Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    03. Ožujak 2020. 06:39

Ma daj nece utjecat na rezultate,smireno samo.
    Ja sam cak rekla njima da pijem inofolic(tad pila) i oni su rekli da to ne utjece😋
    Tako da ne vjerujem da san moze pokvarit rezultat

Rita37🤰
    03. Ožujak 2020. 06:43

Marinalin

Ma daj nece utjecat na rezultate,smireno samo.
    Ja sam cak rekla njima da pijem inofolic(tad pila) i oni su rekli da to ne utjece😋
    Tako da ne vjerujem da san moze pokvarit rezultat

Hvalaa.   Jer bas mi ne odgovara doc drugi dan... Danas sam na 3dc.... Uff glava mi puca.     Hvala sto ste brzo odg bas mi znaci...
    Kao da nisam sama sa vama nikad.. Muz me dovezo ode na posao i tak. ... 

Pipin
    03. Ožujak 2020. 06:45

Malela - znam sa je jako frustrirajuce, ali 4 ciklusa nije dugo. Najbitnije da znate da trudnocu mozete ostvaroti i ona vam stize, ja se nadam vec iduci mjesec 🙏🏻

03. Ožujak 2020. 07:45

I meni mojih 6 ciklusa djeluje frustrirajuce .
    Znam da postoji da se po 20 i vise ciklusa ne ostvari trudnoca al svatko to drukcije podnosi.
    Netko je jaci a neko slab.
    Nasam se da cemo opet redat plusice ovaj mjesec🙏🏽
    Anitram javi se kad obavis pregled i sretno🥰

03. Ožujak 2020. 07:59

Marinalin

I meni mojih 6 ciklusa djeluje frustrirajuce .
    Znam da postoji da se po 20 i vise ciklusa ne ostvari trudnoca al svatko to drukcije podnosi.
    Netko je jaci a neko slab.
    Nasam se da cemo opet redat plusice ovaj mjesec🙏🏽
    Anitram javi se kad obavis pregled i sretno🥰

Hocu evo bas cekam. Ali nema nista od toga. Test jucer minus ko kuca. Tako da idemo dalje u nove pobjede 👍👍👍

Raštika
    03. Ožujak 2020. 08:02

Rita, reci im da nisi spavala. Lako moguce da ti to bude imalo utjecaj. Ipak su to hormoni, znamo kako oni rade. Na vadjenje treba doci odmoran i ne bi smjela uzimati nikakve preparate biljne.
    Sretno!
    Cure, nista od moje Marte, lagano na papiru neka mutna boja dok se brisem. Al gledat cu to s druge strane, smanjilo se smedjarenje prije M za razliku od prijasnjih ciklusa. 🤘

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Mallla
    03. Ožujak 2020. 08:03

Jutro cure! Samo pomislite na to da je ovaj ciklus bila kiša plusića, možda nismo mi bili dio priče ali bit ćemo. Kada nešto želimo onda je i jedan mjesec neuspjeha frustrirajuć, ali polako doći ćemo do ostvarenja želja. Nekom treba kraće, nekom duže, netko otkrije probleme za vrijeme truda pa riješi i to. Gledajmo one pozitivne priče i primjere da nam ovo čekanje prođe brže i lakše. Prvi put kad smo se trudili prolazila sam puno gore faze i razmišljanja nego sada. Oboje smo potpuno zdravi a trebalo nam je 10 mjeseci truda. Sada je već prošlo 17 tj. U 17om sam ciklusu, na trenutke jako frustrirana, a na trenutke kao da nije moj problem. Zamišljala sam da će druga trudnoća doći prije, a nije! I sad sam u fazi da sa sobom rješavam odlazak na pretrage a teško mi se pokrenuti jer onda trebam biti još angažiranija oko toga, valjda je sve proces pa i ovo. Idemo polako i rezultat će doći. Uvijek ima onaj kome je teže, tu smo jedne drugima podrška  i bit ćemo i dalje. Mogla bi o ovoj temi pisat i pisat ali nema smisla, važno je ne odustajati! 

url=https://lilypie.com]

• Malela
    03. Ožujak 2020. 08:10

Ma meni nije jasno kak ne dođe do trudnoće. Okej prošli puta sam bila jako bas bolesna pa moge da je to utjecalo, 1. I 2. Ciklus smo imali jedan odnos za plodne dane pa kao ajd fulači smo. Međutim, ovaj ciklus, ono 5x i nemoguće da nismo pokrili, i sad mene zanima ako sam 2x bila T, kako sad nisam, nije mi jasno. 
    Jučer muž imao provalu samo takvu, kaže on možda mi nismo kompatibilni pa zato ne možes ostati trudna 🤣🤣🤣🤣, a ono curica pokraj nas koja je doslovce preslika muža, smijeh.
    Pa mu kazem kak sam jadna, i da mi se neda imati sex dok moramo, ono ajde sad kreni pa mi opet kaže ljubavi sve je to s višim ciljem 😍❤️😍.
    Pa opet kukam zasto nisam sada, da sam ga htjela iznenaditi za ročkas bla bla bla, i kaže mi sve to ima svoje, i čeka pravi trenutak. Ima nekih naznaka oko ugovora na neodređeno pa kaže da će doći ugovor i nakon toga op trudnoća, ili da ću biti već trudna ali rano i da se još neće kuziti pa nitko prije potpisivanja neće ni znati za bebuljicu. 
    Malo sam vas udavila, ali eto razmišljam i tipkam. 
    Sretno svima koje ne očekuju M 😍❤️😍

Raštika
    03. Ožujak 2020. 08:24

Malela, mi vec dvije godine lovimo plodne dane ne da se nije nikad nista ulovilo nego mi ni menga nije kasnila.😂😂 Uzasno frustrirajuce ali sta cu, krenem li plakat mogla bi se i utopit 😂😂 tesko je, jedno vrijeme sam se stalno pitala sta je sa mnom, zasto nesto ne valja, plakala nad mengom i govorila da nikad necu biti mama. Znas sta bi mi momak tada rekao? Samo si govori takve stvari pa nikad neces ni biti. I onda sam i shvatila da stvarno gubim glavu radi toga i sto ako se dogodi da nikad ne dobijem dijete. Jbg, dogadja se i to. Sto bi onda mislila o sebi?
    Mene kad stisne muka ja se sjetim nase Grizli. Jedna pametna, prizemljena i hrabra zena koja je nakon 5 godina docekala svoju princezu. 😉 U svijetu punom ludila budimo Grizli! 😂😂😂

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

03. Ožujak 2020. 08:26

Naravno nema nista. Endometrij dobar. Cista stoji i dalje. Nece je dirat za sada. Malo je ljut sto mi nisu dali odmah medikamente za stitnjacu. Dao mi Klomifen. Promijenio je dane uzimanja i dozu. I  10 ili 11 dan ciklusa kontrola pa inseminacija. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.