Meni danas 28. dan ciklusa, koji i inace traje 28 dana, ali mi je O bila 4-5 dana kasnije nego je trebala po racunici (procjena mi je da je danas 9dpo). Prekjucer imala bolove, jucer nista, danas nista.
Hip_Hopsica cestitam!
HipHopsica čestitam od srca 💕 neka bude uredna i školska T!! Ponovi za koji dan 👌
Chiani ja vidim crticu!! Ponovi za 2 dana!! 🤞🏻🤞🏻
Fancyžao mi je šta prolaziš kroz takvo razdoblje, i sama sam prolazila 3 puta ali se mi brzo oporavimo i dalje u nove pobjede 💪🏻 Uskoro ćeš ugledati svoj pravi plusić 🥰
Ja jučer srela bivšu kolegicu koja je u 5.mjesecu trudnoće, a ja taman išla na jogu… ona jede nešto iz pekare i kaže “ti ideš vježbati a ja sam sva samo u hrani i debljanju…!” A ja u sebi si mislim “rado bi se ja debljala i jela stalno samo da mi je T” 🙏🏻
Ja sam imala zadnji ispad ljubomore prije koji mj kad sam saznala da mi je susjeda trudna po 4 put i to s pricom kako? Zasto? O ne sad! Znamo sve kako nam je cuti takve komentare. I dodjem momku i popizdim da koji klinac ona je trudna i jos kuka, zasto meni ne ide. Bas sam bila frustrirana... On je samo rekao pusti.. Nemas pojma kroz sta je zena prolazila. Sjeti se samo sebe kroz sta prolazis a drugi nemaju pojma.
Doslo mi je da ga pogodim s necim u glavu ali samo zato sto je u pravu 😂😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
anchy progesteron bi se triba vadit 7 dana nakon O? ne razumin se u nalaz al koliko znam progesteron varira od ciklusa do ciklusa
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
meni se marinalino ispitivanje vise cini ko zezancija sada, ne pitam ni ja nikog u rl al ovako na forumu mi je super za razmjenu iskustva i vidis da ne postoji carobna formula… bude mi i lakse tako, ne znam
Nova hahaha. ja sam vjezbala sad u ovoj zadnjoj trudnoci i namjeravam i u iducoj, nema prepreka ako je trudnoca zdrava, cak sam i trcala polumaraton trudna
Drugo je po forumu.ma nisam ja njoj mislila reci da stane s ispitivanjem nego da manje kupi tudja iskustva jer i slagat ce ljudi, uvelicat, uljepsat, neki i pogorsat stvari da dobiju na tezini a mi se hvatamo za sve. Samo da se zastiti od mogucih razocarenja. To sam ja mislila. 😉
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
nekidan smo isto komentirale to, meni je simpaticno, cim neka objavi da je trudna samo cekam da marina pita sve detalje na sunce hahah <3
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
..pozdrav cure..
Pitanje.. u 11 mj prosle godine vadila sam Progesteron i u luteanoj fazi mi je bio 42.3… a današnj nalaz 13.76 isto lutearna faza.. ovulacija je bila prije 4 dana..
….hm… je to ok nalaz ?
Zasto si ga vadila 4 dana poslije ovulacije? Jel ti to doktor rekao? Da bi se vidilo je li bila ovulacija vadi se na 21dc..mislim da bi u luteinskoj fazi trebao biti viši...onako kako si imala u 11 mj...
Čini mi se sa si ovo taman između ovulacijske i luteinske faze...jer interval ovulacijske faze je od 2.4-9.4.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
nekidan smo isto komentirale to, meni je simpaticno, cim neka objavi da je trudna samo cekam da marina pita sve detalje na sunce hahah <3
Ma nisam ja na to mislila. Ne na ove forumske price. Al okej, znala sam da me se nece bas u potpunosti shvatiti sta je pisac htio reci. 😂😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
imam u rl prijateljicu s kojom sam zajedno krenila u ovu pricu o trecem , na kraju smo obje imale spontani , ona taman kad sam ja saznala da sam trudna samo sto je njoj to vec bio treci i stvarno al stvarno se divim zenama da nakon toliko razocaranja ne odustaju, tako i onima koji se godinama trude... Tila sam rec samo s njom u rl pricam o ovome, druge ne zelim zamarat svojim borbama jer ili nece razumit ili ih nece zanimat
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
nekidan smo isto komentirale to, meni je simpaticno, cim neka objavi da je trudna samo cekam da marina pita sve detalje na sunce hahah &lt;3
Ma nisam ja na to mislila. Ne na ove forumske price. Al okej, znala sam da me se nece bas u potpunosti shvatiti sta je pisac htio reci. 😂😂
shvatila sam ja tebe al ja nju ne dozivljavam tako kao ti ;-)
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Hip Hopsica Čestitam!!!! Bas se lijepo vidi crtica i nije evaporacijska nikako!
Ja sam isto ljubomorna na sve oko mene koje ostanu trudne niti ih ne pitam sto i kako. Ali ovdje se stvarno od srca veselim svakoj trudnoci koja dodje jer sve mi ovdje prolazimo kroz slicne situacije. Samo neka dodju nase bebe ❤🤞
Meni je evo situacija pred pik trakica Lh tamni. Dole osjecam svako malo bockanje u jednom pa u drugom jajniku i evo vec 2. dan mi je toliko sluzav iscjedak nesto poput bjelanjka i rastezljivo a nije jos bila O. Bas sam sretna radi toga jer vec dugo ga nisam imala takvoga. Imam osjecaj kao da su se jajnici probudili 😂 Femisan čudo 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji