Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:26

Marinalin stavila sam svoj pik... Eto cini se i meni je danas O.... 9dc... Luda kuca... Imali sinoc odnos u 19h pa cemo i veceras uskoro.    Sutra sam mislila zbog uzv apstinirat pa opet u srijedu...  

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:28

Rita36

Marinalin stavila sam svoj pik… Eto cini se i meni je danas O…. 9dc… Luda kuca… Imali sinoc odnos u 19h pa cemo i veceras uskoro.  Sutra sam mislila zbog uzv apstinirat pa opet u srijedu…

https://ibb.co/T1sMgkp

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:33

Ili kako to ide kad je pik najjaci ovilacija je za dan dva? Ma po sluzi vidim da je tu... 

Raštika
    09. Ožujak 2020. 18:36

Malena0908

Rita36

Malena0908

Curke molim vas ako ijedna od vas ima objasnjenje. Kakvi vitamini, minerali ili hormoni fale kad me grudi toliko prije M bole za poludit. Jako bi vam bila zahvalna ako znate odgovor ili ste se nasle u istoj situaciji

Mene su uvijek bolile i onda popijem 3mj agnucaston tablete sto je doktorica propisala…. I prestale potpuno i trajno….

Pa ja svojoj rekla a ona kaze prepisat ce mi progesteron. Svasta ne mogu vjerojat, ali nije to svaki mj ali ovaj ubija

To je znak manjka progesterona.😉

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

09. Ožujak 2020. 18:38

Sutra je onda O ,nije ti danas kao ni meni samo je Pik danas.
    Meni je to normalno da mi je danas pik ,tebi nije nikad tako rano kolko sam skuzila?
    Mi cemo veceras i sutra.
    Ja pratim i bazalnu.
    Danas i jucer mi je jako niska ako sutra ujutro skoci znaci da je danas prosla..al ne vjerujem da je danas O.

Raštika
    09. Ožujak 2020. 18:39

chiAn6

Jao cure ja danas imala bubrežni napad…jučer me bolio lijevi bubreg…ali jučer sam dobila i M…pa me bolio i stomak…pa nisam povezivala…a i mislila sam da sam mozda krivo spavala pa me od toga kao boli…
    Jutros sve jace i jace…postajalo mi muka i mislila sam da cu povracati od boli…
    Otisla na hitnu i onda vidili da je kamen…
    Sad uz ureaplasmu imam i kamen i uz to sto pijem 2 tablete antibiotika jos moram 12 tableta dnevno piti da izbacim taj kamen 😱😱
    Sve me snašlo ovaj mjesec…strašno…

Ja sam jedno ljeto imala kamence. Kazu da je to bol gora od poroda. To ne bih znala ali boli jebacki!
    Savjeti koje su meni dali: piva, lubenica, momak me to ljeto vozio svaku noc motorom s posla po rupama na cesti da pokrene kamenac. 😂😂😂😂 Nakon dva tjedna uzaaaaaasnih bolova sam otisla privatno na uzv samo da vidin vise di su! I par dana nakon toga sam ih popiskila.. Moja sucut.... Znam nazalost koja bol. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:42

Raštika

Malena0908

Rita36

Malena0908

Curke molim vas ako ijedna od vas ima objasnjenje. Kakvi vitamini, minerali ili hormoni fale kad me grudi toliko prije M bole za poludit. Jako bi vam bila zahvalna ako znate odgovor ili ste se nasle u istoj situaciji

Mene su uvijek bolile i onda popijem 3mj agnucaston tablete sto je doktorica propisala…. I prestale potpuno i trajno….

Pa ja svojoj rekla a ona kaze prepisat ce mi progesteron. Svasta ne mogu vjerojat, ali nije to svaki mj ali ovaj ubija

To je znak manjka progesterona.😉

Stvarno?.... Taman ga vadim 19dc.... A po ovom ako je ovulacija 9dc onda ga trebam valda vadit na 16dc... Ne kuzim ni ja... Prog se vadi 7 dana nakon O,... Ili? U srijedu mi je uzv pa cu znat vise

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 18:43

Marinalin

Sutra je onda O ,nije ti danas kao ni meni samo je Pik danas.
    Meni je to normalno da mi je danas pik ,tebi nije nikad tako rano kolko sam skuzila?
    Mi cemo veceras i sutra.
    Ja pratim i bazalnu.
    Danas i jucer mi je jako niska ako sutra ujutro skoci znaci da je danas prosla..al ne vjerujem da je danas O.

Prosli ciklus sam sluz imala isto vec od 9dc al sam jajnike osjecala od 11dc tek.. Sto obicno i jest tak... Sad sve ranije... 

09. Ožujak 2020. 18:48

Ja po bazalnoj cu znat sutra prekosutra tocno kad mi je usljedila O nakon pika🤚
    Bacaj se u akciju😂
    Badam se da cu imat odnos sutra bas na O
    Nisam par mjeseci imala odnos taj dan😂

Raštika
    09. Ožujak 2020. 18:49

A jako izrazen pms i bolne grudi su manjak progesterona.
    Super da ga ides vadit, a najbolje ti je njih nazvat, objasnit situaciju i pitat sta da radis.
    Ja ti Cito u Splitu maltretiram prek telefona toliko da mislim da ce moj broj blokirati 😂😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.