Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    09. Ožujak 2020. 11:19

anaid kod tizajice idem, sad prvi put da tolko cekam termin

Rita37🤰
    09. Ožujak 2020. 11:21

Marinalin zao mi je sto je tako ispalo... Al ja bi na tvom mjestu to obavila.   I taman dok malo odmorite prosla pauza i radite na bebi u miru.... Jer bilo kad ti u ovoj drzavi moze netko inzistirati na obnovi vakcina... Ne slazem se ni ja ali jednostavno je tako i nisam se htjela bunit.   Sretno pusaa pusaa.  A bas mi je zao sto tako prodje tvoj uzv

Aneee
    09. Ožujak 2020. 11:24

Meni je to čak u redu da se moramo cijepiti...mislim nedaj bože nečeg pa da još naskodi u trudnoći onda bi se sama osjećala krivom....ali normalno ako i ostaneš trudna a nisi primila ta cjepiva neće ti radi 'aj sad moraš na kiretazu' hahah normalno brinuti će o trudnoći ali bi ja za svaki slučaj gledala da se cijepim 🙂 mislim da jedan mijesec pauze nebi skodi 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

09. Ožujak 2020. 11:25

Da i izgleda da na tome inzistiraju samo u Njemackoj. Jer evo neke cure mi odgovorile da njih nisu trazili a u MPO postupku su. Svasta. Ja sam bila uvjerena da je kod MPO to uvjet. Ispricavam se onda. Al znam da u Njemackoj jest sto posto 😊🤭

sanja0508
    09. Ožujak 2020. 11:28

Raštika

sanja0508

Ej cure vidim da pricamo o MM i podrski. Meni je moj stvarno velika podrska i ako sve shvaca kao salu, uz mene je, ali lako cemo. Tek sada kada vidi da vec 3 dana malo malo placem jer su skoro sve prijateljice ostale trudne shvaca da nesto nije uredu. Pogotvo kada su unutar 3 dana njih dvije ostale trudne na neplodne dane kako kazu.
    MM je sada na putu pa mozda je i to uzrok tuge jer smo kuci pasic i ja sami, a nismo navikli. Kako god jako mi je tezak ovaj period.

E moj ti je ovaj tjedan otisao na put na dva dana. Dan prije nego ce ici ja sam jedva cekala da ode da pas i ja malo odmorimo… Kad je otisao ja sam mislila da cu umrijeti od tjeskobe. Plakala sam toliko da me pas cudno gledao. 😂😂😂 Jedva sam ti ja uspjela izdrzat ta dva dana bez njega. Kad se vratio pozeljela sam odmah da se ta dva dana ponove da odmorim od njega. 😂😂😂😂😂😂 Ludo zensko. Zato uzivajte dok ga nema. 😉

Hahahahhaha tocno znam da ce i meni biti tako. Moj se sutra navecer vraca i iskreno jedva cekam da dode. Sada je vec cetvrti dan da ga nema. Prvi dan sam izgurala bilo mi drustvo kartali uno do 3 ujutro i pijuckali vino, drugi dan mi prijateljica dosla na spavanje pa smo lakirale nokte, pravile frizure kao kada smo na faksu bile. 😃
    Sada mi vec previse, neka se vrati kuci. Hahahahha
    Sada mi samo posao, kuca, posao kuca  😏
    S tim da jedva cekam da dode da idemo svim tim doktorima da vidimo u cemu je problem. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Malena0908
    09. Ožujak 2020. 11:30

Ima nas jos koje smo u klincu. Ja sam jutros nazvala firmu i prijavila bolovanje. Leđa me bole a tamo stres za poludit. Imam jos do M, po jednoj aplikaciji za 6 dana a po drugoj za 8 stize ili ne stiže vidit cemo ali sam toliko psihicki lose i jos ta bol u ledima me ubija. Reko odo ja malo odmorit i glavu i tijelo. Mislila sam na Thai masazu ali sam citala da nije preporucljivo ako postoji mogucnost trudnoce pa sad nisam pametna a dobro bi mi dosla relaksacija 🤷‍♀️🤷‍♀️

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

09. Ožujak 2020. 11:31

Ja se definitivno necu cjepit pa kako bude mozda cu se kajat al necu buduci da nisu ni moje rodice ni kume.
    Cjepit cu se sako ako budem morala u Mpo.
    Nije meni zao cekat mjesec dana nego sam inace protiv cjepiva koja nisu hitna ,hitna ako me razumijete.
    Da je obavezno da se svi moramo onda bi i ja.
    Uglavnom sta kazete kad ce pik🤭🤭🤭

09. Ožujak 2020. 11:33

https://ibb.co/HHH552y

09. Ožujak 2020. 11:35

Marinalin

https://ibb.co/HHH552y

Pa kaj nije to pik? Po meni je....👍👍👍👍

Malena0908
    09. Ožujak 2020. 11:36

Marinalin

Ja se definitivno necu cjepit pa kako bude mozda cu se kajat al necu buduci da nisu ni moje rodice ni kume.
    Cjepit cu se sako ako budem morala u Mpo.
    Nije meni zao cekat mjesec dana nego sam inace protiv cjepiva koja nisu hitna ,hitna ako me razumijete.
    Da je obavezno da se svi moramo onda bi i ja.
    Uglavnom sta kazete kad ce pik🤭🤭🤭

Na tom kartonu zutom sto dobijes u njemackoj tj.karton cjepljenja pise za neka cijepiva da se svakih 10 godina mora primit al i ta moja doktorica mi je objasnila to. Ja sam to hvala Bogu obavila na prvom pregledu tu u njemackoj ali mi je uz to napravila i uzv i papu i sve sto ide uz to. Tak da sam ja kasnije promijenila doktoricu jel je ova preselila i tek toj drugoj rekla da nam ne ide neko vrijeme i onda tek napravila test na hormone i rekla mi da dođem na folikulometriju

1988.god. ciklusi od 27 do 33 dana

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.