Marinalin Previše hahaha 🤣😅
Evo ja saznala da mi je kolegica na poslu trudna...prvo sam bila presretna, pa me neka depra uhvatila jer ja jos nisam..ružno reći ali sam ljubomorna 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
rastika hahahhahahha umrla sam od smija na opis
chian6 ne moze to tako, tribas slikat da i mi vidimo sjenu :D
Hahaha…sumnjam da ovu sjenu vidi itko osim mene 🤭🤭🙈..inace si ne umisljam sjene i kad je bijelo, vidim da je bijelo i to je to…ali jutros kao da se naziralo…
https://ibb.co/VY5vS7C
Vidim sjenu 😁
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
chian6 mene to od jucer boli! bas sam se bila zalila sestri jucer, al sa live str, ne znam jesma pisala tu
Meni je vise sa desne strane...a pomalo sa lijeve...ali cudno neko mjesto za bol...nije maternica, nisu jajnici...nego eto slezena...i kao da ide prema bubrezima...kao da imam upalu mišića...al nemam, jer nisam ništa radila...haha...
Eto cekat cu jos 5 dana pa ćemo viditi je li sve bila zabluda...a noćas sam sanjala da sam ujutro radila test i da su bile 2 iste crtice!! Kad ono samo san 😁
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
ana to je skroz normalna reakcija
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Ja sam danas cula za jos dve susjede u njemackoj da su nedavno nile na hsg i ostale trudne sljedeci ciklus👍
Jedino mi to daje sad neku nadu i veselje.ml
Barem sa sam mjesec dva mao smirena 😱
Ma ja bome nikoga ne ispitujem za nista. Mirnija sam tako. Sto zena sto simptoma, sto prica... Kad cujem da je neka trudna oko mene cestitam i to je to. Nista simptomi, pogotovo ne pitam koliko im je trebalo...svakome treba koliko treba 😂😂😂 isto kad sam na hsg isla, pitala tu na forumu, nisam uopce htjela guglat nista.jedna cura na forumu mi je rekla da je odmah zatrudnila, druga da nije jos i eto... Jer da sam cula samo pozitivna iskustva napunila bih si glavu da ce i meni uspjeti. A nije. Bila sam od starta spremna da lako mogu bit dio negativne statistike. I eto me sad tu. Svo zlo u tome.
Marina, fakat bi se trebala malo opustit, nije ovo utrka. Pomalo, pusti druge i njihove price samo skupljas u glavi bazu podataka sa tudjim simptomima, s vremenom ces svaki primjeniti na sebi i mozda se razocarati.prati svoje tijelo u odredjenim dijelovima ciklusa i kad zatrudnimo znat cemo to i bez simptoma. 😉
Mozda tajna tvog uspjeha i lezi u tome da se prestanes zamarati sa svime i sa svakom trudnicom oko sebe.
Nemoj me nista krivo shvatito, ne mislim lose nista. Prosla sam i sama te faze. 🤫😂
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Ja sam za poboljšanje sluzi koristila kapsule Noćurka, i ovaj ciklus ću ponovo… Sluzi bude za izvoz 😊
Gdje kupite nocurak?
HipHopsica čestitam od srca 💕 neka bude uredna i školska T!! Ponovi za koji dan 👌
Chian i ja vidim crticu!! Ponovi za 2 dana!! 🤞🏻🤞🏻
Fancy žao mi je šta prolaziš kroz takvo razdoblje, i sama sam prolazila 3 puta ali se mi brzo oporavimo i dalje u nove pobjede 💪🏻 Uskoro ćeš ugledati svoj pravi plusić 🥰
Ja jučer srela bivšu kolegicu koja je u 5.mjesecu trudnoće, a ja taman išla na jogu... ona jede nešto iz pekare i kaže “ti ideš vježbati a ja sam sva samo u hrani i debljanju...!” A ja u sebi si mislim “rado bi se ja debljala i jela stalno samo da mi je T” 🙏🏻
meni se marinalino ispitivanje vise cini ko zezancija sada, ne pitam ni ja nikog u rl al ovako na forumu mi je super za razmjenu iskustva i vidis da ne postoji carobna formula... bude mi i lakse tako, ne znam
Nova hahaha. ja sam vjezbala sad u ovoj zadnjoj trudnoci i namjeravam i u iducoj, nema prepreka ako je trudnoca zdrava, cak sam i trcala polumaraton trudna
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
..pozdrav cure..
Pitanje.. u 11 mj prosle godine vadila sam Progesteron i u luteanoj fazi mi je bio 42.3... a današnj nalaz 13.76 isto lutearna faza.. ovulacija je bila prije 4 dana..
....hm... je to ok nalaz ?
Sortiraj odgovore
Najstariji