Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    04. Ožujak 2020. 15:02

Pina96

veliki pozdrav cure, trudilice, cekalice..
    do prije nekih godinu dana sam bila poprilično aktivna na forumu, ali su se neke stvari izdogađale….
    ukratko, evo me opet među trudilicama, i jako se veselim ponovnom druženju!
    Samo da vas u kratkim crtama upoznam sa svojom situacijom:
    2013. endometrioza operirana uspješno
    2017. ponavljajuci CIN 1, zamrzavanje grlica maternice (krioterapija), nakon toga svaki papa test uredan
    2018., pocetak 2019. bezuspješno pokusavanje zaceca sa bivsim partnerom…
    kraj 2019 zbog neredovitih ciklusa vadim spolne hormone iz kojih se dijagnosticira PCOS…. daljnje pretrage ukazale na inzulinsku rezistenciju.
    Sada sam vec 4.ciklus na terapiji s Glucophage, ciklusi se polako vracaju na 31 dan… prije 2 tjedna LH trakicama i UZV potvrdena ovulacija!!
    Danas sam na 1dc, upravo narucena nova tura LH trakica i testića, i jako se veselim novoj avanturi :)
    pokušat cu uhvatit vremena prolistat stare postove, dotad slobodno napisite ukratko svoju pricu , ukoliko niste umorne od ponavljanja, da i ja vas malo bolje upoznam…
    Također me zanimaju vase preporuke za dodatke prehrani, za mene i decka?

jos jednom veliki pozdrav 'starim' curama koje poznajem sa proslih tema, isto tako novima , puno srece svima nama !!

Ej,dobrodosla nazad! Uz sve te silne dijagnoze zelim ti da sto prije promijenis temu i odes nam na zimske bebe! Prestavljanje bas nije moj favorite thing u zivotu,ali ukratko, u braku sam dvije godine, imam borbe sa cistama koje srecom jos uvijek pucaju same,imam jednu biokemijsku iza sebe od prosle godine u 5mj sada pratim ovulaciju cisto da znam kada da racunam dolazak M posto se dogadaju neki potresi na poslu pa ne idem trenutno na T dok necu biti malo stabilnija i to je uglavnom to..ispratila sam puno cura s ove teme,nadam se da cu i tebe i radujem se sto ces s nama loviti O i sjenice na HCG testovima 🥳🥳🥳😁

04. Ožujak 2020. 15:08

Nego update...evo postat cu i sliku od jutros od prvog danasnjeg LH testa sto je ovaj donji na prvoj slici:

I ovo je LH trakica koju sam radila na pauzi oko 14h,znaci koji rast u par sati ja sam u soku!

Pik je danas! Racunam onda da ce biti prekosutra sigurno ovulacija i onda bi trebala doci M 20.03. I ciklusi su mi se skratili nakon sto je cista pukla i ja sam PRESRETNA! 🥳🥳🥳🥳🥳

Tommyfame
    04. Ožujak 2020. 15:11

crnerupe

Nego update…evo postat cu i sliku od jutros od prvog danasnjeg LH testa sto je ovaj donji na prvoj slici:

I ovo je LH trakica koju sam radila na pauzi oko 14h,znaci koji rast u par sati ja sam u soku!

Pik je danas! Racunam onda da ce biti prekosutra sigurno ovulacija i onda bi trebala doci M 20.03. I ciklusi su mi se skratili nakon sto je cista pukla i ja sam PRESRETNA! 🥳🥳🥳🥳🥳

Daaaa ovo je pik 🥳🥳🥳🥳 woohooo,pratimo se onda 🤞🤞🤞🤞

Drago mi je zbog ciste 💪💪💪💪

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Raštika
    04. Ožujak 2020. 15:14

Pina96

do prije nekih godinu dana sam bila poprilično aktivna na forumu, ali su se neke stvari izdogađale….
    2017. ponavljajuci CIN 1, zamrzavanje grlica maternice (krioterapija), nakon toga svaki papa test uredan
    kraj 2019 zbog neredovitih ciklusa vadim spolne hormone iz kojih se dijagnosticira PCOS…. daljnje pretrage ukazale na inzulinsku rezistenciju.
    Sada sam vec 4.ciklus na terapiji s Glucophage, ciklusi se polako vracaju na 31 dan… prije 2 tjedna LH trakicama i UZV potvrdena ovulacija!!
    Danas sam na 1dc, upravo narucena nova tura LH trakica i testića, i jako se veselim novoj avanturi :)
    pokušat cu uhvatit vremena prolistat stare postove, dotad slobodno napisite ukratko svoju pricu , ukoliko niste umorne od ponavljanja, da i ja vas malo bolje upoznam…

jos jednom veliki pozdrav 'starim' curama koje poznajem sa proslih tema, isto tako novima , puno srece svima nama !!

Oooooo Pina 🙋‍♂️🙋‍♂️ drago mi je da si tu. Nemam ti se ja sta predstavljat, znas sve. Jedina novost je da se sve selimo uskoro na drugi dio foruma. 😉❤️

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

LeLa2807
    04. Ožujak 2020. 15:22

Pina96

Hej draga dobro došla i još prije otišla na temu zimskih bebica  skupa sa nama.
    Ukratko, 27 g uskoro, mm 32, ne živimo skupa preko tjedna jer ja ganjam karijeru u privatnom sektoru u drugom gradu, a on je uhljebljen u državnoj firmi  haha. ali nekako računam do ljeta, a onda ako ne ostanem T ću morat neš smislit (čitaj: vratit se doma ). držim posao jer je u struci i na neodredjeno pa sam htjela iskoristit radi porodiljnog da sad ne mijenjam, al vidjet ćemo.
    Ja odmaram od folne ovaj mjesec, koristim femisan a cure hvale, ne bi bilo loše da možda i ti piješ ako imaš polic. jajnike jer navodno pomaže za to i za endometriozu. Ja imam mali miom ali mi za sad ne radi probleme pa i radi toga pijem da ga magicno makne  
    inace dva put operirala dojku prije tri godine. dobrocudno. i sad redovne kontrole svakih 6 mj. 
     Svaki dan pijem sok od cikle radi endometrija i to ti je to :) mm počeo cink i magnezij i folnu ali ga moram podsjecat kao malu bebu.

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Nova19
    04. Ožujak 2020. 15:32

Peggy super sve to zvuči 👏🙏🏻👏 obavještavaj nas dalje i neka sve bude u najboljem redu, a u to ne sumnjam 💛
    Pina dobrodošla! Ukratko, imam 41 god, muž 44, prva uspješna trudnoća (curica sada 5god), 2016,2017 i 2019 3 spontana i jedna biokemijska... svaki put spontani iz nekog drugog razloga... išli na kontrole, sve ok i idemo dalje! 🤗

Dashuri
    04. Ožujak 2020. 15:45

peggy95

Bok cure! Otisla sam privatniku danas i rekla mi je dr da sam trudna 5, a ne 7 tjedana kako mi tvrde ovi u bolnici… no i ona ne vidi plod, pa je rekla da ne idem na kiretazu u petak kako mi je rekla doktorica u bolnici koja mjenja mog ginekologa dok je na go, nego da pricekam jos malo, ako nije u redu tijelo ce samo odbaciti, te da se u slucaju krverenja javim u bolnicu.. i da odem kod svog ginica cim se vrati s godisnjeg, a vraca se u utorak

Meni se plod tek vidio na 6+2, probaj mislit pozitivno bez obzira na ishod, jer koliko se god nervirala ne možeš promijenit ništa, sad sve u Božje ruke! 🙏❤️

Pina dobrodošla! Ja ukratko - 29 god, bez dijagnoze - missed ab u 9tt, pokušaj br. 2 od 06.mj2018.

05.12.2022 💗

Aneee
    04. Ožujak 2020. 15:46

peggy95

Bok cure! Otisla sam privatniku danas i rekla mi je dr da sam trudna 5, a ne 7 tjedana kako mi tvrde ovi u bolnici… no i ona ne vidi plod, pa je rekla da ne idem na kiretazu u petak kako mi je rekla doktorica u bolnici koja mjenja mog ginekologa dok je na go, nego da pricekam jos malo, ako nije u redu tijelo ce samo odbaciti, te da se u slucaju krverenja javim u bolnicu.. i da odem kod svog ginica cim se vrati s godisnjeg, a vraca se u utorak

Eto vidiš. Ovak si mogla otići na kiretazu bez veze, jer glupa ginekologica pravi paniku za nista..i to je još rano da se vidi plod...sve će biti dobro 😘😘😔

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    04. Ožujak 2020. 15:47

peggy95

Eto vidiš. Ovak si mogla otići na kiretazu bez veze, jer glupa ginekologica pravi paniku za nista..i to je još rano da se vidi plod…sve će biti dobro 😘😘😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Pepika
    04. Ožujak 2020. 15:52

Pina96

Hej 😊
    Sljedeći mj punim 26, MM bude u 8mj isto 26, pokusavamo od Bozica 2019 😊
    Po preporuci gin pijem folnu samo za sad (ovaj mj idem na pregled pa cemo vidjet za dalje) muz nista ne koristi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.