Citala sam da je LH ukuono poviseni 54 sata… dakle skoro 3 dana… tak da po tome je to ok
Nego cure, rasplakala sam se…
Danas bi mi bio termin za porod da je beba ostala 😓😓😓😓😓😓
Joj znam kako ti..ja sam jucer…ne znam sta bi ti rekla..ja se u takvin trenucima sam isplacem i idem dalje…znam da cemo jednog dana vidjeti svoje Andele gore na nebu…i da nas ini cuvaju sada..tesko je to…jaki su to osjecaji…ali bit ce bolje…sutra je novi dan i mi idemo u borbu 💪💪💪💪
Meni je termin bio 1.5, približava se i bas mi je velika zelja bila biti trudna do tad jer nekako sam si u glavi tak poslozila da ce mi bit lakse... Proslo je sad 3.5mj i bila sam si (barem u svojoj glavi) ok, sad me opet hormoni i emocije lupaju i plače mi se...
Mislim da čovjek zacijeli Al ostane duboko to u nama ♥️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Jucer sam bila kod ginekologinje i pita me koliko dugo radimo na bebi...ja kazem sad ce biti godinu dana (a nece, tek u 7mj je godinu dana i to ne intenzivno, nego smo se samo prestali štiti, ali bez praćenja ovulacije i svega)
Ugl mi od 1 mj tek zaprave radimo na bebi, sa pracenjem trakica i ciklusa i svega...
I sad...
Kaze ona da misli da cu morati ici na nesto potpomognuto...inseminacija ili potpomognuta...ako kao nisam uspjela zatrudniti u roku 8 mj...
A ginekolog koji je strucnjak za neplodnost i koji mi radi sve pretrage se malo i naljutio sto sam dosla kod njega sa 8mj pokusavanja...sto nisam cekala godinu dana...i rekao mi je da i kada sa godinu dana pokusavanja se dođe kod nje...da pusti jos 6 mj pokusavanja, tijekom kojih se rade sve pretrage, prije nego se krene sa inseminacijom...
Znaci po njemu.je godinu ipo dana prije inseminacije...a po njoj ako se nije dogodilo u roku 8 mj, treba se ici na to...
Ja svakako necu jos nista pokusavati osim prirodnog jer mislim da smo se ozbiljno uhvatili tek zadnja 3 ciklusa...ali razlika je u tim njihovim mišljenjima...
url=https://lilypie.com]
Jucer sam bila kod ginekologinje i pita me koliko dugo radimo na bebi…ja kazem sad ce biti godinu dana (a nece, tek u 7mj je godinu dana i to ne intenzivno, nego smo se samo prestali štiti, ali bez praćenja ovulacije i svega)
Ugl mi od 1 mj tek zaprave radimo na bebi, sa pracenjem trakica i ciklusa i svega…
I sad…
Kaze ona da misli da cu morati ici na nesto potpomognuto…inseminacija ili potpomognuta…ako kao nisam uspjela zatrudniti u roku 8 mj…
A ginekolog koji je strucnjak za neplodnost i koji mi radi sve pretrage se malo i naljutio sto sam dosla kod njega sa 8mj pokusavanja…sto nisam cekala godinu dana…i rekao mi je da i kada sa godinu dana pokusavanja se dođe kod nje…da pusti jos 6 mj pokusavanja, tijekom kojih se rade sve pretrage, prije nego se krene sa inseminacijom…
Znaci po njemu.je godinu ipo dana prije inseminacije…a po njoj ako se nije dogodilo u roku 8 mj, treba se ici na to…
Ja svakako necu jos nista pokusavati osim prirodnog jer mislim da smo se ozbiljno uhvatili tek zadnja 3 ciklusa…ali razlika je u tim njihovim mišljenjima…
Da istina. Mene moja ne bi ni poslala da joj nisam rekla sama da hocu ici. Moguce da te posalju prvo na IUI. Ali tek treba to vidit. Nakon svih pretraga i analiza donjet odluku. Evo mi smo od 1 mj u klinici za MPO. I sad ovaj ciklus cemo na IUI ako dodu papiri. I probat cemo 2 puta ak ne uspijemo idemo na ICSI. A do sad me stavio na Klomifen, folikulomtrija i stoperica.
