Lela to se gurne u pipi s tim aplikatorom i tako musko sjeme gurnes duboko grubo receno😂😂😂
Lazes hahahhahahahhahhhhhhhahahhhh znaci prvo mm obavi posao i onda sa time guram hahaaha hesus
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
E zene. Ocu si nauciti Femibion planing tabletice i daj vidite na sta naidem. OMG 😳😱 kaj oni nebuju svas izmislil. Kad kliknete na link onda stisnite tam di ima video za pogledat. 🤣🤣🤣🤣
https://www.apo-rot.de/details/femibion-empfaengnishilfe-fuer-zuhause/12605889.html?partnerid=google_adwords_merchant&google_apo-rot_de_shopping_campaign_%7Bproduct-id%7D=&gclid=Cj0KCQiAwP3yBRCkARIsAABGiPpiB6duzaT3nyljansaYrQO2YM1AUMLLFn-A978g-uXwmn3mQwWaO0aAmiFEALw_wcB&et_uk=7b06e6f3db6effffd07d18fc90320236
Hahahhaha odmah sam suprugu pokazala 🤣 A on meni kaze čudna sprava hahah 🤣 i prvo pitanje mu je "i jel već neka s foruma to već probala?" 🤣 bas smo se lijepo nasmijali ...stvarno i oni svašta proizvode , a i mi žene sve i isprobavamo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
E zene. Ocu si nauciti Femibion planing tabletice i daj vidite na sta naidem. OMG 😳😱 kaj oni nebuju svas izmislil. Kad kliknete na link onda stisnite tam di ima video za pogledat. 🤣🤣🤣🤣
https://www.apo-rot.de/details/femibion-empfaengnishilfe-fuer-zuhause/12605889.html?partnerid=google_adwords_merchant&google_apo-rot_de_shopping_campaign_%7Bproduct-id%7D=&gclid=Cj0KCQiAwP3yBRCkARIsAABGiPpiB6duzaT3nyljansaYrQO2YM1AUMLLFn-A978g-uXwmn3mQwWaO0aAmiFEALw_wcB&et_uk=7b06e6f3db6effffd07d18fc90320236
Hahahhaha odmah sam suprugu pokazala 🤣 A on meni kaze čudna sprava hahah 🤣 i prvo pitanje mu je "i jel već neka s foruma to već probala?" 🤣 bas smo se lijepo nasmijali …stvarno i oni svašta proizvode , a i mi žene sve i isprobavamo 😅
I meni muz isto kad god mu nesto kazem da mora piti ili moramo isprobati odmah me pita jesam to na forumu saznala hahhaah 😂 a oni nemaju pojma koliko pametnih stvari pohvatamo tu 😂😂 za pola toga nisam ni znala da postoji hahaha
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Peggy bas mi je drago da si išla po drugo mišljenje, kad samo pomislim koliko kiretaza naprave zbog eto krive procjene, o moj božek 😮. Samo pozitivno dalje.
Hopsica čestitam na plusiću, sretno dalje.
Mislim da nitko ne radi kiretažu bez da još jednom ne pregleda trudnicu i ustanovi da plod nije vijabilan, znači minimalno dva različita doktora.. A što više čitam tuđa iskustva, stvarno mi se čini da je pametnije na prvi pregled ići kasnije.. manje je stresa oko toga vidi li se plod ili ne, čuje li se srce ili ne..
U svakom slučaju čestitke curama koje su trudne i neka budu uredne trudnoće!
Ma ja da sam znala da će sve ovako biti nema šanse da bi otišla na pregled još! Moj ginekolog meni uopće još nije rekao koliko sam tjedana trudna, samo je na zadnjem pregledu kod njega rekao ovo je jako rana trudnoća (17.2) i da vidi malu gestacijsku vrećicu. I ja budala nazvala sutradan jer mi nije rekao kad da dođem i sestra mi kaže pa možeš za 2 tjedna, ali je doktor tad na godišnjem pa će ga mjenjat neko iz bolnice i ja luda kažem može, umjesto da sam čekala svog doktora koji zna moju cijelu situaciju. I odem u ponedjeljak i ova me isprepadala i da u petak dođem na kiretažu. Mislim, nije mi ni danas privatna doktorica dala baš nešto prepozitivno ali bar je rekla da ne idem na kiretažu nego da pričekam još svog doktora. Ova danas doktorica mi je rekla ako nije u redu da mogu tražit tablete, a ne kiretaža u ovako ranoj trudnoći. Pa ne znam sad šta da radim sutra ako beta nije narasla, da li da kažem da bi ja ipak pričekala još mog doktora ili šta 🤦♀️
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy, ne znam tvoju situaciju, ali beta mislim da mora rasti.
Puno srece zelim da sve bude u redu. Ipak je rana trudnoca i nadajmo se najboljem. Cuvaj se
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Peggy definitivno čekaj svog doktora! Provjeri betu i čekaj ga, bilo kakav ishod sa bude... i je, u tako ranoj trudnoći možeš ići sa opcijom tablete umjesto kiretažom, ali nemoj tako ni razmišljati! Mislim da bu sve ok na kraju 🥰🥰
Peggy vidi sta ce beta pokazati, za pocetak. I mozda najbolje cekat svog doktora. Kad se vraca?
Drzi se, bit ce dobro sve. ❤️🤞
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
U utorak se vraca doktor
Hvala cure, drzim se za sad ❤
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Peggy samo pozitivno, znam da te ispripadala, ali ja vjerujem da će sve to biti dobro jer ti je beta odlična kad računas od O i držim ti 🤞🏻 da sutra bude još veća 😘
Kiky ma moj bi to odmah i isprobao on je kao i ja sve ga zanima da proba 🤣 ali neka radije ćemo čekati šta će doktori prvo reći 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
U utorak se vraca doktor
Hvala cure, drzim se za sad ❤
Čekaj bolje, kolegici nisu vidjeli bebu od skoro 2 mjeseca i poslali je na kiretaži.. U bolnici se zaprepastili kad su provjerili UZV a ono srce kuca sto na sat.. Ništa nije izgubljeno! Sretno ❣️
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji