Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dragana222
    09. Ožujak 2020. 15:53

Drage zene dobila sam jutros😔.Desilo mi se da je M roze boje,sad zbog cega je to,prvi put ovo vidim.Malo sam uplasena jer je poranila 3 dana 

09. Ožujak 2020. 16:34

Ja nemam ništa protiv MPO, dapače drago mi je što postoji ta opcija pa se osjećam sigurnije u ovoj avanturi. Nisam neka vjernica, al me isto kao i Crkvu (očito) jedino mori to zamrzavanje zametaka :D 

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 16:34

Meni pozitvan ovulacijski test na 9.dcc... Pa sta je ovo

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 16:36

Kako da u citam sliku? Mozda zeru samo moze bit u jednom djelu jaca boja... Al mislim da je to to..  Il recite kako se zove onaj app sto ce mi rec tocno ako sam vec corava

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 16:47

Daj neko nek mi ponovi gradivo.. Na koji link sliku da vam ucitam i na koji app da ubacim da on izmjeri.     Sinoc smo pokrili i veceras cemo paaa sva sam uzbudjena hahhahah samo ce O proc do uzv u srijedu.     Pojma nemam sto je ovako rano

Raštika
    09. Ožujak 2020. 16:55

Rita aplikacija je premom. Sretno! 🤞🤞
    Bas me zanimalo sto mislite o mpo. Ja volim cuti svacija misljenja, bez ikakvog osudjivanja. I moji stavovi nekome ne odgovaraju pa i dalje svi zivimo lijepo. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

09. Ožujak 2020. 17:00

Raštika

Rita aplikacija je premom. Sretno! 🤞🤞
    Bas me zanimalo sto mislite o mpo. Ja volim cuti svacija misljenja, bez ikakvog osudjivanja. I moji stavovi nekome ne odgovaraju pa i dalje svi zivimo lijepo. 😂😂😂

Dok god jedni druge ne ugnjetavamo svojim stavovima, sasvim ih je u redu saslušat :D 

09. Ožujak 2020. 17:02

Rita36

Daj neko nek mi ponovi gradivo.. Na koji link sliku da vam ucitam i na koji app da ubacim da on izmjeri.  Sinoc smo pokrili i veceras cemo paaa sva sam uzbudjena hahhahah samo ce O proc do uzv u srijedu.  Pojma nemam sto je ovako rano

Si promijenila što ovaj ciklus? Meni ovaj ciklus kasni O, al to mi je tek prvi pravi nakon pobačaja i počela sam pit femisan

09. Ožujak 2020. 17:03

Rita36, link za upload slika: https://imgbb.com/

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 17:11

Ama  bas nista nisam promijenila sve isto....samo veci stres jer sam krenula sa pretraga  u klinici... I osjetim juce i danas obolnu sluz i osjecaj u lijevom jajniku zato sam test radila.. Jer 9.dc je nevjerojatno. https://ibb.co/T1sMgkp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.