Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    05. Ožujak 2020. 12:14

Što mi sve ne možemo preživit, koje kiretaže, spontane, prestanke kucanja srca, koje dijagnoze, preglede, terapije.. opet se sve saberemo, skupimo sve atome snage i krenemo ispočetka - s vjerom da jednom mora biti sve dobro!! Držite se- BIT ĆE 🖤.. S vama je sve lakše... 

05.12.2022 💗

Amelie
    05. Ožujak 2020. 12:21

Mi sve prođemo, a ovi naši pola toga ne kuže... i frustrira me to na dane.. na druge dane si mislim ma bolje bar je pošteđen svih loših scenarija koji se mogu desiti a o kojima ja stalno tumbam.. Ali ste me nasmijale u vezi pokušavanja:D:D Kako se i nama znalo smučiti joooj.. al delaš kaj sad.. moraš delati :D:D A dobar mi je on ovih dana.. kak smo morali pauzirati zbog mog krvarenja sad je već frka kad ćemo moći opet..haha.. reko sad bi kad ne možemo, a kad moraš onda je umoran od sporta, umoran od posla, umoran od života..ne znam od čega sve nije..:D jooj nikad dobro... nikaad...

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Raštika
    05. Ožujak 2020. 12:27

Ja bome svojem reduciram sex kad prodju plodni dani.... Tu i taml se izvucem pa se on jadan zazeli... 😂😂
    Ali shema koja kod mene pali.... Ja njemu krenem vec pri kraju menge slati sexy poruke, prodjem kroz kucu pored njega samo mu dobacim nesto tipa joj sta cemo radit... Jadan ne moze docekat plodne dane. Ili prodjem kroz sobu u gacicama, sagnem se kao trazim nesto nervozno oko njega. Pa ni peder ne bi ostao imun na to. 😂😂😂 A isto smo imali natezanja da bi svadja znala izbiti. Ili.... U slucaju kad je strasno umoran i ne moze... Ja fino cekam da zaspe i onda ga napadnem. Njemu nema bolje stvari a ja okrenem vodu na svoj mlin. 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

05. Ožujak 2020. 12:37

Rastika ja bi mu prije jednu zveknula nego mu vrtila guzicom ispred nosa😂😂😂
    Tolko me nazivicira da mi se onda neda njemu ulizivat 😂

Raštika
    05. Ožujak 2020. 12:42

Marinalin

Anitram meni muz kaze sljedeci dan nakon seksa da sam trudna😂😂😂
    Ako se pozalim da mi je slabo il nesto :trudna si 😤
    Ja evo u 14h idem na pregled prohodnosti.
    I uzasno sam jutros u grcu i strahu i jedva cekam to rijesit i doc kuci😤😤😤

No sikiriki, pregled ko pregled. Bit ce sve okej. 💪💪

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Aneee
    05. Ožujak 2020. 12:43

Peggy baš mi je žao, A stvarno sam mislila da će biti sve dobro 😔😔😔 drži se 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Pepika
    05. Ožujak 2020. 12:45

Ma ja nemam probleme s tim dal hoce ili ne, uvjek hoce 😂 i za vrijeme M🤦🏻‍♀️ veli pa imamo vodu oprat cemo se 😂
    Jedino se uljenil kak su mu pocele pripreme pa bi stalno da sam lezi i da ja njega "silujem" i "iskoristim" kak on to rado veli😂😂 al neka budu i pripreme zavrsile pa bude nadoknadil 

Aneee
    05. Ožujak 2020. 12:46

Sreća pa mm je dobar što se toga tiče, stvarno se zanima za sve i trudi se koliko i ja i to mi baš pomaže 😊 već sam mu najavila akciju  sutra u jutro jer danas ne stignemo a pik bi trebao biti sutra ako opet nešto ne zezne...skroz mi je čudan ovaj ciklus...ja sam prestala sa femisanom šta ću kad mi produži cikluse 🤷🏼‍♀️

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    05. Ožujak 2020. 12:47

pepika po tvom tickeru ti bi sutra tribala dobit?

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Hip_Hopsica
    05. Ožujak 2020. 12:58

Cure hvala svima na podršci i nadam se da će te se sve čim prije prebaciti u jesenske bebe... 
    Još ću vas pratiti i javiti se sa novostima.
    Pusa svima i šaljem trudničku prašinu 😘

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.