Oprostite kaj upadam 🙈
citam vas redovito i veselim se novim plusicima, ali moram se nadovezati na Peggy95 draga misli samo pozitivno, imala sam identicnu situaciju u prvoj trudnoci, ovulacija bila 2 tjedna kasnije i na kraju se srceko tek culo kad sam bila 8+6 po mengi, a po uzv -2tj znaci 6+6 trudnoca protekla uredno dalje, rodila zivo i zdravo dijete 🙂
Peggy, drzim fige da bu beta sutra u rastu 🤞
Sutra ces vise toga znati, al vjerujem da je u pitanju samo pogresna prosuda doktorice na zamjeni.
Sretno sutra!!!☀️
Naravno da gledaju i u bolnici, mene su jos dvaput pogledali nakon mog gina - gin mi je dao uputnicu za bolnicu za drugo misljenje i jos neposredno prije kiretaze sz me opet pogledali na uvz. A vec sam rekla, meni se sa 5tt nista nije vidilo u prosloj trudnoci, sa 7tt je srce junacki kucalo, tocno znam kad sam zacela jer je to bio jedan jedini odnos cili misec.
Anitram sta he ovo hahah 😂😂😂 mislkm zene ako svrsite da je to dovoljno da ode dublje 🤔😜
Lela ❤️ a necu lagat, lipo je, kad se sitim da sam tila imat samo jedno 😂😂🙈 mi smo isli na malu razliku i kako sma imala prvi cr da bude bar dvi god, da bude sansa za prirodno, nebi minjala to za nista. Između njih je najveca ljubav na svitu ❤️❤️❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hej cure, malo mi bio naporan dan pa nisam ni stigla pisat...
Spermiogram ok, pokretljivost 85%, brojcano ih ima puno, volumen ok..
Ja sam dobila lactogy vaginalete i tablete i fluomizin vaginalete, muz dobil antibiotike (zbog streptokoka)
S tim da mi njrgova doktorica rekla da pise u malom broju i da se to ne ljeci ako nema simptome ali posto radimo na bebi da bude mu ipak dala. Pa reko to i ocekujem... ugl dok popijemo sve, obadva ponovit bris...
Jedino mi ginic rekel da ga posaljem urologu, a njegova dr opce prakse rekla da nemora jer bije to nis kao.🤔🤔
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Meni LH tamni dosta brzo danas, oko 14h sam radila bila je svijetla i na 21h mi je vec tamnija dosta ali nece jos pik..pokrit cemo sve ovaj put, ima sluzi na izvoz 😃😊 ovaj mjesec mi daje dobru nadu za plus ali necu past i ako ne bude nista ...
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Odem na kontrolu kod privatnika 13., to će mi biti 12dc i bas me zanima kako će proći i što će mi reći za O, kad bi mogla nastupiti i te sve mjere, dobčjine i veličine ❤️
Kiky 💪💪 i ja sam bas maloprije razmisljala kako se necu bedirat i ako ne bude nista, nekako mislim mozda se nisu ni hormoni vratili u normalu i sve to a i za ovu neuspjesnu nam je tribalo 6 ciklusa pa ono... Valjda ce bit ove god ❤️ ima jos sanse i da se rodi ove god, jos jedan ciklus 💪💪💪 bas bi bilo lipo ugledat plusic za rođendan ❤️❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Pa da nema se smisla nervirati shvatila sam to, samo sebi napravim jos gore. Sve zasto ima svoje zato. Doci ce u pravo vrijeme ❤ idemo mi u akciju mm je bas raspolozen haha. Ujutro cure koje radite test drzim 🤞
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Peggy bas mi je drago da si išla po drugo mišljenje, kad samo pomislim koliko kiretaza naprave zbog eto krive procjene, o moj božek 😮. Samo pozitivno dalje.
Hopsica čestitam na plusiću, sretno dalje.
Mislim da nitko ne radi kiretažu bez da još jednom ne pregleda trudnicu i ustanovi da plod nije vijabilan, znači minimalno dva različita doktora.. A što više čitam tuđa iskustva, stvarno mi se čini da je pametnije na prvi pregled ići kasnije.. manje je stresa oko toga vidi li se plod ili ne, čuje li se srce ili ne..
U svakom slučaju čestitke curama koje su trudne i neka budu uredne trudnoće!
Ma ja da sam znala da će sve ovako biti nema šanse da bi otišla na pregled još! Moj ginekolog meni uopće još nije rekao koliko sam tjedana trudna, samo je na zadnjem pregledu kod njega rekao ovo je jako rana trudnoća (17.2) i da vidi malu gestacijsku vrećicu. I ja budala nazvala sutradan jer mi nije rekao kad da dođem i sestra mi kaže pa možeš za 2 tjedna, ali je doktor tad na godišnjem pa će ga mjenjat neko iz bolnice i ja luda kažem može, umjesto da sam čekala svog doktora koji zna moju cijelu situaciju. I odem u ponedjeljak i ova me isprepadala i da u petak dođem na kiretažu. Mislim, nije mi ni danas privatna doktorica dala baš nešto prepozitivno ali bar je rekla da ne idem na kiretažu nego da pričekam još svog doktora. Ova danas doktorica mi je rekla ako nije u redu da mogu tražit tablete, a ne kiretaža u ovako ranoj trudnoći. Pa ne znam sad šta da radim sutra ako beta nije narasla, da li da kažem da bi ja ipak pričekala još mog doktora ili šta 🤦♀️
Cekatiiiii obavezno....nikako nikakva tableta ni kiretaza....
CRNERUPE, možeš si u toj aplikaciji premom kliknuti gore na others...sto znaci da se tamo stavljaju slike drugih trakica koje nisu te njihove...i onda će možda bolje pokazivati i točnije i možda ti onda pokaže pik...
Također, meni nekad bude mutno kad idem skenirati automatski...pa si uslikam kako se meni čini da je najrealnije i najbolje na slici i onda ubacujem sliku iz galerije...
Ugl mislim da nikada nece pokazati peak odmah...nego ti piše high...a sljedeći ako bude niže vrijednost, onda onaj najveći prebaci u peak...
Mislim da meni tako napravi...iako tu aplikaciju koristim samo 2 ciklusa...pa nisam sigurna jel odmah nakon neke vrijednosti napise peak...ja sam imala 1 iskustvo da mi je prebacivalo...a za drugi put se ne sjećam...
Ugl probaj malo pročaćkati po aplikaciji pa viditi koje mogućnosti nudi..ja ju koristim samo za trakice...bez nje ne bih znala ka mi je točno peak..
Sretno! 🙋🏼😁
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji