Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Siječanj 2020. 19:21

Justgirl podsjeti me kad si imala O?
    Imas kakve sinptome?

LeLa2807
    20. Siječanj 2020. 19:23

Ja sam otisla u bipu uzela ovul test jedan jedini koji imaju i kad dodjem doma probat cu sa trakicom jer mi test na T nema smisla. Dakle bez hebemti potrosila 130 kN jer nemam mira sačekat par dana. Hahahahhahahahaha. Pitao me mm di si ja kazem idem u bipu, a on mi komentira da bar kupim sminku hahahahaha

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

20. Siječanj 2020. 19:25

kristinak

https://ibb.co/0KTMpXW
    Ovdje su mi zadnje slike od O. Dan kad je zavrsila O jedva se crtica vidjela i danas je opet tamnija malo. Vidit cu malo sutra kakva ce biti

Ovulacija ti je bila 13 ili 14.1.nazalost izdaleka je slikano pa ne bi tocno mogla reci koji od ta dva dana...ali dupla O je itekako moguca! Ja sam napravila 9.1. Tako trakicu nakon sto je bila O oko 2/3.1. Po fizickim znakovima ali sam i napravila test na T i vidjela se lagana sjenica,sada posto osjecam kao da bi mogla doci,sve vise vjerujem da sam ovaj mjesec imala duplu O i po drugoj bi trebala dobiti 24./25.1. moguce je itekako imati duplu O samo sto si vjerojatno navikla samo na jednu i fizicki osjetis,al moguce je da isti mjesec oba jajnika ovuliraju

20. Siječanj 2020. 19:25

Marinalin

Ana b malo prokopaj po internetu grad koji zelis
    Tako sam ja.
    Al ovdje u njemackoj imam preko zdravstva besplatno pa rekoh sta cu placat u hrv.
    Spremiograf je 600kn a u Njemackoj besplatno itd

Di je to besplatan spermiogram u Njemackoj? Kod urologa ili? 

20. Siječanj 2020. 19:26

Ja se ni ne usudim kupovati te testove 😂 ali sam ostavila jos jedan od ovih sto sam do sada radila i ako dode i kada prode odmah cu s jednim urinom napraviti test da vidim hoce li i dalje biti slaba crtica 😂

20. Siječanj 2020. 19:28

Martina besplatan je u kinderwunsch kliniki i besplatan meni za hormone.
    A placam dalje ako treba prohodnost jajovoda pregled itd
    Folikulometriju pola zdravstvo placa pola mi ako budemo isli..

20. Siječanj 2020. 19:28

Justgirl aj i ti popiski Lh test kad vec druge piske pa sa vidimo i tvoj Lh😂

• justagirl2201
    20. Siječanj 2020. 19:30

Meni je dns 11.dan od pika...glava me rastura, iscjedak, povisena dnevna temp(37.2), sise prakticki nist i gladna sam stalno

• justagirl2201
    20. Siječanj 2020. 19:31

Popiskila bih lh al sve potrosila u lovu na zadnji PIK koji je bio tek 19dc

20. Siječanj 2020. 19:33

Marinalin

Martina besplatan je u kinderwunsch kliniki i besplatan meni za hormone.
    A placam dalje ako treba prohodnost jajovoda pregled itd
    Folikulometriju pola zdravstvo placa pola mi ako budemo isli..

A da? A koja je to kinderwunschklinika pa da i ja idem jer u mojoj kinderwunschklinici se jos uvijek placa spermiogram? Oko 100 eura je. Mislim da tocnije 106 eura. Radila sam horomone i krv do sada kod njih. Nista nisam platila i 2 ultrazvuka su bila. Ali spermiogram placam. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.