Ok cure...ja sam shvatila da se ja pretvaram u luđakinju bez kontrole....al ovaj put bez šale. Valjda sam popišala preko 10 testova i danas stajem na kraj tome. Tako nikad necu dobit bebu. Previse se opterecujem. Od slj.ciklusa opušteno i test kupujem eventualno dan prije očekivane i to je to. Uhvatila sam sama svoj izraz u zaslonu mobitela dok proučavam sjenu i uplašila se! Sama sebe! Dosta je bilo. Udahnula sam 10 puta, bacila test, cekam da dode ili ne dode. Kako god, nastavljam dalje al bez ovoliko stresa i opsesivnosti. Doći će i naše bebice...samo vremena i strpljenja. Ljubim vas sve i hvala sto me trpite 😍
Cure, gdje kupujete cink za muževe?? I kako to moraju piti?
Mislim da ću mu sutra nabaviti pa neka i on nešto pije 😂😂
Ja sam od solgara kupila cin
Da justgirl smiri se i testiraj se dva dana pred M
Ovako ces se bas izludit😔
Evo martina
Pa procitaj na njihovoj stranici
Ok super. To vrijedi vjerojatno ako je musko osigurano u Njemackoj. Ali ja ti govorim o Kinderwunschklinici. Ovo nije Kinderwunschklinika ovo je Universitetska bolnica. Dakle to dvoje nema veze jedno s drugim. U mojoj klinici nema doktora za oko...uho...grlo...pluca...itd. nego sam specijalisti za ginekoloske stvari i laboratorij za potpomognutu kao i specijalisti za potpomognutu. I u kinderwunschklinikama se placa spermiogram. U Hrvatskoj takoder osim ak ti doktorica opce prakse ne da uputnicu za urologa pa obda kod nega reda radi radis spermiogram. U ostalim klinikama u Hrvatskoh za MPO spermiogram se placa. Ja zvala i kosta 400 kn. Ak sam u krivu nek me netko ispravi
Ok cure…ja sam shvatila da se ja pretvaram u luđakinju bez kontrole….al ovaj put bez šale. Valjda sam popišala preko 10 testova i danas stajem na kraj tome. Tako nikad necu dobit bebu. Previse se opterecujem. Od slj.ciklusa opušteno i test kupujem eventualno dan prije očekivane i to je to. Uhvatila sam sama svoj izraz u zaslonu mobitela dok proučavam sjenu i uplašila se! Sama sebe! Dosta je bilo. Udahnula sam 10 puta, bacila test, cekam da dode ili ne dode. Kako god, nastavljam dalje al bez ovoliko stresa i opsesivnosti. Doći će i naše bebice…samo vremena i strpljenja. Ljubim vas sve i hvala sto me trpite 😍
Ja sam napravila lh trakicu pa se bacila u depru i momentalno bila na rubu suza. Pazi lh ne test na T. I isto tako rekla, ne smijem si to raditi.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Martina 1982 zbam da se u hrvatskoj placa spermiograf
Ja sam ovo nasla jer se ne placa u Ulmu pa rekoh idem prvo hormone besplatno i spermiograf a onda cemo vidit.
Imaju iboji inseminacije,oplodnje umjetne i sve se to placa koni svugdi u njemackoj.
Ja sam prvi put pocela danas da buljim u ovo cudo 😯
Oci mi ispadose gledajuci, svako malo trcim do testa i trazim nesto na njemu 🤔
De nek neko provuce kroz onaj neon filter da ne buljim vise 🤦🏼♀️
Jel vidi neko nesto ili ja umisljam od zelje da postoji tu nesto 🙈
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt
Edit:
Danas je dpo+9
Kcerkica 2015 ♥️
Spontani Novembar 2019 5+3tt
Spontani April 2020 5+4tt