Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    06. Ožujak 2020. 12:04

A tu sam i gledala 🤔🤔🤔 nisam kupovala vrkutu nikad🙈
    Mi imamo psa kojoj tepamo da je nasa prva beba❤️ sad ce joj 13g bit😎 spavala jr s nama u krevetu dok nismo malog dobili, sad spava s dicom 😂😂

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

06. Ožujak 2020. 12:10

Cekaj Rastika ti imas pinča Peru?? Pa obozavan te zeno 😂😂  meni je u planu nabavit pinča kad decko i ja sredimo kucu, iako se to kosi s mojim načelima protiv kupovine pasa... uzasno sam osjetljiva na napuštene i maltretirane pse,  i isto mislim da je pas vazan u odgoju djece dok su jos mala

Tommyfame
    06. Ožujak 2020. 12:11

Raštika

ana.b.

Ovak ću ja i ove sezone 😂😂

Ovako ja vec 5 godina. Imam malog pinča i tretiram ga pred ljudima namjerno ko dijete.znas kako ljudi polude. 😂😂😂😂😂 A kad vidin da lude onda kazem: dodji ti svojoj mami da te ja malo pomazim 😂😂😂😂😂😂😂
    Zajebavam se naravno. Gust mi je kad ljudi ne vole bas pse.

Joooj tak i ja 🤣🤣 imam dva psa,jedna je mix dalmatinera i pitbulla a druga mix bishona i maltezera (valjda).. i sad nedavno mala je slomila nokat i nosila sam je do salona za pse jer nije mogla hodat. A ona kad je se nosi bas ko dijete te zagrli sapicama oko vrata 😊 plus obavezno mora imat svoju betmen majicu 🤣🤣 i tak mi idemo kad eto horda baba idu i komentiraju da bolje tako nosam bebu a ne pasa,da kud ovaj svijet ide jadi jadi jada hahaha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

06. Ožujak 2020. 12:12

Što se tiče trakica, ja kao i Tiki radi PCOSa naručujem zelene jer su manje osjetljive, sa rozim nikad nisam uhvatila pik pogotovo jer su ciklusi vecinom bili anovulatorni.
    Narucujem ih s ebay.co.uk i uvijek dođu unutar 10ak dana, s HCG testovima gratis

Rita37🤰
    06. Ožujak 2020. 12:22

ana.b.

Jutro curke, mene opet neka pozitiva puca 😅 znači ovo mi se nije još desilo da ama baš niiti jedna kap nije iscurila niti sinoć poslije akcije niti danas 👌🏻 super smo mi to odradili 😂

Meni nikad ne iscuri.     Ako je vecernji seks ostanem spavat tako izadje tek sutra oko podne visak.    Aki je jutatnji i ako se poslje puno krecem izadje za neki 4-5 tek.      

Rita37🤰
    06. Ožujak 2020. 12:26

Nanušica77

Pozdrav forumasice ja sam nova :))

Dobro dosla!!! 

🍀 🍀 🍀 

Raštika
    06. Ožujak 2020. 12:26

Pina96

Cekaj Rastika ti imas pinča Peru?? Pa obozavan te zeno 😂😂 meni je u planu nabavit pinča kad decko i ja sredimo kucu, iako se to kosi s mojim načelima protiv kupovine pasa… uzasno sam osjetljiva na napuštene i maltretirane pse, i isto mislim da je pas vazan u odgoju djece dok su jos mala

Je. Pinč Pero. 😂😂😂😂 A sta ja znam, i ja sam za udomljavanje ali meni je momak rekao mogu psa al mora bit onda mali da ga mogu za zagreb povesti kad idem i pod uvjetom da ne spava u krevetu. Pa.... Pozdravlja vas sve Pero s kreveta. 😂😂😂😂😂😂 Uglavnom, ja sam prvo guglala male pse i odabrala pinča. Kupila ga u selu pored imotskog. I svi koje me znaju bili su u soku jer ja nikako ne idem uz malog psa. 😂😂😂😂 Al reci cu ti iskreno, mali pas zakon! A pinčevi su predobri! Znas kako su pametni, uz pravi odgoj dobijes pravog malog pametnog psa. Meni moj zimi ujutro donosi carape u krevet. Tek kad ih navucen na noge ustajem iz kreveta. Jedino su lajavci na sve... To ga ne mogu oducit nema sanse. Ali simpa su i kad laju. 😂😂 Moj ti je glavni u selu, nemamo ogradu tako da je sve na svijetu njegovo podrucje. I naravno, zna kad je rucak kome u svakoj kuci u susjedstvu.😂😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

• Mari1313
    06. Ožujak 2020. 12:32

cure ja sam trebala dobiti u srijedu, u utorak popodne sam napravila test, negativan. M jos nije stigla, ne znam bili danas ponovila ili da jos pricekam koji dan? 

06. Ožujak 2020. 12:41

Hahahaha Rastika bas si me nasmijala i uveselila! Pinčevi su mi oduvik najdraži psi, jer su isti minijaturni dobermani, i pre smiješni mali histerični lajavci.. al nema ih bas na njuškalu, pa ne znam di bi ih trazila...
    Mari ako ces ponavljat test napravi prvim jutarnjim urinom, najpouzdaniji je..

sanja0508
    06. Ožujak 2020. 12:42

Ma imati psa je veselje. Neznam sta bi da ga nemam. Smiruje me, veseli i cuva. Evo MM je otisao na put nema ga 7 dana, mali je kraj mene. Mazi se, spava samnom, nisam sama ❤
    Obozavam zivotinje 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.