Drage zene dobila sam jutros😔.Desilo mi se da je M roze boje,sad zbog cega je to,prvi put ovo vidim.Malo sam uplasena jer je poranila 3 dana
Ja nemam ništa protiv MPO, dapače drago mi je što postoji ta opcija pa se osjećam sigurnije u ovoj avanturi. Nisam neka vjernica, al me isto kao i Crkvu (očito) jedino mori to zamrzavanje zametaka :D
Kako da u citam sliku? Mozda zeru samo moze bit u jednom djelu jaca boja... Al mislim da je to to.. Il recite kako se zove onaj app sto ce mi rec tocno ako sam vec corava
Daj neko nek mi ponovi gradivo.. Na koji link sliku da vam ucitam i na koji app da ubacim da on izmjeri. Sinoc smo pokrili i veceras cemo paaa sva sam uzbudjena hahhahah samo ce O proc do uzv u srijedu. Pojma nemam sto je ovako rano
Rita aplikacija je premom. Sretno! 🤞🤞
Bas me zanimalo sto mislite o mpo. Ja volim cuti svacija misljenja, bez ikakvog osudjivanja. I moji stavovi nekome ne odgovaraju pa i dalje svi zivimo lijepo. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Rita aplikacija je premom. Sretno! 🤞🤞
Bas me zanimalo sto mislite o mpo. Ja volim cuti svacija misljenja, bez ikakvog osudjivanja. I moji stavovi nekome ne odgovaraju pa i dalje svi zivimo lijepo. 😂😂😂
Dok god jedni druge ne ugnjetavamo svojim stavovima, sasvim ih je u redu saslušat :D
Daj neko nek mi ponovi gradivo.. Na koji link sliku da vam ucitam i na koji app da ubacim da on izmjeri. Sinoc smo pokrili i veceras cemo paaa sva sam uzbudjena hahhahah samo ce O proc do uzv u srijedu. Pojma nemam sto je ovako rano
Si promijenila što ovaj ciklus? Meni ovaj ciklus kasni O, al to mi je tek prvi pravi nakon pobačaja i počela sam pit femisan
Ama bas nista nisam promijenila sve isto....samo veci stres jer sam krenula sa pretraga u klinici... I osjetim juce i danas obolnu sluz i osjecaj u lijevom jajniku zato sam test radila.. Jer 9.dc je nevjerojatno. https://ibb.co/T1sMgkp
Sortiraj odgovore
Najstariji