Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌸TiKiDi🌸
    28. Veljača 2020. 08:19

Bosco cestitam od srca, pazi se, cuvaj, neka sve prođe skolski. Ulijevas nadu nama s dugim ciklusima ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Raštika
    28. Veljača 2020. 08:21

Bosco cestitke!! 🤘🥳🥳🥳

Ja 🧜‍♀️35 on🦸‍♀️39
    Skoro 3 god pokusavanje
    On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
    Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
    S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️

Bosco
    28. Veljača 2020. 08:22

Nisam uzimala cak ni folnu, bas nista. Nekak mi se sve cinilo nemoguce s obzirom na cikluse i policisticne jajnike. ( iako znam da neki imaju 100% gore dijagnoze, nekak uvijek mislis da ti nemas srece).

Prvi put u 14 ciklusa sam imala uzasnoo obilan iscjedak, kad sam to skuzila, sam imala jedan odnos u 3 dana koliko je trajao iscjedak  i valjda je bio dobitan. Ovaj mjesec smo se jako puno keksali, pa neznam tocno, jer ja nemam redovne ovulacije pa neznam kad.

Simptomi? Nista, malo me bockalo kod pupka i malo mi je bilo mucno jucer , bas bista posebno.

Ne nadam se previse dok danas ne napravim novi test, nazovem doktora i odem na pregled😕

28. Veljača 2020. 08:24

Bosco

Nisam uzimala cak ni folnu, bas nista. Nekak mi se sve cinilo nemoguce s obzirom na cikluse i policisticne jajnike. ( iako znam da neki imaju 100% gore dijagnoze, nekak uvijek mislis da ti nemas srece).

Prvi put u 14 ciklusa sam imala uzasnoo obilan iscjedak, kad sam to skuzila, sam imala jedan odnos u 3 dana koliko je trajao iscjedak i valjda je bio dobitan. Ovaj mjesec smo se jako puno keksali, pa neznam tocno, jer ja nemam redovne ovulacije pa neznam kad.

Simptomi? Nista, malo me bockalo kod pupka i malo mi je bilo mucno jucer , bas bista posebno.

Ne nadam se previse dok danas ne napravim novi test, nazovem doktora i odem na pregled😕

Promijeni potpis 😉bit ce sve u redu. Ne brini 🤞👍

Ginny
    28. Veljača 2020. 08:25

Bosco tribalo bi bit prvi dan zm minus tri miseca plus 7 dana 😂😎 tebi su dugi ciklusi pa ako znas kad je bila O to bi bilo tocnije vjerojatno (po zm jesi 6+2 al koliko si po svom izracunu? Ako se prije 9 dana nije nista vidilo na testu onda si nesto manje 🤔) 

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Mallla
    28. Veljača 2020. 08:26

Bosco formula termina poroda: zadnji ciklus tj prvi dan zadnjeg ciklusa + 7 dana - 3 mjeseca!
    Znači ako je ciklus bio 1.2 onda + 7 = 8.2 - 3 mj = 8.11 termin... Tako otprilike

url=https://lilypie.com]

Bosco
    28. Veljača 2020. 08:27

Ni meni nije jasno, test nije nista pokazao, mozda ima neke veze sto sam test radila popodne nakon 2 litre vode. 15.01 prvi dan zadnje m, pa sad nemam pojma, idem popodne kupit clearblue s brojem tjedana, neznam dal je to tocan test.

Btw. Nadam se da ste sve dobro :) i hvala vam na podrsci. 

Mallla
    28. Veljača 2020. 08:27

E da i termin se uvijek računa po ciklusu bez obzira na ovulaciju! 

Mallla
    28. Veljača 2020. 08:29

Daklw Bosco 22.10 termin ali prvi UZV će ti najtočnije pokazat. I jako malo žena rodi baš na termin! 

Bosco
    28. Veljača 2020. 08:30

Onda super, meni je to tak lijepi jer je muz 20.10😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.