Ja sam sad narucila iz njemacke (4najplodnija dana) sa 20 trakica za 45 eura...a ove iz engleske su kostale 36 eura 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma ne da mi se ni te s njuskala. Ne bi uopce kineske vise. 😂😂😂
Pa ja imam redovne o uvijek u isto vrijeme i inace bi trosila naaaajvise 5 trakica za jedan ciklus. Te kineske, jel. Cak sam znala proci s 3 trakice za jedan ciklus. Pa mi zato odgovaraju i ove iz mullera
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Pa eto onda ti se isplati uzet ovaj iz Mullera
Meni traje po 3,4 ciklusa👌
Da vas pitam za te clearblue testove iz mullera… Ti sta blicaju smajlic. Jesu to oni sto dobijes 10 kom u paketu za nekih 100-tinjak kuna ili?
Kad kazete digitalni test, jel on isto jednokratan ili?
Ne da mi se iskreno narucivat od kineza trakice jer vec cekam par paketa prek mjesec dana iz kine zbog ove faking korone. Samo mi produzuju datum stizanja paketa. Pa bi probala ovaj ciklus s tim iz mullera.
S kineskim sam potvrdila ovulaciju svaki put do sada. 🤷♂️
A sta si ne uzmes od one cure sa njuskala?
Ja sam bila u ljekarnoj uzela nekih 5 kom dig. 120 kn i sto je najbolje nisam pik ulovila haha najgore bacene pare
I onda sam za 90 kn narucila 30 kineskih i dobila jos 5 testova..to mi je stiglo za 2 dana i et sad sam mirna.
A ovi kinezi sa alia su mi vratili novce..
Jesu te iz ljekarne isto clearblue?
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Da vas pitam za te clearblue testove iz mullera… Ti sta blicaju smajlic. Jesu to oni sto dobijes 10 kom u paketu za nekih 100-tinjak kuna ili?
Kad kazete digitalni test, jel on isto jednokratan ili?
Ne da mi se iskreno narucivat od kineza trakice jer vec cekam par paketa prek mjesec dana iz kine zbog ove faking korone. Samo mi produzuju datum stizanja paketa. Pa bi probala ovaj ciklus s tim iz mullera.
S kineskim sam potvrdila ovulaciju svaki put do sada. 🤷♂️
A sta si ne uzmes od one cure sa njuskala?
Ja sam bila u ljekarnoj uzela nekih 5 kom dig. 120 kn i sto je najbolje nisam pik ulovila haha najgore bacene pare
I onda sam za 90 kn narucila 30 kineskih i dobila jos 5 testova..to mi je stiglo za 2 dana i et sad sam mirna.
A ovi kinezi sa alia su mi vratili novce..
Jesu te iz ljekarne isto clearblue?
Nene, Prima test. Osobno ih ne preporučujem..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Ja uzmem s one stranice Plus ili minus... Dođu za tjedan dana... Samo sto su zelene (manje osjetljivije), ali meni one najbolje pasu jer imam pcos.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
nece da mi objavi komentar aaaaa. rastika ja ove ovulacijske cb nisam vidila u nasem mulleru, narucivala sam ih iz neke apoteke online. sa uk ebaya sam narucila hcg testice krajem proslog ciklusa i dosli su mi za 8-9 dana, sad sam narucila one roze lh trakice sa njemackog ebaya, bas me zanima za koliko ce stic
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/clearblue-ovulacijski-test-digital-9626/ evo link
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
https://ljekarnaonline.hr/proizvodi/pomagala-zdravlje-i-njega/medicinski-proizvodi/testovi-trudnocu-i-ovulaciju/clearblue-ovulacijski-test-digital-9626/evo link
Ako sam dobro upamtila ti si pored Makarske?
Joj meni se cini da sam ove vidjela u dm-u. 🤔
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Ovak ću ja i ove sezone 😂😂
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore