E curke..vala ovdje bas nikad nije dosadno….meni su poceli plodni dani a od akcije samo dva dana pokrivena…valjda bude jos koji dan🤭🤭🤭🤭🤭
Sretno i samo vrijedni budite! 🍀
Sto se tice testa vidim crticu a ne sjenu i nadam se da ce liiepo tamniti i cestitam!
Cure ja danas skoro poginula, i sad od soka trbuh donji dio bas bas boli kao da trebam dobiti, a O bila prije koji dan i sad sam si sva nekakva depresivna zbog toga, a opet sretna jer sam ziva, a bila sam na rubu toga da me ne bude i sad eto..znam da sve zelimo to,ali ja sam znala i prije koliko je zdravlje i zivot vazan,a danas sam postala svjesna toga jos vise! Bit ce beba i djece,zivot je jedan i zivite ga punim plucima!
U pravu si potpun... Cesto zaboravimo sto sve imamo.... Drzi se i drago mi je da si dobro!,! 🍀 🍀 🍀 🍀
A bas svatko drukcije savjetuje😂😂😂
Ja cekam muza da dode s posla pa opet akcija ,eto brzo ce ponoc😂😂
Hvala vam curke,,stvarno se extra...marinalin,neradim puno s ljudima,aliiii imam iskustvaa zivotnoga da mogu predavati i babama o zivotu😩😩...rita36 valjda budemo uhvatili jos koji dan,..crnerupe,nadam se da si dobro,saljem zagrljaj......🤗🤗🤗
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Dunja vidim sjenu ❤️
Amo cure kojima je O, akcija!
Rita hahahaha tako sam i ja, kazem mm dodaj mi mob da se ne ustajem iz kreveta 😂😂🙈
Cian auch 😘 nek brzo izađu! Crne rupe ajme pa sta je bilo? Dobro da si ok!
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hvala vam curke,,stvarno se extra…marinalin,neradim puno s ljudima,aliiii imam iskustvaa zivotnoga da mogu predavati i babama o zivotu😩😩…rita36 valjda budemo uhvatili jos koji dan,..crnerupe,nadam se da si dobro,saljem zagrljaj……🤗🤗🤗
Sretno nam
✔️🍀🍀🍀❤️❤️❤️
Hvala vam curke,,stvarno se extra…marinalin,neradim puno s ljudima,aliiii imam iskustvaa zivotnoga da mogu predavati i babama o zivotu😩😩…rita36 valjda budemo uhvatili jos koji dan,..crnerupe,nadam se da si dobro,saljem zagrljaj……🤗🤗🤗
Sretno nam
✔️🍀🍀🍀❤️❤️❤️
🍀🍀🍀🍀🤗🤗🤗😍😍😍😍
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
https://ibb.co/jhnfH9N
Eto vam zanimljiva info za sve koje brinete kad tempirat odnose😂
Ja friziram svaki dan 10 zena
I htjela nehtjela puna sam informacija😂😂
Oces o bebama,receptima,djeci,plodnosti itd😂
Znaci kad dobijemo dvije crtice vec je voz prosao 😂😂😂🤣😂🤣😂🤣 ubit ce nas muzevi tjeramo ih ko robove da sexaju svaki 12 sati jos malo..... Hahahhaa aj laku noc sad tek vise nista ne znam 😂 ovulacija ispada mi bila valda u menstruaciji 😱😱😱😱😱🤭😂🤭😂🤭🎉😂
Sok popusta curke,sve me pocinje boliti. Ma uska cesta,kako je bila nizbrdica i kako sam se polukruzno okretala a oko mene udoline i brijegovi tako mi je auto ubrzao iako sam bila na kocnici i okrenula maksimalno volan da udem u svoju traku i nizbrdica mu dala ubrzanje i prednjim kotacem sam usla u provaliju,na vozacevoj strani je kotac doslovno visio u provaliji,na rikverc nisam mogla jer sam pokusala i prije nego je auto tako daleko otisao ali prednji pogon i naravno da se gasio auto,srecom stala sva auta i pomogli,gurnuli smo ga nekako natrag na cestu i sve je ok,prezivila sam,ali u trenucima kad je auto klizio doslovno sam vidjela zivot pred slikama i bila na vezi s muzem i to ono..kad je proslo nikada se u zivotu nisam zivlje osjecala! Svi imamo svoje probleme i zivimo prebrzo ovih dana,ali ovo su situacije u kojima shvatis kako zivot ide i prolazi,a mi ga provodimo u brzini,na poslu,u svadama, ne znam ni ja cemu. Samo da smo zive i zdrave,djeca ce nam doci! Bog je bio uz mene danas i sad znam da cu neke stvari sasvim drugacije shvacati
Sve u svemu,dobro sam iako me sve boli na tijelu,ali bit ce to bolje s vremenom,uskoro cu opet ganjati crtice i sjenice skupa s vama,evo vec iduci mjesec jer mislim da od ovoga nista..mislim ne znam nisam nigdje naisla podatak je li bilo zena koje su zacele uslijed velikog soka nakon ovulacije pa ono...vidjet cemo iduci tjedan🤣🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji