Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    10. Ožujak 2020. 20:43

Hvala cure, evo radila sam s mamom pohane palacinke pa sam se malo ispakala... rekla sam i njoj, zapravo nisam nikad ni govorila doma o tome, pa sam malo i nju bacila u bed i ona je imala spontani prije mene i brata...
    Ali idemo dalje, nema druge.... ugl slavit cu svog andela na danasnji dan..
    Joj i ja sam se malo pogubila na fejsu, vratit cemo se sve ovdje 🤣🤣🤣

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

10. Ožujak 2020. 20:45

Izgled da je proradilo. Mozda smo ga optertile sa komentarima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣...eto kad se puno zena skupi na jednom mjestu...🤣🤣🤣

10. Ožujak 2020. 20:46

anaid

Hvala cure, evo radila sam s mamom pohane palacinke pa sam se malo ispakala… rekla sam i njoj, zapravo nisam nikad ni govorila doma o tome, pa sam malo i nju bacila u bed i ona je imala spontani prije mene i brata…
    Ali idemo dalje, nema druge…. ugl slavit cu svog andela na danasnji dan..
    Joj i ja sam se malo pogubila na fejsu, vratit cemo se sve ovdje 🤣🤣🤣

❤❤

Aneee

Kiky 🥰

Lela mozda je i meni od femisana 😱😱😱😱
    Ali prosli ciklus me nista nije bolilo a ovaj me grci sa lijeve strane. Prvo sam mislila jajnici ali nije dole a nije ni mjehur jer ne pisam stalno i ne pece nista. Jaoooo starim pa sve boli hahaha

I meni je jučer kao sa lijeve strane bila neka bol...kao da me bubreg boli 😅 nez sta tocno i danas me lijeva lopatica boli a "bubreg"( ili šta god bilo) više ne boli...tako da nez od čega je...Ja sam 2dpo

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

jelenajelena

Anitram1982

Izgled da je proradilo. Mozda smo ga optertile sa komentarima 🤣🤣🤣🤣🤣🤣…eto kad se puno zena skupi na jednom mjestu…🤣🤣🤣

🤭🤭😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

10. Ožujak 2020. 20:47

E pa ako se vratimo oce se opet zastekat😂😂vjerojatno jer puno se postova dnevno objavi🤦‍♀️😂

Ginny
    10. Ožujak 2020. 20:48

Ima previse spama #papiga
    Pocele su me sise bas bolit 🤔 mozda je dobar znak 🤞 
    Ne cudim se da su i cure s drugih tema napravile fb grupu 🤷‍♀️ forum ocito niko ne odrzava. Steta

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Nova19
    10. Ožujak 2020. 20:49

Mattan meni kada je bilo ovako hladno je svaki put bila T u pitanju, ali opet, ne pouzdam se u to jer sam isto tako imala neke druge simptome pa nije bilo T... znat ću uskoro ☺️
    Malena ja imam blagi iscjedak i to mi daje nadu, jer svaki mjesec sam imala gusti bijeli pa je došla M, a sada je baš blaži... ali opet, dok ne vidim plus ne držim se za svim tim simptomima jer sam tokio puta bila razočarana da mi je u glavi da ću dobiti a nadam se da neću (lakše mi je tako nego da mi je u glavi “e sada je to to”) 🤗

LeLa2807
    10. Ožujak 2020. 20:54

Anaid drzi se. 💓
    Ja sam naručila danas tih 30 komada +5testova pa cu krenuti i ja testirst trakice. Buduci da sam u zg ako mi dodje u cetvrtak krenut cu vec probsvat jer bi O trebala bit u subotu osim ako mi femisan nije uranio O. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• anaid
    10. Ožujak 2020. 20:56

Ja cak nisam  pratila iscjedak... pita me MM kaj svaku vecer odlazim sa mobom i zrcalom u wc i zakljucavam vrata... reko bolje da neznas 🤣🤣🤣 sad ne pratim jer stavljam vaginalete pa mi svakak nije mjerodavan... ko nam prvi radi testic ?

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.