Sok popusta curke,sve me pocinje boliti. Ma uska cesta,kako je bila nizbrdica i kako sam se polukruzno okretala a oko mene udoline i brijegovi tako mi je auto ubrzao iako sam bila na kocnici i okrenula maksimalno volan da udem u svoju traku i nizbrdica mu dala ubrzanje i prednjim kotacem sam usla u provaliju,na vozacevoj strani je kotac doslovno visio u provaliji,na rikverc nisam mogla jer sam pokusala i prije nego je auto tako daleko otisao ali prednji pogon i naravno da se gasio auto,srecom stala sva auta i pomogli,gurnuli smo ga nekako natrag na cestu i sve je ok,prezivila sam,ali u trenucima kad je auto klizio doslovno sam vidjela zivot pred slikama i bila na vezi s muzem i to ono..kad je proslo nikada se u zivotu nisam zivlje osjecala! Svi imamo svoje probleme i zivimo prebrzo ovih dana,ali ovo su situacije u kojima shvatis kako zivot ide i prolazi,a mi ga provodimo u brzini,na poslu,u svadama, ne znam ni ja cemu. Samo da smo zive i zdrave,djeca ce nam doci! Bog je bio uz mene danas i sad znam da cu neke stvari sasvim drugacije shvacati
Uuhhhh ogromno iskustvo.... Cuvaj se i i hvala dragom Bogu da te cuvao. Sve je tu sa razlogom... Sad se odmori i opusti.... Bas ne mogu ni zamislit kako je bilo strasno..... Ja sam u uzbrdicama nizbrdicama samo kad idemo na more u nasu omiljenu malu uvalu... I to mi je pakao dok se spustimo dole.... Svima normalno nama cudo... Djeca smo sa ravnice brda samo na slikama vidjamo ina moru 😂.... Divim se vozacima po takvim cestama.
E draga moja,bas te je Bog dragi sacuvao....ja neznam zene sta vasi m rade,al moj je sofer/vozac kako kom pase🤪 i ja sam stalno u nekom strahu,pogotovo kad vidim sta se sve desava,uh...🤔😔😔...
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Crnarupe bitno da je sve na kraju dobro. Istina je da tek kad nam se nesta loše dogodi počnemo shvaćati sta imamo i to malo više cijeniti 😊
Čula sam jednu jako dobro poslovicu. Sve na kraju bude dobro, ako nije dobro nije kraj.
Sve će nama doći s vremenom. Ja vjerujem da dragi Bog ima za sve nas plan 😇
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Anitram jesi zvala danas Ulm sta kazu je gotovo😱😱😱
E nisam. Pustila sam im danas da dobe postu 🤭. Zovem sutra.
Sto se tice testa vidim crticu a ne sjenu i nadam se da ce liiepo tamniti i cestitam!
Cure ja danas skoro poginula, i sad od soka trbuh donji dio bas bas boli kao da trebam dobiti, a O bila prije koji dan i sad sam si sva nekakva depresivna zbog toga, a opet sretna jer sam ziva, a bila sam na rubu toga da me ne bude i sad eto..znam da sve zelimo to,ali ja sam znala i prije koliko je zdravlje i zivot vazan,a danas sam postala svjesna toga jos vise! Bit ce beba i djece,zivot je jedan i zivite ga punim plucima!
Citam i ne vjerujem . Hvala dragom Bogu da ostala ziva. Nekad se sekiramo a u sekundi mozemo izgubiti sve. Nismo ni svjesni koliko smo zapravo sretni.
Sok popusta curke,sve me pocinje boliti. Ma uska cesta,kako je bila nizbrdica i kako sam se polukruzno okretala a oko mene udoline i brijegovi tako mi je auto ubrzao iako sam bila na kocnici i okrenula maksimalno volan da udem u svoju traku i nizbrdica mu dala ubrzanje i prednjim kotacem sam usla u provaliju,na vozacevoj strani je kotac doslovno visio u provaliji,na rikverc nisam mogla jer sam pokusala i prije nego je auto tako daleko otisao ali prednji pogon i naravno da se gasio auto,srecom stala sva auta i pomogli,gurnuli smo ga nekako natrag na cestu i sve je ok,prezivila sam,ali u trenucima kad je auto klizio doslovno sam vidjela zivot pred slikama i bila na vezi s muzem i to ono..kad je proslo nikada se u zivotu nisam zivlje osjecala! Svi imamo svoje probleme i zivimo prebrzo ovih dana,ali ovo su situacije u kojima shvatis kako zivot ide i prolazi,a mi ga provodimo u brzini,na poslu,u svadama, ne znam ni ja cemu. Samo da smo zive i zdrave,djeca ce nam doci! Bog je bio uz mene danas i sad znam da cu neke stvari sasvim drugacije shvacati
Ajme draga moja 😱😱😱😱 trnci su me prosli dok sam ovo citala!!
Ja danas krenula u autoskolu i sva nabrijana i sad ovo procitam 🙈🙈 puj,puj nedaj bože nikome
Ajde drago mi je da si dobro ❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Crne rupe, dobro kažeš! Nismo ni svjesni kako nam život i ovako sam po sebi brzo prolazi...ali i kako moramo biti zahvalni za sve...drago mi je da te anđeo čuvar čuvao...Bog još ima plan za tebe...i prepusti mu se! Sigurno ćeš sada više uživati u sitnicama...koje život znače 🤗
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Crnerupe, sad znas da je netko na tvojoj strani. 😉 Dobro je proslo, bjezi zeno. Svaka ti cast. Ak sad dobijes temperaturu nemoj se sokirat, to tijelo reagira. Mene je skupio auto, dosla kuci zaspala na kaucu i probudila se s takvom temp da nisam mogla ustat. Sjecam se da mi je mama rekla da mi je to od stresa. 😁😁
Nazalost, dok ne dodjemo u situaciju da mozemo glavu izgubit sve uzimamo zdravo za gotovo. Vazda tako bilo. 😁😁 Drz se!!! A sto se sad zatrudnjivanja tice... A nikad ne znas. I kaos napravi neki red. 😉🤞🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Dobro Jutro svima.... Kad citam o mihrantima i o svemu sto cine automatski dobijem olaksanje sto nemam djete... Jer dok odraste ja mislim da cena svijetu vladati kaos kako se sve lijepo lagano vec kuha.... Zelim djete bit cu sretna da sam trudna ali mislim da kad ga dobijem da ce me strah izjesti zivu..
Crnerupe, kakva sreća u nesreći :O
Ako ti je mjesec bio uspješan sumnjam da će ti ovo iskustvo utjecati na trudnoću. Tijelo je ipak otpronije nego što mislimo :) Vjerojatno si istegnula svaki mišić u tijelu, držim fige da brzo dođeš k sebi.
Sortiraj odgovore
Najstariji