Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 17:51

Anitram1982

Marinalin

Tako ja isto sva tuzna i nikakva al evo lakse mi je kad znam da su mi hormoni uredni i muzu pretrage.
    A meni je najgore kad mi svaki dan neko pametije :opusti se !!!
    Svaki dan ja to cujem iako ljudi neznaju da svasta pijem,ziciram se,dovoljno im je da kazem da radimo na bebi
    Ubuduce cu govorit da cemo za 2 godine planirat bebu😂

Ja takvima kazem da nemremo imat djecu uopce. Nek im bude neugodno.

🙃 Hahahhahaha vidis mogla bi ti ovo "posudit"
    🤣🤣🤣🤣

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 17:59

Rita88

Rita super da si nam se pridruzila ovdje, da da mi se opet pratimo. Jel imas kakvih simptomcica? 🙃
    Nadovezujem se na IVF i na inseminaciju, ja idem u Beta plus kod dr.Bracun , odlicna dr. rekla mi je da idem u 4 mj na IVF ako sad ne uspijemo, inseminaciju preskace jer sam imala vec dva spontana i kao nema smisla da idem na inseminaciju ,nisam ni isla na prohodnost jajovoda jer sam uspjela dva puta ostat trudna. Kod mene i mm je sve ok sto se pretraga tice. Jedino mi je dr.rekla da mi je amh malo nizi ,17 mi je , al to je kao malo nisko s obzirom na moje godine (32) al ovo je ostalo je sve ok.Ne racunam pai heterozigot jer za to nije navodno potrebna terapija,osim sto cu ja pit aspirin kako dr.kaze da mi smiri psihu.
    Lela i Lilo ocekujemo uskoro vase plusice.
    Sretno svima 😘

Ej draga bas te lijepo opet citati.   Pa nekako zadnji nekoliko ciklusa nista se ne mjenja.. Sve isto i bez simptoma.... Jutros je bazalna porasla al to je tak u mom ciklusu... Poraste 18.dan (skolski je 21dan) i tako bi mu trebala ostat..... Ako padne znam da kroz par dana dolazi menga... Tak je bar do sad bilo....... Kako je kod tebe?
    🙆‍♀️

23. Veljača 2020. 18:01

Rita88 zasto aspirin ne kuzim???
    Mogla bii i ja ako ce mi psihu smirit😂😂😂

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 18:24

Lilo23

Rita88

Rita super da si nam se pridruzila ovdje, da da mi se opet pratimo. Jel imas kakvih simptomcica? 🙃
    Nadovezujem se na IVF i na inseminaciju, ja idem u Beta plus kod dr.Bracun , odlicna dr. rekla mi je da idem u 4 mj na IVF ako sad ne uspijemo, inseminaciju preskace jer sam imala vec dva spontana i kao nema smisla da idem na inseminaciju ,nisam ni isla na prohodnost jajovoda jer sam uspjela dva puta ostat trudna. Kod mene i mm je sve ok sto se pretraga tice. Jedino mi je dr.rekla da mi je amh malo nizi ,17 mi je , al to je kao malo nisko s obzirom na moje godine (32) al ovo je ostalo je sve ok.Ne racunam pai heterozigot jer za to nije navodno potrebna terapija,osim sto cu ja pit aspirin kako dr.kaze da mi smiri psihu.
    Lela i Lilo ocekujemo uskoro vase plusice.
    Sretno svima 😘

Haha hvala ja jos nisam isla piskit jos duram haha i premisljam se 🙈

Pisli Lilo razveseli nas sve daj nam nade malo i trudnicke prasine :-D

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Malela
    23. Veljača 2020. 18:26

Pokušavam staviti potpis šareni pa samo isprobavam 

Aneee
    23. Veljača 2020. 18:27

Slabo smo danas pisale pa ajde da započne jednu temu 😁
    Koliko bi ste vi djece htjeli i koja vam je razlika u godina između djece najbolja? 😁
    Ja sam uvijek mastala da imamo 4 djece, 2 decka i 2 curice (kao da mogu odlučiti sama spol 🤣🤣🤣). To je samo mašta a sad šta nam bog da 😊🙌

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

• Malela
    23. Veljača 2020. 18:30

Hmmm potpis je tu, ali nije mi 16dc nego 20dc

Pipin
    23. Veljača 2020. 18:35

Ja bi dvoje ili troje! Za spol mi je trenutno svejedno, daj sta das 🤣

Rita37🤰
    23. Veljača 2020. 18:36

ana.b.

Slabo smo danas pisale pa ajde da započne jednu temu 😁
    Koliko bi ste vi djece htjeli i koja vam je razlika u godina između djece najbolja? 😁
    Ja sam uvijek mastala da imamo 4 djece, 2 decka i 2 curice (kao da mogu odlučiti sama spol 🤣🤣🤣). To je samo mašta a sad šta nam bog da 😊🙌

Nisam nikad nista o djeci mastala... Uvijeksam mislila doc ce kad dodje vrijeme a tako i broj.   A sada mastam od djecaku i djevojcici...  Ma bila bi sretna da dobijem i jedno bilo koje... Imena vec imam prostor u stanu ovdje i dole vec imam potpuno smo spremni ali eto kao da smo zakasnili... Jer bas nikad nisam pomislila da ce to bit problem smiksat.... Al sta je tu je... U ovoj godini se nadam trudnoci pomoc ce Bog ili klinika ili oboje.   Al nekako ova godina je ta i cvrsto se nadamo! 

LeLa2807
    23. Veljača 2020. 18:42

Ja bih troje, ali svakako dvoje barem. Uvijek sam htjela curice :Dali intuicija mi govori da ce prvi biti sin. Ma dapace. Nekako sve vise kad mastam razmišljam o sinu. Imamo ime za curicu. Za decka jos ne. :-D sve imamo bebu jos cekamo. Hahahaaha 

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI