E curke,vi koje malo duze pijete vrkutu...jel.moguce da skrati ciklus???pije jos i baby traum pa nezz od kojeg bi to moglo biti???inace mi M traje 7 dana...sad je bila 5..i taj peti dan samo malo smedarilo i nista vise,a jos sam i dva dana ranije dobila...baaaas se nesto malkice pobrkalo😱😱😱😱😞😞🤔🤔🤔
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Beta mi je jucer bila 1762, sutra vadim jos jednom. Pozelite mi srecu 🙏
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Sretno draga....drzim fige da se udupla pravo...🤞🤞🤞...bit ce to sve uredu vidjet ces😊😊
Ja-27
MM-33
6god pokusavanja
3spontana i vm...
Ajoooj draga moja pa to je odlicno za taj tjedan 😍😍😍😍
Joj e hvala tvom zdravom razumu pa si otisla drugom doktoru 😊😊😊
Meni se čini da su te baš razdrmali za bzvz
Drzim ti figeee 🤞🤞🤞
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
06/25 počeli raditi na no.2 💫
*A goal without a plan is just a wish
Sretno Peggy. Bit ce sve u redu, samo hrabro! Vidis da i doktori itekako grijese i super sa si isla po drugo misljenje. Sve ce bit ok vjerujem u to 🥰
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Peggy super je to❤️
Jelenajelenamoguce je da skrati vrkuta tako sam citala po netu davno😱
Drzimo fige za betu peggy 🤞🤞 ma nisu normalni ti doktori, drze se ko pijab plota naucenog 🙄🙄🙄
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
a meni je najsporiji dio ciklusa nakon O, nikad proc hahah, volila bi kad bi odma mogla znat jel uspilo ili nije, onda mi nebi bio problem cekat do iduce O
..ovulacija mi je bila neki 17-ti dan
veliki pozdrav cure, trudilice, cekalice..
do prije nekih godinu dana sam bila poprilično aktivna na forumu, ali su se neke stvari izdogađale....
ukratko, evo me opet među trudilicama, i jako se veselim ponovnom druženju!
Samo da vas u kratkim crtama upoznam sa svojom situacijom:
2013. endometrioza operirana uspješno
2017. ponavljajuci CIN 1, zamrzavanje grlica maternice (krioterapija), nakon toga svaki papa test uredan
2018., pocetak 2019. bezuspješno pokusavanje zaceca sa bivsim partnerom...
kraj 2019 zbog neredovitih ciklusa vadim spolne hormone iz kojih se dijagnosticira PCOS.... daljnje pretrage ukazale na inzulinsku rezistenciju.
Sada sam vec 4.ciklus na terapiji s Glucophage, ciklusi se polako vracaju na 31 dan... prije 2 tjedna LH trakicama i UZV potvrdena ovulacija!!
Danas sam na 1dc, upravo narucena nova tura LH trakica i testića, i jako se veselim novoj avanturi :)
pokušat cu uhvatit vremena prolistat stare postove, dotad slobodno napisite ukratko svoju pricu , ukoliko niste umorne od ponavljanja, da i ja vas malo bolje upoznam...
Također me zanimaju vase preporuke za dodatke prehrani, za mene i decka?
jos jednom veliki pozdrav 'starim' curama koje poznajem sa proslih tema, isto tako novima , puno srece svima nama !!
Bok cure! Otisla sam privatniku danas i rekla mi je dr da sam trudna 5, a ne 7 tjedana kako mi tvrde ovi u bolnici… no i ona ne vidi plod, pa je rekla da ne idem na kiretazu u petak kako mi je rekla doktorica u bolnici koja mjenja mog ginekologa dok je na go, nego da pricekam jos malo, ako nije u redu tijelo ce samo odbaciti, te da se u slucaju krverenja javim u bolnicu.. i da odem kod svog ginica cim se vrati s godisnjeg, a vraca se u utorak
Sretnoo od srca da se beta poveca i da ti tvog gin potvrdi trudnocu,.. Drzi se i bit ce to dobro.. Saljem najbolje vibre koje znam samooo da Bog da da je sve super.! Sto je i moguce da je samo ovulacija kasnila a neki malac do tad prezivjeo i evoo gaaa.... Sretno sretno! 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀 🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji