E curke..vala ovdje bas nikad nije dosadno....meni su poceli plodni dani a od akcije samo dva dana pokrivena...valjda bude jos koji dan🤭🤭🤭🤭🤭
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Rita36 dobro ti je muz rekao😂😂😂
Pa da kaze ili sa vama tipkam ili se sexamo... Nema drugi radnji u stanu 🙈... Tak bi volila da O bude u srijedu kad i uzv....
Jelenajelena menibje danas pik a imali odnos prekjucer i danas ujutro samo😂😂
Rita36 drzim fige da bude tako u srijedu😂
Pa jel moguce da je u srijedu ujutro ak je pik danas?
🙃
Prosi ciklus sam imala pik isto ponedj navece i sljedeci dan je bila O Jer mi je tako bazalna pokazala.
E sad neznam sta je tebi rekl tempica?
🤭🤭🤭🤭valjda ce ostati nesto plivaca nesto...😂😂😂😂a sto je najgore sto je mm otisao na put..pa necemo mozda uhvatiti kad bude O🤭🤭🤭🤭jbg
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Curke molim vas ako ijedna od vas ima objasnjenje. Kakvi vitamini, minerali ili hormoni fale kad me grudi toliko prije M bole za poludit. Jako bi vam bila zahvalna ako znate odgovor ili ste se nasle u istoj situaciji
A da nisi trudna?? 🤔😍
05.12.2022 💗
Prosi ciklus sam imala pik isto ponedj navece i sljedeci dan je bila O Jer mi je tako bazalna pokazala.
E sad neznam sta je tebi rekl tempica?
Mjerila prije par dana pa zaboravila... Jutros stavil toplomer i zaspim nakon 10min alarm zvoni opet.. Toplomjer izmjerio i ugasio se.... I onda nisam imala vremena ponovit neg zurit na posao.
Sortiraj odgovore
Najstariji