Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 17:11

RedRobin

Rita36, link za upload slika:https://imgbb.com/

Hvala puno

09. Ožujak 2020. 17:13

A onda ti je valjda stres. Nema očajavanja, samo akcija :D 

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 17:13

Raštika

Rita aplikacija je premom. Sretno! 🤞🤞
    Bas me zanimalo sto mislite o mpo. Ja volim cuti svacija misljenja, bez ikakvog osudjivanja. I moji stavovi nekome ne odgovaraju pa i dalje svi zivimo lijepo. 😂😂😂

Hvalaaa 
    Pusa pusa

jelenajelena
    09. Ožujak 2020. 17:40

Ee curke..mislim da ce vam.se javiti jedna curka...pa da lovite sjenice
    ..ja mislim da se nazire,al nebi da budem.jedina🤣🤣🤭..pa sam.joj rekla da vam se javi ovdje

Ja-27
    MM-33
    6god pokusavanja
    3spontana i vm...

• Pepika
    09. Ožujak 2020. 17:44

anaid zadovoljna sam 😊 nemam stvarno ni jednu losu rjec za nju, upisala sam se odma kad je otvarala i do pred god dana s 2x godisnje isla na preglede jer papa nije bila bas najurednija... Svaki put je bila pristupacna, sve ljepo objasnila, odgovorila na sva pitanja kaj sam ju pitala s osmjehom 

Malena0908
    09. Ožujak 2020. 18:01

Curke molim vas ako ijedna od vas ima objasnjenje. Kakvi vitamini, minerali ili hormoni fale kad me grudi toliko prije M bole za poludit. Jako bi vam bila zahvalna ako znate odgovor ili ste se nasle u istoj situaciji 

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:08

Malena0908

Curke molim vas ako ijedna od vas ima objasnjenje. Kakvi vitamini, minerali ili hormoni fale kad me grudi toliko prije M bole za poludit. Jako bi vam bila zahvalna ako znate odgovor ili ste se nasle u istoj situaciji

Mene su uvijek bolile i onda popijem 3mj agnucaston tablete sto je doktorica propisala.... I prestale potpuno i trajno.... 

Malena0908
    09. Ožujak 2020. 18:16

Rita36

Malena0908

Mene su uvijek bolile i onda popijem 3mj agnucaston tablete sto je doktorica propisala…. I prestale potpuno i trajno….

Pa ja svojoj rekla a ona kaze prepisat ce mi progesteron. Svasta ne mogu vjerojat, ali nije to svaki mj ali ovaj ubija

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

chiAn
    09. Ožujak 2020. 18:19

Jao cure ja danas imala bubrežni napad...jučer me bolio lijevi bubreg...ali jučer sam dobila i M...pa me bolio i stomak...pa nisam povezivala...a i mislila sam da sam mozda krivo spavala pa me od toga kao boli...
    Jutros sve jace i jace...postajalo mi muka i mislila sam da cu povracati od boli...
    Otisla na hitnu i onda vidili da je kamen...
    Sad uz ureaplasmu imam i kamen i uz to sto pijem 2 tablete antibiotika jos moram 12 tableta dnevno piti da izbacim taj kamen 😱😱
    Sve me snašlo ovaj mjesec...strašno...

url=https://lilypie.com]
    url=https://lilypie.com]

09. Ožujak 2020. 18:22

https://ibb.co/kJ8DN4c
    Koji Pik😍😍😍
    Na 10 dan ciklusa
    Opet cemo veceras odnos i sutra ujutro🥰🥰🥰
    Imali danas u podne al moguce da je dosta iscurilo😱
    Kad ces ti Rita😂😂
    Meni je zadnja 3 ciklisa pik na 9 i 10 dan ciklusa👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.