Malamala cestitam od srca 🥰
Rita kad sam citala tvoj komentar bome sam se nasmijala, bome smo kopije 😆 Nadam se da cemo i plus zajedno ugledat i to za par dana 🙂 Ja sam danas radila iz probe LH trakicu al nema nista, blijeda crtica , da je trudnoca.vjerojatno bi bila ful tamna , a opet ne znam kolko da se pouzdam u to. Jel znate jel imao tko slabasnu crticu na LH a da je ipak bila trudnoca.
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Rita kad sam citala tvoj komentar bome sam se nasmijala, bome smo kopije 😆 Nadam se da cemo i plus zajedno ugledat i to za par dana 🙂 Ja sam danas radila iz probe LH trakicu al nema nista, blijeda crtica , da je trudnoca.vjerojatno bi bila ful tamna , a opet ne znam kolko da se pouzdam u to. Jel znate jel imao tko slabasnu crticu na LH a da je ipak bila trudnoca.
Mislim da je moguce i sa blijedom crtom od lh...
🤗Da i to ulijeva nadu.... Ja pratim bazalnu... Spustila se vec dosta pa nekako nada izcezava.... Sad je 36.4 ... Simptoma nemam ni za dobit ni za T.... Sve ravno ko ploča
🙃
Malamala čestitam ti od srca 😊😊 najkraći mjesec a najviše smo plusica smo vidili 😍😍
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Rita sigurno se ne sjecas ali moja lh je bila blijeda, ne sjecam se tocno dana ali ovaj tjedan. Jos mi je jedna od cura napisala neka pricekam 🙂 i danas sam radila test tek toliko, bez ikakve nade i eto plusa.
Mala
Malamala cestitaammmmm ❤❤❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Rita sigurno se ne sjecas ali moja lh je bila blijeda, ne sjecam se tocno dana ali ovaj tjedan. Jos mi je jedna od cura napisala neka pricekam 🙂 i danas sam radila test tek toliko, bez ikakve nade i eto plusa.
Rita88 viidiis! I meni je ostalo u sjecanju da je netko ma ii vise njih prvo imao blijedu lh trakicu.. Drzim ti palcevee!!!
👯♀️
🤗🤗🤗🤗
Malo me nema i odmah plusici 🥰 cure cestitam vam od srca i uzivajte!
Vidim da nekoje imate cijele ljekarne kod sebe 😉 ja pijem samo folnu i to zaboravim svaki dan uzet🤦🏻♀️
Jucer sam u par navrata osjetila mala kao probadanja u jajniku i to je to 🤷🏻♀️ cekam petak i dan D 😁
Vratile ste mi nadu 😁 Cekamo onda utorak ako ne dobijem ranije. Kod mene malo cicke jos bole i to je to ,isto se nista ne desava 🤷♀️ Uvijek kad se tako ponadam onda se bas ful razocaram. Sad sam isla po namirnice za rucak i mislim si dal da skrenem po test al sam se oduprijela, ako ga kupim stalno cu gledat u njega, necu izdrzat 😑
Ja- 34 god, muz-38 god
Ena 25.03.2021 ❣
Vratile ste mi nadu 😁 Cekamo onda utorak ako ne dobijem ranije. Kod mene malo cicke jos bole i to je to ,isto se nista ne desava 🤷♀️ Uvijek kad se tako ponadam onda se bas ful razocaram. Sad sam isla po namirnice za rucak i mislim si dal da skrenem po test al sam se oduprijela, ako ga kupim stalno cu gledat u njega, necu izdrzat 😑
Ja imam test u kupaonom stoji vec nekoliko ciklusa. Imuna sam na njega koliko sam ga zamrzila radiit
🤣
Rita 😂😂😂 ja sam jucer dok sam trazila lh trakice otkrila da imam jedan cb test, nisam ni znala za njega 😂😂😂🙈 a dosli su mi i kinezici pa sam opskrbljena 😎🙈
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Sortiraj odgovore
Najstariji