Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Ožujak 2020. 10:33

chiAn6

Hopsica, čestitaaam!! Kako je super potamnilo za 1 dan!! 🤗🤗 🥳🥳👶🏼

Anitram, jesi radila test? Nisam upratila…vidim tamo na popisu da ti kasni…

Bila na ultrauvuku na 13DPO i nema T. Cekam M da stigne al ocito je gospoda odlucila malo zezat...

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 10:34

Tommyfame

Peggy svi smo ti tu ❤❤

Pa da,najpametniji su..rekla sam mu da sljedeci ciklus onda on vodi..evo sa ovim njegovim svrsavanjem 4x mjesecno bas me zanima kak ce to izvest..

Ocekujem blizance onda 🤣🤣🤣

E sad kad me karma sjebe i ostanem trudna od ovog ciklusa (jedan ses na pik) 🤣🤣

Mi smo prvi sest mj imali vise odnosa al nista nismo pratili.... Drugi sest mj sam vec pocela prigovarat jer sam vidjela da fulamo plodne dane.  Jer smo u dbose imali odmah poslje Menge par puta pa pauza dok opet ne dodje zelja a to ispadne taman poslje plodnih dana.    Ludila sam! Onda smo poceli na plodne pa borba tko ina volju tko nema... (da se ne lazemo nekad nemam ni ja).... E sad zadnji pola godine smo najbolji od poslje Menge da 20dc imamo odnose svaku drugi dan.. Nema planova nema price o tome.  I on je shvatio da nema druge.    I da ide tezim putem i da vise nemamo vremena..... Mislim da sam moze vratiti vrijeme da bi od prvog dana tako radili i vise od toga.    Jer jako mu je zao sto smo dosli do klinike a mozda da smo bili vrijedniji prije i da me slusao danas ne bi bili gdje jesmo... Al zato je sad ogormna podrskaa i to sto imamo svaki dr dan sve je njegova inicijativa ne zali se... Sperma uvijek iscuri tek sutra dan..... Jedino ako je bio jutarnji sex onda nakon par sati.... I eto opet se nista ne prima.   Tak da... Ja mislim da je i tvoj muz u pravu sex po zelji (al gledajte da je duplo cesce neg prije)...  Jer nije ocito ispravna ni ova mehanicha metoda ko roboti....... Nama je gušt poslje Menge prva dva put bas se pozelimo a poslje jer moramo i eto...guramo podrzavamo se i ide... Al ploda nema... Tak da ne znam sto je pametno... Biti opusten bez plana kako tvoj muz kaze ili ovo moje.     Evo probala sam i jedno i dr na duzi period pa opet nista. Sretno.  Bas sam bila opsirna
    🙃 

05. Ožujak 2020. 10:39

Rita36 mozemo se mi seksat svaki dan al ako neide neide😱
    Masa njih mi kaze zatrudnilo od jednog il dva seksa u ciklusi..znaci pa to budi normalan
    Iskreno mi nemamo puno odnosa jer meni O dolazi vec 10 dan ciklusa.
    Znaci evo danas 6 dan ciklusa mi je  menstruacija gotova.
    I sad do ponedjeljka moramo imat akciju.
    Znaci preostaju mi 4,5 dana😂😂😂

peggy95
    05. Ožujak 2020. 10:43

Cure, nazalost je beta opala 😭

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

• Pepika
    05. Ožujak 2020. 10:44

Tommyfame

Pepika

Tommyfame

Mm evo sinoc opet kreten..dosao sa nogometa i veli sav je strgan i neda mu se seksat.

Jbti zivot kad muža moram nagovarat na seks 🤦‍♀️🤦‍♀️

Mozda djelimo istoga 😂😂 ajd ne moram ga bas nagovarat al dojde crknut doma i onda ajd idemo se al nek budem gore i cjeli mj tak, imam osjecaj da obavimo i kad se maknem sve ode van 🤷🏻‍♀️

A jbte tvoj je jos bolji haha moj aj barem se popne na mene..
    Ja kad sam gore,budem gotova za minutu pa mu onda velim da me boli pa da on ide gore (probaj sa tom taktikom). A mislim moguce da ti iscuri vise nego da si dolje ili doggy,gravitacija nas zeza haha

Ma nije inace tak sad kad ima pripreme svaki dan pa ono do 3 na poslu (fizicki posao ima) pa od 5 do 7 trening svaki dan fakat vjerujem da mu nije do niceg pa si pretprim, bude nadoknadio kad zavrse pripreme😂 bar ga ovaj mj ak bude opet nikakav jer bude M dosla bocnut da nit se nije moglo primit kad sam bila stalno gore😁

• Pepika
    05. Ožujak 2020. 10:46

peggy95

😢

Fancy
    05. Ožujak 2020. 10:50

peggy95

😥

Not that fensi, ekšli..

05. Ožujak 2020. 10:50

Peggy zao mi je drz se☹️

Napokon 2804
    05. Ožujak 2020. 10:55

peggy95

Drži se draga ❤️❤️❤️❤️

working_mom
    05. Ožujak 2020. 11:08

A sra*** :(
    Zao mi je. Dao Bog da se ne ponovi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.