Marinalin zao mi je sto je tako ispalo... Al ja bi na tvom mjestu to obavila. I taman dok malo odmorite prosla pauza i radite na bebi u miru.... Jer bilo kad ti u ovoj drzavi moze netko inzistirati na obnovi vakcina... Ne slazem se ni ja ali jednostavno je tako i nisam se htjela bunit. Sretno pusaa pusaa. A bas mi je zao sto tako prodje tvoj uzv
Meni je to čak u redu da se moramo cijepiti...mislim nedaj bože nečeg pa da još naskodi u trudnoći onda bi se sama osjećala krivom....ali normalno ako i ostaneš trudna a nisi primila ta cjepiva neće ti radi 'aj sad moraš na kiretazu' hahah normalno brinuti će o trudnoći ali bi ja za svaki slučaj gledala da se cijepim 🙂 mislim da jedan mijesec pauze nebi skodi
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Da i izgleda da na tome inzistiraju samo u Njemackoj. Jer evo neke cure mi odgovorile da njih nisu trazili a u MPO postupku su. Svasta. Ja sam bila uvjerena da je kod MPO to uvjet. Ispricavam se onda. Al znam da u Njemackoj jest sto posto 😊🤭
Ej cure vidim da pricamo o MM i podrski. Meni je moj stvarno velika podrska i ako sve shvaca kao salu, uz mene je, ali lako cemo. Tek sada kada vidi da vec 3 dana malo malo placem jer su skoro sve prijateljice ostale trudne shvaca da nesto nije uredu. Pogotvo kada su unutar 3 dana njih dvije ostale trudne na neplodne dane kako kazu.
MM je sada na putu pa mozda je i to uzrok tuge jer smo kuci pasic i ja sami, a nismo navikli. Kako god jako mi je tezak ovaj period.
E moj ti je ovaj tjedan otisao na put na dva dana. Dan prije nego ce ici ja sam jedva cekala da ode da pas i ja malo odmorimo… Kad je otisao ja sam mislila da cu umrijeti od tjeskobe. Plakala sam toliko da me pas cudno gledao. 😂😂😂 Jedva sam ti ja uspjela izdrzat ta dva dana bez njega. Kad se vratio pozeljela sam odmah da se ta dva dana ponove da odmorim od njega. 😂😂😂😂😂😂 Ludo zensko. Zato uzivajte dok ga nema. 😉
Hahahahhaha tocno znam da ce i meni biti tako. Moj se sutra navecer vraca i iskreno jedva cekam da dode. Sada je vec cetvrti dan da ga nema. Prvi dan sam izgurala bilo mi drustvo kartali uno do 3 ujutro i pijuckali vino, drugi dan mi prijateljica dosla na spavanje pa smo lakirale nokte, pravile frizure kao kada smo na faksu bile. 😃
Sada mi vec previse, neka se vrati kuci. Hahahahha
Sada mi samo posao, kuca, posao kuca 😏
S tim da jedva cekam da dode da idemo svim tim doktorima da vidimo u cemu je problem.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Ima nas jos koje smo u klincu. Ja sam jutros nazvala firmu i prijavila bolovanje. Leđa me bole a tamo stres za poludit. Imam jos do M, po jednoj aplikaciji za 6 dana a po drugoj za 8 stize ili ne stiže vidit cemo ali sam toliko psihicki lose i jos ta bol u ledima me ubija. Reko odo ja malo odmorit i glavu i tijelo. Mislila sam na Thai masazu ali sam citala da nije preporucljivo ako postoji mogucnost trudnoce pa sad nisam pametna a dobro bi mi dosla relaksacija 🤷♀️🤷♀️
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Ja se definitivno necu cjepit pa kako bude mozda cu se kajat al necu buduci da nisu ni moje rodice ni kume.
Cjepit cu se sako ako budem morala u Mpo.
Nije meni zao cekat mjesec dana nego sam inace protiv cjepiva koja nisu hitna ,hitna ako me razumijete.
Da je obavezno da se svi moramo onda bi i ja.
Uglavnom sta kazete kad ce pik🤭🤭🤭
Ja se definitivno necu cjepit pa kako bude mozda cu se kajat al necu buduci da nisu ni moje rodice ni kume.
Cjepit cu se sako ako budem morala u Mpo.
Nije meni zao cekat mjesec dana nego sam inace protiv cjepiva koja nisu hitna ,hitna ako me razumijete.
Da je obavezno da se svi moramo onda bi i ja.
Uglavnom sta kazete kad ce pik🤭🤭🤭
Na tom kartonu zutom sto dobijes u njemackoj tj.karton cjepljenja pise za neka cijepiva da se svakih 10 godina mora primit al i ta moja doktorica mi je objasnila to. Ja sam to hvala Bogu obavila na prvom pregledu tu u njemackoj ali mi je uz to napravila i uzv i papu i sve sto ide uz to. Tak da sam ja kasnije promijenila doktoricu jel je ova preselila i tek toj drugoj rekla da nam ne ide neko vrijeme i onda tek napravila test na hormone i rekla mi da dođem na folikulometriju
1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji