Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dashuri
    04. Ožujak 2020. 14:16

chiAn6

Crookshanks

rastika hahahhahahha umrla sam od smija na opis
    chian6 ne moze to tako, tribas slikat da i mi vidimo sjenu :D

Hahaha…sumnjam da ovu sjenu vidi itko osim mene 🤭🤭🙈..inace si ne umisljam sjene i kad je bijelo, vidim da je bijelo i to je to…ali jutros kao da se naziralo…

https://ibb.co/VY5vS7C

Vidim i ja neku sjenicu, daj Bože da krene tamnit! 🙏

05.12.2022 💗

LeLa2807
    04. Ožujak 2020. 14:18

Fancy, ja isto pijem sok od cikle svaki dan natočim čašu tog soka i dodam soka od mrkve, a ovaj ciklus pojedem i svježe cikle uz ručak.Cure na ivf kažu da treba i jezgru ananasa :)
    Kristina, meni treba biti 14 jučer navečer isto grčevi :D i imam osjećaj da mi stalno neš curka, a nije mi prije bilo tako. nadam se da će do O biti sve sklisko i da neće uranit :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

Ginny
    04. Ožujak 2020. 14:21

anchy ja sam citala da narucuju 21dc al zato sto idu za tim da ti je O 14dc skolski, ne znam, samo prenosim sta sam procitala, nisam vadila progesteron nikad pa ne mogu komentirat dalje
    lela 9.4 :D i tocno tad mi pocinje iduci ciklus po kalendaru odn tad bi tribala ne dobit ako sad dobijem, to sam skontala nekidan kad sam gledala oce mi bit plodni dani kad budemo isli na put s dicom hahah

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    04. Ožujak 2020. 14:24

Lela imas jos do O onda vremena...i meni od kad je m zavrsila krenuli su boluckat jajnici nije bol ko bol nego malo probadanje. Bila sam nesto bolesna i na antibioticima pa sam se mozda i prehladila ali da mi je neka upala sigurno bi me bolilo. Inace imam sa mjehurom problema ali valjda nije upala nikakva..jedva cekam da prodje O da mogu odbrojavat ha ha

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Ginny
    04. Ožujak 2020. 14:25

a meni je najsporiji dio ciklusa nakon O, nikad proc hahah, volila bi kad bi odma mogla znat jel uspilo ili nije, onda mi nebi bio problem cekat do iduce O 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

04. Ožujak 2020. 14:28

O pa tu se o meni pricalo😂😂😂
    Bas kako je crohchanks rekla ovo moje je vec sprdancija kad si imala odnos i kolko odnosa😂😂
    Naravno da znam da je kod svakog drukcije🙏🏽
    A kao drugo ja svaki dan radim s 5 razlicitih zena...
    I svaka koja pokusava ostat trudna prica o tome...
    Znaci nije da samo ja volim o tome cavrljat
    A sta bi ovdje ispitivala nego o trudnoci i simptomima😂😂😂😂😂👍

peggy95
    04. Ožujak 2020. 14:31

Bok cure! Otisla sam privatniku danas i rekla mi je dr da sam trudna 5, a ne 7 tjedana kako mi tvrde ovi u bolnici… no i ona ne vidi plod, pa je rekla da ne idem na kiretazu u petak kako mi je rekla doktorica u bolnici koja mjenja mog ginekologa dok je na go, nego da pricekam jos malo, ako nije u redu tijelo ce samo odbaciti, te da se u slucaju krverenja javim u bolnicu.. i da odem kod svog ginica cim se vrati s godisnjeg, a vraca se u utorak 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Tommyfame
    04. Ožujak 2020. 14:35

Crookshanks

a meni je najsporiji dio ciklusa nakon O, nikad proc hahah, volila bi kad bi odma mogla znat jel uspilo ili nije, onda mi nebi bio problem cekat do iduce O

Hahahhaha mislim da smo sve takve 🤣🤣 zivot mi se sveo na period prije i poslije Ovulacije 

Mene evo baš žegaju oba jajnika..mozda je zbog vrkute 🤷‍♀️ 

A sto se tice ljubomore..nisam bas neki ljubomorni tip al sam znatizeljni..
    Doduše oko sebe nemam trudnice pa ste mi vi ovdje 'wannabemom' ekipa.. pa mi je super to izmjenjivanje simptoma i informacije ❤

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    04. Ožujak 2020. 14:38

peggy95

Bok cure! Otisla sam privatniku danas i rekla mi je dr da sam trudna 5, a ne 7 tjedana kako mi tvrde ovi u bolnici… no i ona ne vidi plod, pa je rekla da ne idem na kiretazu u petak kako mi je rekla doktorica u bolnici koja mjenja mog ginekologa dok je na go, nego da pricekam jos malo, ako nije u redu tijelo ce samo odbaciti, te da se u slucaju krverenja javim u bolnicu.. i da odem kod svog ginica cim se vrati s godisnjeg, a vraca se u utorak

Rekla si da ti je beta bila 1000 i nesto jel? Ako si 5tj.to je onda okej,sta ne? 
    I ako se ne varam..sta nije da se tek nakon 7tj.vidi nesto 🤷‍♀️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

3.11.2021 došao momak 💪🏻🩵
    06/25 počeli raditi na no.2 💫

*A goal without a plan is just a wish

Ginny
    04. Ožujak 2020. 14:39

Peggy ❤️❤️ ja sam u drugoj trudnoci bila sa 5tt i nista nije vidio, eno je najzivlja petogodisnjakinka nadalwko😎 (posla me dop ginu zbog upale pluca) 

🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.