Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Miakamo
    10. Ožujak 2020. 16:57

Super, ima nas dosta. 

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Mallla
    10. Ožujak 2020. 17:04

anaid razumijem te ali nemoj otpisivat još, tko zna možda se ipak krije kakva mrvica, dok ne stigne M neka živi nada. 
    Ja mislim da sam onaj prije ciklus imala opet biokemijsku, al nisam sigurna. Neki su testovi bili pozitivni neki negativni na kraju sam dobila 11dpo inače dobijem 13 ili 14 dpo. Al evo puštam to i borim se dalje. Ovaj ciklus i prošli ne pijem ništa. I nadam se ovaj mj otići na pregled i po uputnice za hormone. 

url=https://lilypie.com]

• Miakamo
    10. Ožujak 2020. 17:04

Nova19

I ja ostajem ovdje curke… nekako sam se baš vezala za ovaj forum i drugačije mi je od facea ☺️
    Cure koje moraju ne dobiti ovaj vikend, imate kakve simptome?? Meni je već 3 dana užasno hladno, nikako da se ugrijem, osjećam probadanje i štipanje u jajniku, vrat opristavio UŽAS 😬, a Najčudnije mi je bilo danas u uredu osjetila miris cigarete , koji inače ne osjećam (pušačka zona je na drugom kraju prostorije)… a grudi su me ovaj put počele postepeno boljeti i bubriti, sada već bole i baš su velike… sve super zvuci ali opet, ne želim se veselit uzalud 😕 uglavnom, ako mi ne dođe do nedjelje navečer, testirat ću se 🙃😁

Izgleda da se kod tebe nesto kuha 😁🤞

35 godina
    M-normozoospermia
    Vrkuta, letrox, vitamin d
    Pokusavamo od 02/2020

Amelie
    10. Ožujak 2020. 17:17

Ja vas svaki dan škicnem.. iako još ne planiramo ponovno probati s trudnoćom..ali kroz koji mjesec vj budemo.. bilo bi mi žao da se ovo ugasi.. FB nemam i ne planiram ga raditi.. tak da..ima nas;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

10. Ožujak 2020. 17:28

Vidim dolazi vrijeme testiranja,bit ce veselo,uskoro ce se ovdje otvarati part 3 jer smo vec na 900 stranica hhaha 🙈 ostabim vas na par sati i onda moram nadoknadivati 10-15 stranica,nisam navikla na to nikako 🤣 kod mene nekakvo bockanje i “pulsiranje” u trbuhu i u podrucju jajnika,danas racunam da je 4 ili 5DPO,ja cu si u glavi racunati 4DPO da ne bi bilo ako kasni jedan dan da se ponadam 😂 sto je sigurno sigurno je🙈 temperaturu nemam pojma ne mjerim,umorna sam,troma,kilava,uzasno pormjenjivog raspolozenja i tako..sve moguci znaci PMS-a ali i neceg drugog..vidjet cemo 🙈

Ginny
    10. Ožujak 2020. 17:32

Nova zvuci obecavajuce🤞 meni su samo jos cice napete, mislim da ce prije M nego T
    Morqm peokomentorqt forum - 13str spama u 3sata 🙄🙄🙄 i to samo na ovom podforumu zelim dijete

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 17:34

Miakamo

Kiky 🥰

Pratimo se onda dva dana razlike smo. Meni je u biokemiskoj simptomi poceli odmah nakon O a sad nemam nista bas jako. Jedino me cini mi se bubrezi muce i to je vec drugi tjedan. Vidit cu jos par dana ako bude tako morat cu ic na ultrazvuk da provjere.
    Sad je nas par samo ostalo na forumu 😭😭😭
    Cure javite nam ako se dogodi trudnoca, drzim van svima 🤞

Cure, zanima me da li se prilikom ginekoloskog pregleda moze nesto poremetiti ako se slucajno nesto uhvatilo. Na dan pregleda bi mi bio 8 dpo. Je li neko imao iskustva?

I mene to zanima... Idem na 11dc i vec nekoliko odnosa imali plus pik mi bio ranije....  Sutra imam uzv 

Rita37🤰
    10. Ožujak 2020. 17:40

Mislim da cu i ja tu ostati aktivna... Tamo mi je nekako sve napadno.. Osjecam da smo svi stranci.. A ovdje kao da smo vec prijateljice 
    🙈🥰 I am back! 
    ❤️❤️❤️

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 17:55

Mallla

anaid razumijem te ali nemoj otpisivat još, tko zna možda se ipak krije kakva mrvica, dok ne stigne M neka živi nada.
    Ja mislim da sam onaj prije ciklus imala opet biokemijsku, al nisam sigurna. Neki su testovi bili pozitivni neki negativni na kraju sam dobila 11dpo inače dobijem 13 ili 14 dpo. Al evo puštam to i borim se dalje. Ovaj ciklus i prošli ne pijem ništa. I nadam se ovaj mj otići na pregled i po uputnice za hormone.

I ja isto mislim da sam prosli mj imala biokemijsku isto. Imala sam ju u 1mj tu mi je doktor potvrdio a sad prosli ciklus nisam isla jer me nije bolilo uopce a test je bio pozitivan blaga crtica je bila na 9dpo i lh trakice dosta tamne ali posto je dosla m vise nisam ni radila test. Mislim da dolazi do trudnoce ali ne opstaje....radila sam isti takav test nakon stvari na 7 ili 8dc i bijel je bio kao snijeg...znaci da je nesto bilo ali jednostavno nije se zadrzalo 😪

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    10. Ožujak 2020. 17:56

Rita36

Mislim da cu i ja tu ostati aktivna… Tamo mi je nekako sve napadno.. Osjecam da smo svi stranci.. A ovdje kao da smo vec prijateljice
    🙈🥰 I am back!
    ❤️❤️❤️

Ma tako je ❤ 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.