Nijeeee
Kad priblizis sliku vidi se da nije jos tamna skroz 😂
Kupit u danas cb pa cu stavit navece pravi pik ce bit garant😂👍
ako ti to nije peak onda ce bit brzo, sad sex sta prije! nemoj mm rec za plodne dane hahah
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
moj se sinoc sexom iskupio za svoj glupasto ponasanje iako mi je reka maloprije na telefon da se nisam ja njemu iskupila za svoje ponasanje, pa sam mu rekla da pokusa naplatit hahahahahah. dobila sam i neke lindt kuglice (proklet bio, pola kutije sam vec pojela a koliko sam jela za vikend nebi tribala jest do iduceg vikenda) i ferrero i cvit naravno , za dan zena jel
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Marinalin zao mi je sto je tako ispalo… Al ja bi na tvom mjestu to obavila. I taman dok malo odmorite prosla pauza i radite na bebi u miru…. Jer bilo kad ti u ovoj drzavi moze netko inzistirati na obnovi vakcina… Ne slazem se ni ja ali jednostavno je tako i nisam se htjela bunit. Sretno pusaa pusaa. A bas mi je zao sto tako prodje tvoj uzv
Slazem se 😃
06/20 blighted ovum 8tt.
Ima nas jos koje smo u klincu. Ja sam jutros nazvala firmu i prijavila bolovanje. Leđa me bole a tamo stres za poludit. Imam jos do M, po jednoj aplikaciji za 6 dana a po drugoj za 8 stize ili ne stiže vidit cemo ali sam toliko psihicki lose i jos ta bol u ledima me ubija. Reko odo ja malo odmorit i glavu i tijelo. Mislila sam na Thai masazu ali sam citala da nije preporucljivo ako postoji mogucnost trudnoce pa sad nisam pametna a dobro bi mi dosla relaksacija 🤷♀️🤷♀️
ja idem redovno na medicinske masaze. ne mogu sjedim na poslu 8,9,10 sati ledja mi otpadaju. a jutros vrat majko mila. isla u subotu sa mm u teretanu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Nijeeee
Kad priblizis sliku vidi se da nije jos tamna skroz 😂
Kupit u danas cb pa cu stavit navece pravi pik ce bit garant😂👍
Ajd super. Ma nateraj muza nekako. Obrlati ga nekako 🤭
Ja prvi put čujem za to cijepljenje prije T, ali nisam se nikad interesirala za MPO pa ne znam... za prirodnu trudnoću mi ni jedan ginekolog nije to spominjao, ni kada sam ostala trudna i rodila, ni u pokušajima i T već 4 god... 🤷♀️
Ja noćas imala najljepši san, da sam rodila curicu i da smo čak i odredili ime 🥰🥰
Nova 19 za umjetnu trebaju cjepiva ,a prirodnim putem ginekolozi ne traze.
Mene frendice moje sve sanjaju trudne,al ja nikako😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji