Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    09. Ožujak 2020. 13:46

Ja bi osobno umrla od tuge da ne mogu imati djecu i normalno da bi preokrenula zemlju naopako i napravila sto god mogu da imam dijete,fuckas zivot ako ne ispunis svoj krajnji cilj za koji znas da si stvoren,a meni ne najveci cilj u zivotu da imam obitelj s muzem. Vise od toga ne mogu postici i kada to postignem mirne duse mogu otic s ovoga svijeta kada ih vidim da su odrasli ljudi i da imaju zrno humanosti u sebi🥰

Ginny
    09. Ožujak 2020. 13:48

nemam nista protiv, dapace. bas sinoc pricalla o tome sa prijom na veceri, ona je isla na mpo, upalio joj je zadnji , peti pokusaj, prije toga je bila u međugorju i rekla zavjetovala se Gospi i rekla je da joj je to zadnji put pa sta bude, kaze da je to ispricala Poljaku (u njega je isla) i da joj je on rekao da i on vjeruje u Boga i da joj je sigurno ta vjera pomogla. eto, mojih 5 centi kako se ono kaze. 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    09. Ožujak 2020. 13:51

Ja isto protiv mpo nemam nista i ako ce to biti jedini nacin da ostavarim trudnocu naravno da cu ici! Pokusat cemo sve.
    Sto se tice muzeva ja svom bila kupila cink i pio je mjesec dana i prestao. Kad sam ga pitala zasto vise ne pije rekao da je da mu se cini da je od tih tableta jos vise umoran i ne pije vise 😱 tako da necu se ni trudit mu kupovat mu jos neke stvari sta su dobre kad nece pit

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Nova19
    09. Ožujak 2020. 13:55

Možda me se krivo shvatilo, nisam ja ni malo protiv MPO, ja osobno neću ići na to jer imam već jednu curicu, ostajem dosta lako trudna, znaci nije problem u začeću... problem je u zadnjih par godina o održavanju trudnoće... imam 41 god i nemam volje, osobno, ići na taj postupak... ali ni u jednom trenutku nisam mislila nešto protiv toga 🙃

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 14:04

Za sad ne mislim ici... Ali tko zna.. Ako je to jedina opcija tad cu ponovno odlucivati... Za sad mi je to previse i mislit o tome. 

• anaid
    09. Ožujak 2020. 14:18

Pepika

anaid kod tizajice idem, sad prvi put da tolko cekam termin

Jesi zadovoljna s njom? Obicno cujem samo kritike za nju. Ja sam se nakon spontanoga prebacila k jalsovcu (bila sam.prije kod golubica)

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

09. Ožujak 2020. 14:22

Ja nisam nimalo protiv Mpo samo pokusavamo 6mj prirodnim putem,buduci da su mi ovi nalazi dosad uredni probat cemo jos pola godine prirodno i nakon ljeta cu ic onda se cjepit ,napravit pauzu mjesec i onda na Mpo.
    Eto tako 😂

LeLa2807
    09. Ožujak 2020. 14:38

Crkva nema nista protiv MPO već zamrzavanja embrija koji se ne iskoriste jer je za njih to ubojstvo.  Nemam niš protiv MPO, smatramn da je Bogom dan za žene koje ne mogu ovako. Meni je najbolji prijatelj fratar, razrednik bio vjeroucitelj, bla bla. to ne znaci da cu bas svaku njihovu pratit slijepo ko ovca.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Aneee
    09. Ožujak 2020. 15:28

I ja nemam ništa protiv..ako ne uspije do 7.mj onda bi išla, jer tad bi bila godina dana pokusavanja i ne želim gubiti vrijeme 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

LeLa2807
    09. Ožujak 2020. 15:36

ana.b.

I ja nemam ništa protiv..ako ne uspije do 7.mj onda bi išla, jer tad bi bila godina dana pokusavanja i ne želim gubiti vrijeme

mi smo planirali pustit ljeto a prodje onda ce on u 9 mj na spermio pretrage., a ja 20.4. idem kod soc ginek trazit briseve i ako ce mi dat vadit vitamin D, zeljezo i antitijela, jer tsh mi je ok, ali antitjela i spolne hormone bi vadila. ako do nove godine ne bude nis kad je nama 1 godina ici cu dalje.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.