rastika da, nema ni u makarskom dm ni u mullera ovih testica LOL
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
bas me zanima ako ih nađš u dm ili mullera koja im je cijena tamo , mozda imaju u onima sa ljekarnickim odjelom, ili to samo kod mene nema hahahha
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
bas me zanima ako ih nađš u dm ili mullera koja im je cijena tamo , mozda imaju u onima sa ljekarnickim odjelom, ili to samo kod mene nema hahahha
Pa evo ne znam, ko da sam ga vidjela u dm-u u makarskoj. Budem iduci tjedan bacila izvidnicu i u dm, muller i bipa. Imaju neki i u bipe. Javim ti ja sta nadjem. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Curke,,,evo nama sad javili da su nam nasli auto...qli nista od njega....zapalili ga😥😥😥😥🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬kako da nebudes pod stresom kad se ovako nesto desi...pa ti aj ostani trudna😡😡😡😡
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ovak ću ja i ove sezone 😂😂
Ovako ja vec 5 godina. Imam malog pinča i tretiram ga pred ljudima namjerno ko dijete.znas kako ljudi polude. 😂😂😂😂😂 A kad vidin da lude onda kazem: dodji ti svojoj mami da te ja malo pomazim 😂😂😂😂😂😂😂
Zajebavam se naravno. Gust mi je kad ljudi ne vole bas pse.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
rastika ja sam u dm nasla jedino onaj cb test za trudnocu sa plusicem, to je bilo prije misec ili dva, a i prije sam kupovala, prije ove neuspjesne trudnoce i to je jedina vrsta koju su imali, bar onda, mozda ja ne gledam dobro hahahahah
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ovak ću ja i ove sezone 😂😂
Hahhaha evo i mene u tom timu 😂😂😂😂😂 ja imam 2 curke, maltezer i yorki... ma cure ja njih da nemam bila bi koma, one su moja djecica i mozda nekome ko nevoli pse zvuci cudno, ali MM i ja se uvijek govorimo da mi imamo 2 djece i bome imamo,obozavamo ih do neba.... ali bas zelim da one dobiju pravu seku 😁😁
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja mislim da si i moj pas više poželi da dobijemo dijete pa da nju ne gnjavimo toliko 😂😂 ja nez al u zadnje vrijeme ja i suprug smo još ludi stalno je nosamo mazimo...valjda od te silne želje za bebom 😭😭😭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
rastika ja sam u dm nasla jedino onaj cb test za trudnocu sa plusicem, to je bilo prije misec ili dva, a i prije sam kupovala, prije ove neuspjesne trudnoce i to je jedina vrsta koju su imali, bar onda, mozda ja ne gledam dobro hahahahah
Ima i ovulacijskih. Odmah pored testova za trudnocu su bila. Budem bas otisla vidjeti pa javim.
Ja sam ti njih vidjala prije nego su renovirali dm, bili su odmah desno kad se udje. Sad je to sve na lijevo na onoj maloj polici di su vitamini.... I daj mi reci jesi ti vidjela kapsule vrkute u dm-u?
Ja sam ih do ove zime kupovala redovno i sad ih vec mjesecima ne mogu naci...
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Moj pas bjezi od sve djece tako da mislim da moj Pero ne iscekuje zeljno bas ni brata ni sestru. 😂😂😂
Al bas kako kazes, sve mi je.. Jos kako sam se ja ovdje doselila iz zagreba nikad nisam bas nasla neko drustvo ovdje tako da mi je pas bas sve. A ja sam od rodjenja okruzena s psima. Mene je pas naucio hodati. Ali stvarno. 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
Sortiraj odgovore
Najstariji