Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 10:00

peggy95

Ma sjedim u autu i još uvijek čekam nalaz 😤

Sjedim sa tobom Paggy svim srcem.... 
    🙏🙏🙏🙏🙏 Nisi sama!!!

Ginny
    05. Ožujak 2020. 10:01

mi smo s tobom peggy ~~~~~~~~~
    tommy roll, oni bit ce bolje znaju kako se dica prave 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 10:04

Crookshanks

mi smo s tobom peggy ~~~~~~~~~
    tommy roll, oni bit ce bolje znaju kako se dica prave

naravno da znanju pa šta je vama. mom je trebalo 4 mj da mu doglavim i onda još mjesec da muobjasnim kako se računa T.
    Peggy, uz tebe smo 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

working_mom
    05. Ožujak 2020. 10:04

Peggy, nervozna sam kao da ja cekam nalaz :D

• Pepika
    05. Ožujak 2020. 10:08

Tommyfame

Mm evo sinoc opet kreten..dosao sa nogometa i veli sav je strgan i neda mu se seksat.

Jbti zivot kad muža moram nagovarat na seks 🤦‍♀️🤦‍♀️

Mozda djelimo istoga 😂😂 ajd ne moram ga bas nagovarat al dojde crknut doma i onda ajd idemo se al nek budem gore i cjeli mj tak, imam osjecaj  da   obavimo i kad se maknem sve ode van 🤷🏻‍♀️

Tommyfame
    05. Ožujak 2020. 10:11

Peggy svi smo ti tu ❤❤

Pa da,najpametniji su..rekla sam mu da sljedeci ciklus onda on vodi..evo sa ovim njegovim svrsavanjem 4x mjesecno bas me zanima kak ce to izvest..

Ocekujem blizance onda 🤣🤣🤣

E sad kad me karma sjebe i ostanem trudna od ovog ciklusa (jedan ses na pik) 🤣🤣

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

05. Ožujak 2020. 10:15

crnerupe, sto se tice tvog LH testa, da ti kazem svoju situaciju prosli ciklus... 20dc osjetim lagane bolove u bubrezima, i iz ciste radoznalosti poslije posla oko 16h popiskim trakicu... kad ono pik! ponovim opet oko 20h, cisto da potvrdim i vec je pocela blijediti. sutradan sam imala zakazan pregled kog svog privatnika (Mimica u ST) u 17h, i vidio je kolabiran folikul, dakle vec nakon 24h od pika prosla je ovulacija. sluzi nigdje, tako da se i ja mislim poceti s kapsulama nocurka. prije sam ih koristila i nisu bas ouno pomogle za sluz, bar kod mene.
    peggy SRETNO
    rastika, mallla, martina, stare moje poznanice, drago mi je da opet tipkamo 
    martina, mogla si mene uvrstiti u popis... danas sam 2dc, neocekivana je 6.4.  

Tommyfame
    05. Ožujak 2020. 10:20

Pepika

Tommyfame

Mm evo sinoc opet kreten..dosao sa nogometa i veli sav je strgan i neda mu se seksat.

Jbti zivot kad muža moram nagovarat na seks 🤦‍♀️🤦‍♀️

Mozda djelimo istoga 😂😂 ajd ne moram ga bas nagovarat al dojde crknut doma i onda ajd idemo se al nek budem gore i cjeli mj tak, imam osjecaj da obavimo i kad se maknem sve ode van 🤷🏻‍♀️

A jbte tvoj je jos bolji haha moj aj barem se popne na mene..
    Ja kad sam gore,budem gotova za minutu pa mu onda velim da me boli pa da on ide gore (probaj sa tom taktikom). A mislim moguce da ti iscuri vise nego da si dolje ili doggy,gravitacija nas zeza haha

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

05. Ožujak 2020. 10:30

Pina96

crnerupe, sto se tice tvog LH testa, da ti kazem svoju situaciju prosli ciklus… 20dc osjetim lagane bolove u bubrezima, i iz ciste radoznalosti poslije posla oko 16h popiskim trakicu… kad ono pik! ponovim opet oko 20h, cisto da potvrdim i vec je pocela blijediti. sutradan sam imala zakazan pregled kog svog privatnika (Mimica u ST) u 17h, i vidio je kolabiran folikul, dakle vec nakon 24h od pika prosla je ovulacija. sluzi nigdje, tako da se i ja mislim poceti s kapsulama nocurka. prije sam ih koristila i nisu bas ouno pomogle za sluz, bar kod mene.
    peggy SRETNOrastika, mallla, martina, stare moje poznanice, drago mi je da opet tipkamomartina, mogla si mene uvrstiti u popis… danas sam 2dc, neocekivana je 6.4.

Mozeeee 👍👍👍👍❤

05. Ožujak 2020. 10:31

peggy95

Ma sjedim u autu i još uvijek čekam nalaz 😤

Drzimo svi 🤞🤞🤞🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.