Cure, nazalost je beta opala 😭
😨😢 zao mi je Peggy.. drzi se😔
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Peggy svi smo ti tu ❤❤
Pa da,najpametniji su..rekla sam mu da sljedeci ciklus onda on vodi..evo sa ovim njegovim svrsavanjem 4x mjesecno bas me zanima kak ce to izvest..
Ocekujem blizance onda 🤣🤣🤣
E sad kad me karma sjebe i ostanem trudna od ovog ciklusa (jedan ses na pik) 🤣🤣
Mi smo prvi sest mj imali vise odnosa al nista nismo pratili…. Drugi sest mj sam vec pocela prigovarat jer sam vidjela da fulamo plodne dane. Jer smo u dbose imali odmah poslje Menge par puta pa pauza dok opet ne dodje zelja a to ispadne taman poslje plodnih dana. Ludila sam! Onda smo poceli na plodne pa borba tko ina volju tko nema… (da se ne lazemo nekad nemam ni ja)…. E sad zadnji pola godine smo najbolji od poslje Menge da 20dc imamo odnose svaku drugi dan.. Nema planova nema price o tome. I on je shvatio da nema druge. I da ide tezim putem i da vise nemamo vremena….. Mislim da sam moze vratiti vrijeme da bi od prvog dana tako radili i vise od toga. Jer jako mu je zao sto smo dosli do klinike a mozda da smo bili vrijedniji prije i da me slusao danas ne bi bili gdje jesmo…
Bome si se raspisala 💪
Pa da,stvar je u tome što ni ja ne zelim da zbog gluposti dodemo do klinike..a gle ja mu velim ta 4 dana odradi,ostatak mjeseca cemo uzivat u seksu. Oke,roleplay robot i jbg..takav nam je bio dogovor i eto svaki mjesec njemu se neda..
Imam osjećaj da sam sama u ovome i da ko neka luda zena silom zelim njegovu spermu 🤣🙈
A taj seks svaki drugi dan smo počeli upražnjavat no krenuo je u tom smjeru di je pred plodne dane udarao po meni vise od pol sata i nist nije uspio..pa smo odustali od toga 🤷♀️
I sad mi lik posalje neki video beba i psa (imamo dva psa doma) i veli 'bas me zanima kak ce nase cure sa bebom' ja reko ti mene hebes ili kaj???
Tak da evo vise neznam koji pristup vise da imam..
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
😓😭😭😭😭😭😭 Zao mi je peggy!
Isplači se... Imas pravo na to....
Ajoooj žao mi je 😢
Znam da ti je tesko, no gledaj sa pozitivne strane. Mozes ostat trudna 💪 tako da ja vjerujem da je tvoja bebica jako blizu ❤❤❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Peggy zao mi je stvarno.... Drzi se. ❤️❤️❤️❤️❤️
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Peggy silno mi je žao. <3
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
O Peggy nasa bas mi je zao. Stvarno sam vjerovala da ce sve biti dobro. Nazalost na neke stvari ne mozemo utjecati. Znam da je sada tesko i da boli. Ali proci ce to sve i biti ce lakse. I kroz neko vrijeme bit ces dobro. A onda ces nastaviti dalje. Jer ti to mozes. Jer ti si lavica. Mi smo tu za tebe. ❤
Peggy zao mi je, nema goreg osjecaja.... isplaci se, tuguj koliko treba...mi smo tu za tebe...proci ce pa ces u nove pobjede...
Cure ja se nemogu nacudit koliko nas to prolazi, pa kakva su to vremena 😥😥
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Peggy svi smo ti tu ❤❤
Pa da,najpametniji su..rekla sam mu da sljedeci ciklus onda on vodi..evo sa ovim njegovim svrsavanjem 4x mjesecno bas me zanima kak ce to izvest..
Ocekujem blizance onda 🤣🤣🤣
E sad kad me karma sjebe i ostanem trudna od ovog ciklusa (jedan ses na pik) 🤣🤣
Mi smo prvi sest mj imali vise odnosa al nista nismo pratili…. Drugi sest mj sam vec pocela prigovarat jer sam vidjela da fulamo plodne dane. Jer smo u dbose imali odmah poslje Menge par puta pa pauza dok opet ne dodje zelja a to ispadne taman poslje plodnih dana. Ludila sam! Onda smo poceli na plodne pa borba tko ina volju tko nema… (da se ne lazemo nekad nemam ni ja)…. E sad zadnji pola godine smo najbolji od poslje Menge da 20dc imamo odnose svaku drugi dan.. Nema planova nema price o tome. I on je shvatio da nema druge. I da ide tezim putem i da vise nemamo vremena….. Mislim da sam moze vratiti vrijeme da bi od prvog dana tako radili i vise od toga. Jer jako mu je zao sto smo dosli do klinike a mozda da smo bili vrijedniji prije i da me slusao danas ne bi bili gdje jesmo…
Bome si se raspisala 💪
Pa da,stvar je u tome što ni ja ne zelim da zbog gluposti dodemo do klinike..a gle ja mu velim ta 4 dana odradi,ostatak mjeseca cemo uzivat u seksu. Oke,roleplay robot i jbg..takav nam je bio dogovor i eto svaki mjesec njemu se neda..
Imam osjećaj da sam sama u ovome i da ko neka luda zena silom zelim njegovu spermu 🤣🙈
A taj seks svaki drugi dan smo počeli upražnjavat no krenuo je u tom smjeru di je pred plodne dane udarao po meni vise od pol sata i nist nije uspio..pa smo odustali od toga 🤷♀️
I sad mi lik posalje neki video beba i psa (imamo dva psa doma) i veli 'bas me zanima kak ce nase cure sa bebom' ja reko ti mene hebes ili kaj???
Tak da evo vise neznam koji pristup vise da imam..
Znam kako je to. Tako i moj. Kao oce biti upucen u sve a kad zna da su plodni onda nikak da uspimo do kraja. Ili uspimo al uz muke al to mi onda bzvz. Oni ti ne razmisljaju kao mi duboko. Oni su ti malo ograniceni. Tak da. Evo i sama nalazim nacine da ne ispadne da se seksamo samo radi da ostanem T a na kraju se ipak svede na to. Ali sam odlucila nesto. Trenutno to i je moj cilj akcijanja. Da ostanem trudna. I tako cu se akcijat s tom namjerom. A kasnije cemo akcijat zbog uzivat 🤣🤣🤣..mozda 🤭🤭🤭. Moj ti je meni reko ovak: najbolje da ja to svaki dan tebi u casicu pa si ti uspricj. Budala 🤦♀️😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji