MarinaStam, mozda sam i ja luda al i ja vidim svijetlo roza crticu! Bas vidim! 🤞🏻♥️ Drzim fige
Kod mene menga stigla maloprije, tako da Martina mozes me staviti na odbrojavanje 19.02 😊
Bome i ja sad navecer osjecam baaas grčeve i sve si mislim necu valjda 7 dana prije dobiti :O vidjet cu ujutro bas me grci
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Tockica ides dalje u nove pobjede 💪🏻🥰
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
I koje to testice radis, koliko su osjetljivi? Da si i ja znam uzeti 😂
Imas kakvih simptoma? 😊
Ovdje u Svicarskoj sam te kupila neke najjeftinije, cisto da uporedim sa onim plavim sa amazona jer oni su do sada bijeli kao snijeg, nema nista na njima.
Osim napuhanog stomaka nista drugo ne osjecam ali bas nista 🤷♀️
Kcerkica 2015 ♥️
Lelama neces dobiti tako rano nema sanse, prije ce biti da se desava implatacija kod tebe!! 🤞🏻🤞🏻♥️
Ma joj Točkice ja sam radila lh trakicu kao i cure jer dijelimo termin dana D i imaju crte.
Ne znam sto bi rekla, ali sutra je novi dan. Iskreno sumnjam.
Ali ici cu svakako na briseve sad u 2 mj to mi je bas opterećenje pa se sad vec tjesim lagano. Haha.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Lela nemoj se bacati u depru odmah. Jos je jako rano i ta negativna lh trakica nista ne znaci!
Lh trakica ti nece biti pozitivna prije testa za trudnocu, tek kad ti test za trudnocu pokaze neku najbljeđu crticu tek tada ce ti i lh test biti pozitivan! Prije nema sanse! Tako da opusteno.
I da pozitivan LH test u trudnoci mora biti debelo pozitivan znaci tamnija testna od kontrolne, a ne kao malo mi je potamnila druga crtica..
E tek onda se moze sumnjat na trudnocu i naravno napraviti pravi test za trudnocu. 😊😘♥️
Hvala ti Točkice, kako god bilo utješila si me i popravila raspolozenje. 🥰
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Marinastam imaš sjenu wuhuuu držim palčeve da potamni i postane prava crta!
url=https://lilypie.com]
Hej točkice, danas sam 13dc, imam vodenast iscjedak al lh trakica ni blizu piku. Čekam i čekam... Nadam se O kroz ovaj tjedan! Ti kako si?
Marinalin i Martina1982 da se nadovežem u HR se može ići na potpomognutu preko HZZO a i tada su pretrage pokrivene tj. Ne plaćaju se dodatno al ide se po zakonskim protokolima. Ako će muškarac radit spermiogram ode kod dr. Opće prakse i dobije uputnicu ode u bolnicu i da uzorak.
A ako idemo privatno onda to sve košta, cijena spermiograma je od 300 do 500 kn kako gdje, a ukupno 1 postupak MPO dođe oko 20000kn nekad i više... Dakle imaju opcije. Često odemo privatno jer je brže...
Marinastam imaš sjenu wuhuuu držim palčeve da potamni i postane prava crta!
Kako ja da spavam sad a u 4 moram ustati 🙈
Kcerkica 2015 ♥️
A vidi ovaj filter... Sad tek nećeš spavat....
Šala mala ajde spavaj, ovo znači da se mala mrva zakačila i sad treba opstati.... Sjena je i evo i filteri kažu da je... Dakle trebaš bit odmorna a mi ćemo navijat da postane crta!
Sortiraj odgovore
Najstariji