Sretno peggy, drzim fige na najjace... samo pozitivno 😍😍😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Ja jucer nakon pika sva strgana dosla s posla ne znam sto me vise boli pa smo muz i ja isli s frendicom na pice i kad smo se vratili doma,sto je bilo oko 1 sat jutros pala je akcija i vidjela sam da je na vagi dal bi bila metoda prekinutog ili do kraja,na kraju je bilo polovicno,valjda se zanio pa eto..bila bi jedna u milijun da se tako na pola nesto i primi ovaj mjesec 🙈🤣
Tko nam sve radi testice jutros?
Mojoj sestrični u 38 g od predejakulata hahahha
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Sretno Peggy!
Hip hippsica Čestitam od srca!
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lelaaaa pa kako si jesu otisli pristici od femisana😂
Ej imam ogroman na bradi i ispod obraza. Popit cu ovaj mjesec pa cu prestat ovo djeluje na hormone strah me da mi se ne djrbe dojka koju sam operirala. 😂
Na grudima se dosta smanjilo. Mislim ne znam mozda je od pudera lol al sumnjam. Nisam uopce imala pristeve jako dugo mozda dvije godine.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Ajoj onda se nemoj igrat ako si imala to na dojci😱
Mozda da se samo s vitaminima sopas il probas onda s nocurkom za sluz?meni nije bas pomoglo al tebi mozda oce ko drugima
Dobro jutro cure, Evo ja ponovila test jutros:
https://ibb.co/BLDQFvz
Izgleda da je to to… Ovaj gornji test je od jučer a ovaj donji od danas. 🤗🤗🤗
Sad još samo da bude sve OK…
Anitram kad ćeš ti pišnuti jedan test?
ChiAn6, oćeš ti danas ponoviti test?
Peggy, a tebi držim palčeve na najjače…
Daaaa to je tooo..vidis kako tamni. Ne moram zi ja piskiti test. Bila sam na ultrazvuku u utorak i nema T. Tako da cekam M koja ce svaki cas. Sam sto nije. Tebi sretno i nek bude skolska 🤞
E da i svim 🐏 rodenima u ovom mjesecu sretan rodendan od jos jednog 🐏. 🤭. A netko je pisao da smo na isti dan rodene. 🤗🤗🤗 za tu zenicu. ❤
I ja sam ovan wohooo 🐏 ali ja sam u 4 mj 😊😄
Anitram ti i ja smo na isti dan.
Crook nam je ovca u 4 mj
Lilo pa zar i ti. 😍😍😍😍
Wuhuuuuu....vama cemo u 4 cestitat onda 😉.
Marinalin, bi nocurak al ne smijem on je pun estrogena, od viska estrogena nastaju dobrocudne kvrzice na dojci. a feminisan ga olfo nema, a mozda i ima pa nisam dobro istrazila.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Odem na kontrolu kod privatnika 13., to će mi biti 12dc i bas me zanima kako će proći i što će mi reći za O, kad bi mogla nastupiti i te sve mjere, dobčjine i veličine ❤️
Pratimo se... Ja sam na 11dc sad 11.3 u kliniki na uzv.... Pa cu znati vise.... Jedva cekam da prodje menga i da se sexsamo stalno stalno.
🙃 🤭 😂 😂 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji