Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • justagirl2201
    23. Veljača 2020. 16:43

Mila nista ti to ne mora znacit. Svatko od nas je prica za sebe. Moja je jedna frendica imala 3 mj mengu a bila je T, drugoj je pozitivan test bio tek 2 tjedna nakon kašnjenja M, sve prije toga negativno. Tako da nemoj otpisivat ništa, jesi me čula? 💪💪💪🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 16:45

justagirl2201

Mila nista ti to ne mora znacit. Svatko od nas je prica za sebe. Moja je jedna frendica imala 3 mj mengu a bila je T, drugoj je pozitivan test bio tek 2 tjedna nakon kašnjenja M, sve prije toga negativno. Tako da nemoj otpisivat ništa, jesi me čula? 💪💪💪🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘

Hvala ti. 🥰

Kaze mi mm maloprije, ako dobiješ nemoj bit tuzna pa kako da ne budem. Prirodno je ako nesto zelis i nemas da si tuzan, a da ne govorim o bebi. 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

23. Veljača 2020. 16:51

Tako ja isto sva tuzna i nikakva al evo lakse mi je kad znam da su mi hormoni uredni i muzu pretrage.
    A meni je najgore kad mi svaki dan neko pametije :opusti se !!!
    Svaki dan ja to cujem iako ljudi neznaju da svasta pijem,ziciram se,dovoljno im je da kazem da radimo na bebi
    Ubuduce cu govorit da cemo za 2 godine planirat bebu😂

23. Veljača 2020. 16:53

23. Veljača 2020. 16:55

Marinalin

Tako ja isto sva tuzna i nikakva al evo lakse mi je kad znam da su mi hormoni uredni i muzu pretrage.
    Svaki dan ja to cujem iako ljudi neznaju da svasta pijem,ziciram se,dovoljno im je da kazem da radimo na bebi

Ja takvima kazem da nemremo imat djecu uopce. Nek im bude neugodno. 

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 16:55

Marinalin

Ja ti isto lazem i govorim ljudima da planiramo uskoro krenut kao jer me pile. Frendica koja zna, rodila je i mala ima god dana i kuma sam joj, mi stalno govori ajde draga ulovite se posla budite vrijedni, kao ja i mm - pa cu ostat trudna. -.-

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

23. Veljača 2020. 16:59

Anitram dobra ideja ,odaad cu to govorit pogotovo njegovim tetkama ludim👍👍
    Ljudi su stvarno bezobrazni i jos vise mi pritisak naprave ,kao da sam neka glupaca koja se ne prasim doma😂

23. Veljača 2020. 17:00

Jebote koja pluscina! BAS MI JE DRAGOOO 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🥳🥳🥳🥳🥳🙈
    Evo mene i moj update,nakon jaaaaako dugo vremena M traje evo vec cetvrti dan i koliko god mi je to deprimirajuce,manje deprimirajuca okolnost je bila ta sto grcevi i bolovi nisu bili ni problizni,usudim se rec da ih nisam ni imala ovaj ciklus vec samo dok sam procurila dva ili tri puta me zafrknulo ali to je nista naspram ostalih mjeseci sad ja sebi postavljam malo cudnije pitanje: je li moguce posto muz i ja uopce ne pazimo tokom odnosa,osim kad je cista bila potvrdena pa je bila jako bolna M i kraca nego inace,je li moguce da je bila i jos koja biokemijska T pa nisam radila test nijedan rano da bi makar sjenu ulovila? Jer je interesantno da sam unutar 30 dana imala 2 ciklusa s tim da je jedan bio bolan i jedva sam ga prezivila,a sad ovaj koji traje cetvrti dan,da je tako svaki ne bi se bunila uopce.. ne znam je li nesto lose dok boli ili kada me ne boli..ne znam sto da uzmem kao lose u svom ciklusu i sad malo razbijam glavu timeee

Rita88
    23. Veljača 2020. 17:13

Rita super da si nam se pridruzila ovdje, da da mi se opet pratimo. Jel imas kakvih simptomcica? 🙃
    Nadovezujem se na IVF i na inseminaciju, ja idem u Beta plus kod dr.Bracun , odlicna dr. rekla mi je da idem u 4 mj na IVF ako sad ne uspijemo, inseminaciju preskace jer sam imala vec dva spontana i kao nema smisla da idem na inseminaciju ,nisam ni isla na prohodnost jajovoda jer sam uspjela dva puta ostat trudna. Kod mene i mm je sve ok sto se pretraga tice. Jedino mi je dr.rekla da mi je amh malo nizi ,17 mi je , al to je kao malo nisko s obzirom na moje godine (32) al ovo je ostalo je sve ok.Ne racunam pai heterozigot jer za to nije navodno potrebna terapija,osim sto cu ja pit aspirin kako dr.kaze da mi smiri psihu.
    Lela i Lilo ocekujemo uskoro vase plusice.
    Sretno svima 😘

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 17:48

justagirl2201

Heej Peggy 😍 daaaa ..evo testa od dns 12 dpo:
    https://ibb.co/TbB9kqj
    Sutra je dan neocekivane i sutra idem vadit betu 🤞🤞

Sretnoo!!, divne vijesti 

🍀 🍀 🍀 🍀 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani