Cure, danas je divan dan sretnih mi sedam dana od nepušenja HAHAHAHAHHAHA ima da se organizam istresira i udari kontru pa lijepo ostanem T ovaj ciklus i dobijem NAJLJEPŠI POKLON ZA RODJENDAN.
Anitram i tebi želi isto ovnice moja divna!
Inace, smanjila sam kofein radi cigara da me ne vuče haha, ujutro pijem zeleni čaj. Čitala sam da su jaja i avokado jako važni za t ja ne jedem jaja baš jer su puna hormona pa sam rekla mm da u u subotu idemo na placu kupit neka domaća. i kako ne jedem ribu odlučila sam 1x tj jest hahahha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Hip Hopsica Čestitam!!!! Bas se lijepo vidi crtica i nije evaporacijska nikako!
Ja sam isto ljubomorna na sve oko mene koje ostanu trudne niti ih ne pitam sto i kako. Ali ovdje se stvarno od srca veselim svakoj trudnoci koja dodje jer sve mi ovdje prolazimo kroz slicne situacije. Samo neka dodju nase bebe ❤🤞
Meni je evo situacija pred pik trakica Lh tamni. Dole osjecam svako malo bockanje u jednom pa u drugom jajniku i evo vec 2. dan mi je toliko sluzav iscjedak nesto poput bjelanjka i rastezljivo a nije jos bila O. Bas sam sretna radi toga jer vec dugo ga nisam imala takvoga. Imam osjecaj kao da su se jajnici probudili 😂 Femisan čudo 🥰
cek, jel ga pijes prvi ciklus? mene stalno nesto grci od O ima jos vremena. nadam se d anece ubrzat jer pada na subotu iducu to mi pase. hahahaha necu radit trakice jer ovaj mj ionako ne mogu sa mm bit preko tjedna tako da se bar nadam da ju pogadjamo :D
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
hhahaha lela toooo
btw i ja sam ovca, iduci ciklus za ne dobit mi je tocno na rođendan <3
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ja danas po mens kalendaru vidim da sam vec u drugom danu ciklusa, od jucer otkako mi se sve ovo desilo do danas, svega se kao kroz san sjecam. Naravno, pomogla sam si lijekovima za smirenje da uopce uspijem funkcionisati 😂
Danas je bolje jer vec polako privatam stvarnost i spremam se za novu borbu.
U petak kontrola, gdje se nadam da ce reci da je sve cisto (iako niceg nije ni bilo (WTF?!) a onda sam se spremila i da joj postavim par pitanja vezano za debljinu mog endometrija koji mi je odavno pitanje koje mi visi nad glavom.
Da li se nekom terapijom moze utjecati na pospjesivanje zadebljanja endometrija?
Je li neko imao slican slucaj?
Not that fensi, ekšli..
anchy progesteron bi se triba vadit 7 dana nakon O? ne razumin se u nalaz al koliko znam progesteron varira od ciklusa do ciklusa
21 dan ciklusa.. tak sam i prvi puta...
Vrijednosti idu u lutealnoj fazi od 3,82 do 50,60
Fancy meni je rekao ginekolog da pijem sok od cikle za podebljavanje endometrija jer ni je isto bio na kontroli dosta tanak. Tako da ga stalno pijem svakodnevno.
Lela pijem ga od pocetka ciklusa pa cu do O piti, vidit cu mozda nastavim i do kraja ciklusa nece mi naskodit.
Meni jos O nije bila a bas osjetim jajnike dosta. Trebala bi mi oko 7.3 bit O
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
..pozdrav cure..
Pitanje.. u 11 mj prosle godine vadila sam Progesteron i u luteanoj fazi mi je bio 42.3… a današnj nalaz 13.76 isto lutearna faza.. ovulacija je bila prije 4 dana..
….hm… je to ok nalaz ?
Zasto si ga vadila 4 dana poslije ovulacije? Jel ti to doktor rekao? Da bi se vidilo je li bila ovulacija vadi se na 21dc..mislim da bi u luteinskoj fazi trebao biti viši…onako kako si imala u 11 mj…
Čini mi se sa si ovo taman između ovulacijske i luteinske faze…jer interval ovulacijske faze je od 2.4-9.4.
21 dan mi je nakon M
..pozdrav cure..
Pitanje.. u 11 mj prosle godine vadila sam Progesteron i u luteanoj fazi mi je bio 42.3… a današnj nalaz 13.76 isto lutearna faza.. ovulacija je bila prije 4 dana..
….hm… je to ok nalaz ?
Zasto si ga vadila 4 dana poslije ovulacije? Jel ti to doktor rekao? Da bi se vidilo je li bila ovulacija vadi se na 21dc..mislim da bi u luteinskoj fazi trebao biti viši…onako kako si imala u 11 mj…
Čini mi se sa si ovo taman između ovulacijske i luteinske faze…jer interval ovulacijske faze je od 2.4-9.4.
Vidjela je žuto tjelo u jajniku, znači O mi je bila za vikend
Ja sam se isto naježila… nekako sam skroz otpisala ovaj ciklus, jer nije bilo one eggwhite sluzi… sve pa ne mogu vjerovati, a uživo se crtica još bolje vidi. Muž je na poslu, tako da on niti ne zna. Hehehhe vi sve prve saznate… 😀😀😀
Ja sam doma jer sam se za vikend razbolila strava… temperatura išla do 40. Sad me malo frka radi toga.
Cestitam! Crtica je tuu bit ce jos jaca! I samo hrabro bit ce to super!!,.... Ufff veceras neciji muz pada u nesvijest!!! Uzivajteeeee. Lijepe vjesti! 🍀 🍀 🍀
hhahaha lela toooo
btw i ja sam ovca, iduci ciklus za ne dobit mi je tocno na rođendan <3
amejj :D koji datum? Anitram i ja smo skoro prvoaprilske sale - 31.3. Ja bi do rodjendana trebala znati.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji