Hahaha, ja vam imam svoju prvorođenu koja nije naše zajedničko dete - moj mali moposum, dobri duh (mops). Završila fax sa mnom, kasnije pravosudni, ljubav moja, sve moje. Mm ju je prihvatio kao svoju, hahshshs
najbolje se slažu jer joj skrivečki daje hranu
ja njoj tepam pred drugima #dođimami hahahaha pa su ljudi alergični na to, ali bmk. ne bi ju dala za apsolutno ništa na svijetu.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hahaha, ja vam imam svoju prvorođenu koja nije naše zajedničko dete - moj mali moposum, dobri duh (mops). Završila fax sa mnom, kasnije pravosudni, ljubav moja, sve moje.Mm ju je prihvatio kao svoju, hahshshs
najbolje se slažu jer joj skrivečki daje hranu
ja njoj tepam pred drugima #dođimami hahahaha pa su ljudi alergični na to, ali bmk. ne bi ju dala za apsolutno ništa na svijetu.
a i imam necaka, (mačka), kojeg obozavam. tako da kad vikendom dodjem kod svojih sa vrata se derem, NECACE DODJI TETI hahaahhahahahahahhahahahahhaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Jutro curke, mene opet neka pozitiva puca 😅 znači ovo mi se nije još desilo da ama baš niiti jedna kap nije iscurila niti sinoć poslije akcije niti danas 👌🏻 super smo mi to odradili 😂
Meni nikad ne iscuri. Ako je vecernji seks ostanem spavat tako izadje tek sutra oko podne visak. Aki je jutatnji i ako se poslje puno krecem izadje za neki 4-5 tek.
Meni inače uvijek iscuri pogotovo ako sam ja bila gore a sad ništa pravo se iznenadila..ali neka što duže ostane to bolje..bar mislim 😁
Ovak ću ja i ove sezone 😂😂
Ovako ja vec 5 godina. Imam malog pinča i tretiram ga pred ljudima namjerno ko dijete.znas kako ljudi polude. 😂😂😂😂😂 A kad vidin da lude onda kazem: dodji ti svojoj mami da te ja malo pomazim 😂😂😂😂😂😂😂
Zajebavam se naravno. Gust mi je kad ljudi ne vole bas pse.
Joooj tak i ja 🤣🤣 imam dva psa,jedna je mix dalmatinera i pitbulla a druga mix bishona i maltezera (valjda).. i sad nedavno mala je slomila nokat i nosila sam je do salona za pse jer nije mogla hodat. A ona kad je se nosi bas ko dijete te zagrli sapicama oko vrata 😊 plus obavezno mora imat svoju betmen majicu 🤣🤣 i tak mi idemo kad eto horda baba idu i komentiraju da bolje tako nosam bebu a ne pasa,da kud ovaj svijet ide jadi jadi jada hahaha
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
cure ja sam trebala dobiti u srijedu, u utorak popodne sam napravila test, negativan. M jos nije stigla, ne znam bili danas ponovila ili da jos pricekam koji dan?
U globalu mozete, ali moze biti negativan ako je bila kasnija ovulacija. Da li znate kad je bila O?
Jelena - STRASNO! Ajme meni, mislim to je bas stres, tesko je uopce funkcionirat normalno ali jos ostati i trudan uz tak nekaj...Uzas.
Rastika meni je mama prije 10 dana kupila u Dm kapsule vrkute u Rijeci.
Znaci da ih ima u dm.
Mene je tajlandanka izubijala na masazi
Jbt bolilo vise nego hsg pregled ,mama mia😹😹
Rastika meni je mama prije 10 dana kupila u Dm kapsule vrkute u Rijeci.
Znaci da ih ima u dm.
Vrkutu kapsule kupila u svom lokalnom dmu, bile zadnje.
Za Muller, u nasem malom nema LH trakica, vidjela ih samo u velikom u cco east.
Mene je tajlandanka izubijala na masazi
Jbt bolilo vise nego hsg pregled ,mama mia😹😹
hahahaa ali to je super, ja sam krenula prije mjesec i pol na masaze svaka 3 tj kad idem na nokte hahaha jer me ledja od uredskog posla rasturaju. prije dva mjeseca nisam mogla spavat i sjedit od nervoze radi bolova, sad mi je malo bolje. pocela sam iza posla ic doma pjesice 40 min i te fore. a u sutra sa dragim u teretanu nagovorio me.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela ja cu ic svaka 2 tjedna na masazu👌
Ja imam posao na nogama po cjele dane pa se raspadam.
Ti si prestala pusit ,dala se u treninge pa di ti je kraj😂😂😂👌
Lela ja cu ic svaka 2 tjedna na masazu👌
Ja imam posao na nogama po cjele dane pa se raspadam.
Ti si prestala pusit ,dala se u treninge pa di ti je kraj😂😂😂👌
hahahahaha, bila sam dva puta na vino ovaj tjedan iza posla hahahahahaha. toliko me vuklo da zapalim uz to vino ejjjjjjj. žario mi se trbuh bez cigare.
moram si nac drugu zanimaciju u prvom djelu ciklusa haahahaahhahahaa
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji