Meni upravo stigle roze, a taman navikla na zelene 🙄
    Ja imam isto mikroskop al ovulpred tako nekako se zove, nisam ga nikako uspila prokužit, za to sam baš smotana.

https://ibb.co/TWSDDxL evo ovo je od proslog ciklusa da imate za usporedbu i ciklus prije toga je dosta slican a ovaj ciklus ja nista vise ne kuzim
    Imam jos dvije haha 😅

Evo sad sam skontala. Ti koristis premom trakice zato su ti drugacije vrijednosti. Ja kad testiram idem na druge testove pa su manje vrijednosti. Bas sam smotana.

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Aneee
    10. Ožujak 2020. 23:32

Joj dođem s posla otvorim forum a ono stotinu stranica, trebalo mi je skoro sat vremena da sve upratim 😅 malo kaos na poslu pa nisam uspjela otvarati...samo sam jednom nekom odg i to na stari post 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 23:35

https://ibb.co/cT5XGpp  evo kod mene bila ranija ovulacija... Cini se da crtica blijedi jutros je u sedam bila na najjače... Pokrili smo prekjučer i jucer... Danas nismo. Jer ujutro uzv pa nebi da covijeku smeta sperma mozda jer meni iscuri tek sutra dan visak.... Ujutro cu znat vise jel stvarno ovulacija tako rano bila.. Pusa curke laku noc... Pogubila sam se na fb... Al lijepo vas je bilo vidjeti.. 
    🥰

Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 23:37

Ili je pik najjaci bio u sedam jer je jutarnji urin... A eto ovaj u 23h prije pola sata vec je blijedja crtica..  Ma znat cu ujutro.. A spavanje ne ide nikako kad trebam doktoru za bilo sto... 

Aneee
    10. Ožujak 2020. 23:41

Dosta nas se prati ovaj ciklus 😁 ja sam 2dpo
    Sretno sutra..I čim se vratiš od ginekologa odmah u akciju 😋 da, kao što je netko napisao, da zabetoniras 🤣

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Aneee
    10. Ožujak 2020. 23:50

Samo vi spavajete ja sam se vratila sa posla i uspijela  sam da vas pročitam pa sad ću ja malo pisati sama sa sobom 🤣
    Ugl ja sam ovaj put dosta opuštenija nego prošli ciklus ne pratim simptome nemam želje za testovima i uopće mi nije u glavi da je O prošla...više mi je bilo stresno dočekati tu ovulaciju 😅
    I da sutra muž ima termin (iako je tek prvi razgovor al nmvz) za spermice ...I baš mi je drago da je O prošla jer znam da će mu reći da mora 7 dana bez sexa pa nek smo mi naše pokrili pa on sad može da 7 dana miruje 🤣 i rekla sam mužu da ima kaze da hoće da sve provjere i broj i pokretljivost i kvalitetu 😁 ugl sve što može da se provjeri 😁

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 23:50

ana.b.

Sretno sutra..I čim se vratiš od ginekologa odmah u akciju 😋 da, kao što je netko napisao, da zabetoniras 🤣

Obavezno betoniram..... Hvala ti draga.... 
    Ma samo bi volila da ovulacije bude bar malo na uzv... Jer ono idem da mi kaze kad mi je ovulacija a ono u biti vrlo moguce prosla.... Pa nezzz sta da mu kazem.... Da pokazem sliku testica? Ili ce on na uzv vidjet sam da je bila a ne samo da je prosla? 

Aneee
    10. Ožujak 2020. 23:54

Rita36

ana.b.

Obavezno betoniram….. Hvala ti draga….
    Ma samo bi volila da ovulacije bude bar malo na uzv… Jer ono idem da mi kaze kad mi je ovulacija a ono u biti vrlo moguce prosla…. Pa nezzz sta da mu kazem…. Da pokazem sliku testica? Ili ce on na uzv vidjet sam da je bila a ne samo da je prosla?

On može vidjeti i da je bila bez problema...samo ga pitaj

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.