Chian6 meni je isto moj ginekolog na zadnjem pregledu rekao da pricekamo jos 6mj. Rekla sam mu da godinu dana pokusavamo i on je rekao da do godine i pol dvije je to ok. A posto mi je muz pomorac to kod nas malo duze traje..nikako se uskladit tako da nama ce sigurno potrajat i malo duze🙄🙄 ali sto je tu je. Moja kolegica rodila sa 42 pa se tjesim imam jos dosta vremena 😂
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
ODBROJAVANJE 3/2020
Crookshanks - 12.3.2020 - 2 dana
Anaid-13.3.2020 - 3 dana
Nova19-15.3.2020 - 5 dana
Kiky-21.3.2020 - 11 dana
Miakamo-25.3.2020 - 15 dana
Lilo23-25.3.2020 - 15 dana
Rita36 - 26.3.2020 - 16 dana
ODBROJAVANJE 4/2020
Pepika-3.4.2020 - 26 dana
ChiAn6- 3.4.2020- 24 dana
Rastika- 4.4.2020 - 26 dana
Tera- 8.4.2020 - 30 dana
Anitram1982-5.4.2020- 27 dana
Mallla-
Jelenajelana-
Jelenajelana-🤪🤪🤪
Martina pisi 25.3😁
Ocekujemo isti dan 😁
Super..nisam sama🤗🤗🤗🤗🤗
Jesi li imala ovulaciju ili tek trebas? Kod mene bude ranije inace. Danas mi je 1dpo.
35 godina
M-normozoospermia
Vrkuta, letrox, vitamin d
Pokusavamo od 02/2020
Jao Anitram ja pola toga ne razumijem što si tu napisala...moram malo izguglati te sve kratice 🤭
Tek sam naucila ove sve folikulometrije i inseminacije i implantacije...
Ne znam koliko ima tih pretraga i svega...ja sam mislila da sam ih napravila puno...a sad vidim i te neke štoperice...prvi put čujem...ugl mislim da cu slusati tog ginekologa...jer znam da je strucnjak za neplodnost i on je smiren i misli da nece biti problema...pa cu se jos nadati
I ja ostajem ovdje curke… nekako sam se baš vezala za ovaj forum i drugačije mi je od facea ☺️
Cure koje moraju ne dobiti ovaj vikend, imate kakve simptome?? Meni je već 3 dana užasno hladno, nikako da se ugrijem, osjećam probadanje i štipanje u jajniku, vrat opristavio UŽAS 😬, a Najčudnije mi je bilo danas u uredu osjetila miris cigarete , koji inače ne osjećam (pušačka zona je na drugom kraju prostorije)… a grudi su me ovaj put počele postepeno boljeti i bubriti, sada već bole i baš su velike… sve super zvuci ali opet, ne želim se veselit uzalud 😕 uglavnom, ako mi ne dođe do nedjelje navečer, testirat ću se 🙃😁
Ja sam mislila da sam jedina kojoj je hladno 🥶🥶🥶 ali meni je to uvijek pred M, treba doći u četvrtak.. Nadam se da kod tebe nije M u pitanju!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ja isto nemam fejsi ostajem na forumu🤗 moja neočekivana je 16.03, 23dc,6 dpo. Simptomi, lagana težina u grudima, te povremena bol u jajnicima,suhi iscjedak. S obzirom da sam doživila već simptome trudnoće, mislim da od ovoga mjeseca nema ništa. Al nada ostaje zadnje 🙏
05.12.2022 💗
Prvi put čujem da Lh trakica može pokazati trudnoću? Ima li netko iskustva u tome?
05.12.2022 💗
ODBROJAVANJE 3/2020
Crookshanks - 12.3.2020 - 2 dana
Anaid-13.3.2020 - 3 dana
Nova19-15.3.2020 - 5 dana
Kiky-21.3.2020 - 11 dana
Miakamo-25.3.2020 - 15 dana
Lilo23-25.3.2020 - 15 dana
Rita36 - 26.3.2020 - 16 dana
ODBROJAVANJE 4/2020
Pepika-3.4.2020 - 26 dana
ChiAn6- 3.4.2020- 24 dana
Rastika- 4.4.2020 - 26 dana
Tera- 8.4.2020 - 30 dana
Anitram1982-5.4.2020- 27 dana
Mallla-
Jelenajelana-
Jelenajelana-🤪🤪🤪
Martina pisi 25.3😁
Ocekujemo isti dan 😁
Super..nisam sama🤗🤗🤗🤗🤗
Jesi li imala ovulaciju ili tek trebas? Kod mene bude ranije inace. Danas mi je 1dpo.
Cak mislim da mi je mozda danas,jer me maloprije tako zabolio jajnik da nisam mogla da ustanem..mislila sam da cu da crknem😱😱😱...toliko sam osjetila bol da mi je sve udarilo nazad da prostis na dupe🤭🤭🤭..pa sad sta bi to moglo da bude ko ce ga vise znati🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Sortiraj odgovore
Najstariji