Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anaid
    05. Ožujak 2020. 08:21

Sretno peggy, drzim fige na najjace... samo pozitivno 😍😍😍😍

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 08:25

crnerupe

Ja jucer nakon pika sva strgana dosla s posla ne znam sto me vise boli pa smo muz i ja isli s frendicom na pice i kad smo se vratili doma,sto je bilo oko 1 sat jutros pala je akcija i vidjela sam da je na vagi dal bi bila metoda prekinutog ili do kraja,na kraju je bilo polovicno,valjda se zanio pa eto..bila bi jedna u milijun da se tako na pola nesto i primi ovaj mjesec 🙈🤣
    Tko nam sve radi testice jutros?

Mojoj sestrični u 38 g od predejakulata hahahha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 08:26

Sretno Peggy! 
    Hip hippsica Čestitam od srca! 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

05. Ožujak 2020. 08:28

Lelaaaa pa kako si jesu otisli pristici od femisana😂

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 08:30

Marinalin

Lelaaaa pa kako si jesu otisli pristici od femisana😂

Ej imam ogroman na bradi i ispod obraza. Popit cu ovaj mjesec pa cu prestat ovo djeluje na hormone strah me da mi se ne djrbe dojka koju sam operirala. 😂
    Na grudima se dosta smanjilo. Mislim ne znam mozda je od pudera lol al sumnjam. Nisam uopce imala pristeve jako dugo mozda dvije godine. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

05. Ožujak 2020. 08:33

Ajoj onda se nemoj igrat ako si imala to na dojci😱
    Mozda da se samo s vitaminima sopas il probas onda s nocurkom za sluz?meni nije bas pomoglo al tebi mozda oce ko drugima

05. Ožujak 2020. 08:53

Hip_Hopsica

Dobro jutro cure, Evo ja ponovila test jutros:
    https://ibb.co/BLDQFvz
    Izgleda da je to to… Ovaj gornji test je od jučer a ovaj donji od danas. 🤗🤗🤗
    Sad još samo da bude sve OK…
    Anitram kad ćeš ti pišnuti jedan test?
    ChiAn6, oćeš ti danas ponoviti test?
    Peggy, a tebi držim palčeve na najjače…

Daaaa to je tooo..vidis kako tamni. Ne moram zi ja piskiti test. Bila sam na ultrazvuku u utorak i nema T. Tako da cekam M koja ce svaki cas. Sam sto nije.  Tebi sretno i nek bude skolska 🤞

05. Ožujak 2020. 08:55

LeLa2807

Lilo23

Anitram1982

E da i svim 🐏 rodenima u ovom mjesecu sretan rodendan od jos jednog 🐏. 🤭. A netko je pisao da smo na isti dan rodene. 🤗🤗🤗 za tu zenicu. ❤

I ja sam ovan wohooo 🐏 ali ja sam u 4 mj 😊😄

Anitram ti i ja smo na isti dan.
    Crook nam je ovca u 4 mj
    Lilo pa zar i ti. 😍😍😍😍

Wuhuuuuu....vama cemo u 4 cestitat onda 😉.

LeLa2807
    05. Ožujak 2020. 09:04

Marinalin, bi nocurak al ne smijem on je pun estrogena, od viska estrogena nastaju dobrocudne kvrzice na dojci. a feminisan ga olfo nema, a mozda i ima pa nisam dobro istrazila. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙

Rita37🤰
    05. Ožujak 2020. 09:08

Malela

Odem na kontrolu kod privatnika 13., to će mi biti 12dc i bas me zanima kako će proći i što će mi reći za O, kad bi mogla nastupiti i te sve mjere, dobčjine i veličine ❤️

Pratimo se... Ja sam na 11dc sad 11.3 u kliniki na uzv.... Pa cu znati vise.... Jedva cekam da prodje menga i da se sexsamo stalno stalno.   
    🙃 🤭 😂 😂 😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.