Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 14:29

Marinalin

Anitram meni muz kaze sljedeci dan nakon seksa da sam trudna😂😂😂
    Ako se pozalim da mi je slabo il nesto :trudna si 😤
    Ja evo u 14h idem na pregled prohodnosti.
    I uzasno sam jutros u grcu i strahu i jedva cekam to rijesit i doc kuci😤😤😤

Sretno Marina mislim na tebe i zelim sve detaljeeee.... I odmah za ciklus dva evo tebe trudne vjerujemmmm u to,!!, 
    🙈🍀🍀🙈🍀🙈🙈🍀❤️

Ginny
    05. Ožujak 2020. 14:40

lilo nisam imala pojma za taj dan hahahahha

peggy grlim te, znam kako se osjecas nazalost, zelim ti da sto prije skupis snage za dalje :-* cekamo te ovdje 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 14:40

Rastika i oni su ljudi.. Ako i sama osjecam kao da je aparat za spermu koju trebam osjeca i on da je sex zbog neceg sto on ima a ja nemam..  🙈 To kvari nekad libido.      Ali moja strategija je vise usmjerena plivacima. Poslje Menge mi be cekamo plodne dane nikad (jel grijesimo mozda u tome? Bil trebao cuvat spermu??? - sad mi to pade na pamet nek mi neko odg
    🙃).     I onda kad bude ored ovulaciju plodna sluz dodje onda mu kazem otvoreno jadransko more ajde ubaci plivace da se kupaju, maratonci nek se natječu ostali neke brćkaju 🤣🤣.   Ili pricam o Autobahnu kojo je otvoren i tako se zezamo) a neka zavodjenja radim bas uvijek ak sam popila koje
    🙃🤣🤣 Ovak na suho mi nije neka volja).      A bas mi zao prije dok se nije radila beba.... Nema sta nismo radili i izmisljali u sexu pa mucenja vezanja szriptize.... Predigre uvijek trajale satima i odnosi i sve.     A sada gledamo da odradimo.   I bas mi je zao zbog toga jer nekad smo sex bas jako jako volili... 

• anaid
    05. Ožujak 2020. 15:34

Hahah rita al si me nasmijala s ovim maratoncima, brckanjem i morem jadranskim...
    Ja sam dns 7dpo. Nis ne osjecam, nicem.se ne nadam.. krenut cemo danas oboje a antibioticima, on oralno ja vaginalno...
    Mada ja opce neznam.dal moram al ajde, bolje tak...
    Nadam se da nebidem unistila ak se nes kuha 🤔🤔🤔

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

05. Ožujak 2020. 15:35

Evo me curee..
    Prohodna sam sva samo spermici nece da se u jajovodu ocito pozure malo😂😂😂
    Pocelo me na pregledu grcit jako u trbuhu kad ona kaze alles gut Frau Marina😂😂
    Ja rekoh super samo da jos bol prodje😂
    Uglavnom nisma platila kaze da ce mi doc postom.i narucila me vec u ponedj na pracenje O, a taman ponedj il utorak trebam imat O😂😂😂😂

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 15:35

Marinalin

Evo me curee..
    Uglavnom nisma platila kaze da ce mi doc postom.i narucila me vec u ponedj na pracenje O, a taman ponedj il utorak trebam imat O😂😂😂😂

Bravo!! Tako mi je drago :)))))

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

05. Ožujak 2020. 15:37

Rita36, cula sam masu različitih savjeta vezano za učestalost odnosa, utjecaj na spermu... ugl najčešće što sam čula je da je idealno seks imati svaki drugi dan, sve češće nije dovoljno za obnovu spermija.. čak su cure na drugim temama stavljale svakakve grafove i tablice s koeficijentima vezano za to  na tvome mjestu, s obzirom na situaciju koju si opisala ja se baš ne bih puno zamarala brojevima i učestalošću, jednostavno uživajte jedno u drugom , i seksajte se kad vam padne napamet... naravno, sto češće to bolje , bar po mom mišljenju 

Raštika
    05. Ožujak 2020. 15:39

Marinalin

Evo me curee..

Eto vidis. 😉🤘🤘 
    Bit ce to sve dobro. 🤞

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Raštika
    05. Ožujak 2020. 15:43

Rita36

Rastika i oni su ljudi.. Ako i sama osjecam kao da je aparat za spermu koju trebam osjeca i on da je sex zbog neceg sto on ima a ja nemam.. 🙈 To kvari nekad libido.   Ali moja strategija je vise usmjerena plivacima. Poslje Menge mi be cekamo plodne dane nikad (jel grijesimo mozda u tome? Bil trebao cuvat spermu??? - sad mi to pade na pamet nek mi neko odg
    🙃).  I onda kad bude ored ovulaciju plodna sluz dodje onda mu kazem otvoreno jadransko more ajde ubaci plivace da se kupaju, maratonci nek se natječu ostali neke brćkaju 🤣🤣. Ili pricam o Autobahnu kojo je otvoren i tako se zezamo) a neka zavodjenja radim bas uvijek ak sam popila koje
    🙃🤣🤣 Ovak na suho mi nije neka volja).   A bas mi zao prije dok se nije radila beba…. Nema sta nismo radili i izmisljali u sexu pa mucenja vezanja szriptize…. Predigre uvijek trajale satima i odnosi i sve.  A sada gledamo da odradimo. I bas mi je zao zbog toga jer nekad smo sex bas jako jako volili…

Pa ne bih iskreno rekla ni da ga ja mucim ni da sebe mucim. Sta ja znam, nas dva ti bas uzivamo u sexu. Da se njega pita ne bi silazio sa mene vecinu vremena. 😂😂😂😂
    Jedino sto ljeti sexa bude toliko da ga mos prebrojat na prste... Ali jbg sezona je, ni ne vidjamo se. 

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 16:00

Raštika

Rita36

Rastika i oni su ljudi.. Ako i sama osjecam kao da je aparat za spermu koju trebam osjeca i on da je sex zbog neceg sto on ima a ja nemam.. 🙈 To kvari nekad libido.  Ali moja strategija je vise usmjerena plivacima. Poslje Menge mi be cekamo plodne dane nikad (jel grijesimo mozda u tome? Bil trebao cuvat spermu??? - sad mi to pade na pamet nek mi neko odg
    🙃). I onda kad bude ored ovulaciju plodna sluz dodje onda mu kazem otvoreno jadransko more ajde ubaci plivace da se kupaju, maratonci nek se natječu ostali neke brćkaju 🤣🤣. Ili pricam o Autobahnu kojo je otvoren i tako se zezamo) a neka zavodjenja radim bas uvijek ak sam popila koje
    🙃🤣🤣 Ovak na suho mi nije neka volja).  A bas mi zao prije dok se nije radila beba…. Nema sta nismo radili i izmisljali u sexu pa mucenja vezanja szriptize…. Predigre uvijek trajale satima i odnosi i sve. A sada gledamo da odradimo. I bas mi je zao zbog toga jer nekad smo sex bas jako jako volili…

Pa ne bih iskreno rekla ni da ga ja mucim ni da sebe mucim. Sta ja znam, nas dva ti bas uzivamo u sexu. Da se njega pita ne bi silazio sa mene vecinu vremena. 😂😂😂😂
    Jedino sto ljeti sexa bude toliko da ga mos prebrojat na prste… Ali jbg sezona je, ni ne vidjamo se.

Hahahaha, mi smo ti isto opiceno. Preko tjedna jos kako nismo skupa stalno neke poruke, slike  petkom ga izludjujem tako da kad dodjem jedva ceka da idemo doma haha. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.