Cure nemojte tako rano otpisati mjesec. 5dpo i 7 dpo je puno pre rano za neke konkretne simptome :)
Kristinak ja sam 5dpo i nista drukcije sene osjecam tako da nista ni od mene😱
Kad je termin u KWK?
Cure… …
Savjet 😊
25 DC, 11 DPO… Prvi put napravila kineza pa neznam Kolko da mu vjerujem.. I da. Rađen je oko 16 h.. A ne ujutro..
https://ibb.co/y5kLTx4
https://ibb.co/zVvbr1z
Pa Marina, cini mi se da ti taj Kinez dobru crtu pokaziva. Drzim fige 🤞🤞💞💞
Znači danas mi stigli.. Nisam ih ranije imala.. Ni radila..
I sa kumom iz zafrkancije napravimo i još se zezamo kak ćemo tražiti sjenice.. Kad ono…to se vidi dosta..
Ali nekak mi čudno da bi tak ranije vidla.. Sa kinezom popodne🙈🙈🙈🙈
Još uvijek mi je smiješno i ne vjerujem mu dok ne napravim ujutro novi.
Ne želim se razočarati 🙄😟
Ja usto imam kineze, ali prosli ciklus su bili bježi, tako da ja im i vjerujem. A tebi drzim fige, i saljem pozitivne vibracije, nadam se da je to to 🥰
Prosli ciklus smo tu nesto malo pricake, objema nam je kasnio. Ocito kod obe anovulacijski.
Ali se nadam da je ovaj dobitnik za obje 🤞🤞🤞
Hvala ti Ninuška i ja se nadaaam da je dobitni za objeeee 🤗🤗
Ali nema bediranja sam si rekla. Prošli sam baš plakala. Ali sad sam rekla nema više.. Ovo mi je samo bacilo bubu ali mu ne vjerujem.. Sutra će pravi nadam se pokazati pravo stanje.. Iako je najvažnija beta😎
Kad ti moraš dobiti? Negdje smo blizu?
Ja vjerujem da bas jesi, imas divne crte, bas me raduje 🥰
Ja sam jucer ugledala smajli na ovulavijskom, pa mi pokrivamo ove plodne dane, tamo nekada za dva tjedna cemo znati. 💞
Cure moje, samo da vam javim da je moja trudnoća opet bila biokemijska… Jutros procurila…. Više ne znam kako s nosit sa svim ovim razočaranjima… Biokemijske, spontani… Nije lako!
Nema više testiranja prije zakašnjele vještice od tjedan dana..
Ima li koja tu da je imala ponavljajuće bikemijske? Da li da idem vadititi hormone?
Ne znam više što da radim… Ljuta i tužna….
Amje,bas mi je zao ☹️☹️☹️ drzi se. Jednom ce uspjet,sigurna sam ❤️😘
Nadam se....
Kristinak ja sam 5dpo i nista drukcije sene osjecam tako da nista ni od mene😱
Cure ne očajavajte, meni je ginek rekla i potvrdio mi još jedan da ne postoje simptomi prije impl. a to znači prije 6-10 (ili 12) dana. dakle, sve ovo što imamo npr. ja danas na 4dpo velika grčenja jajnika nije radi T. Tako da samo smireno. a to kad žena ostane T pa kaže da joj je od O nešto bilo, ne znači da je to bilo radi T jer tad nije ni došlo do T. Ima nade.
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Lela hvala na utjehi😂🥰🥰🥰
Ja evo cekam razgovor u klinici pa javljam😱😱😱🤪
Lela ja sam odma otpisala mogucu trudnocu jer mi je 4dpo pala naglo temmoze past jedino ako je implantacija a 4dpo se implantacija ne dogada kolko sam citala po netu😂
Tockica vidi se ❤️❤️ drzim 🤞 🤞 🤞
Peggy bas mi je drago ❤️ nadan se da ce s malim bit sve ok, kozice znaju jos svasta navuc
Hvala ti.. ❤️Ma dobro je Kolko tolko ali još je temperatura.. Neda se.. Doma smo.. dobili antibiotik sutra idemo opet pa ću čuti što dalje..
Marina i Točkicaa sjenice/crtice su vidljive i držim 🤞🏻 da se pojačaju i da za 9mj dođu bebice 😘
Hvala ti❤️❤️❤️💞💞💞
Cure… …
Savjet 😊
25 DC, 11 DPO… Prvi put napravila kineza pa neznam Kolko da mu vjerujem.. I da. Rađen je oko 16 h.. A ne ujutro..
https://ibb.co/y5kLTx4
https://ibb.co/zVvbr1z
Pa Marina, cini mi se da ti taj Kinez dobru crtu pokaziva. Drzim fige 🤞🤞💞💞
Znači danas mi stigli.. Nisam ih ranije imala.. Ni radila..
I sa kumom iz zafrkancije napravimo i još se zezamo kak ćemo tražiti sjenice.. Kad ono…to se vidi dosta..
Ali nekak mi čudno da bi tak ranije vidla.. Sa kinezom popodne🙈🙈🙈🙈
Još uvijek mi je smiješno i ne vjerujem mu dok ne napravim ujutro novi.
Ne želim se razočarati 🙄😟
Ja usto imam kineze, ali prosli ciklus su bili bježi, tako da ja im i vjerujem. A tebi drzim fige, i saljem pozitivne vibracije, nadam se da je to to 🥰
Prosli ciklus smo tu nesto malo pricake, objema nam je kasnio. Ocito kod obe anovulacijski.
Ali se nadam da je ovaj dobitnik za obje 🤞🤞🤞
Hvala ti Ninuška i ja se nadaaam da je dobitni za objeeee 🤗🤗
Ali nema bediranja sam si rekla. Prošli sam baš plakala. Ali sad sam rekla nema više.. Ovo mi je samo bacilo bubu ali mu ne vjerujem.. Sutra će pravi nadam se pokazati pravo stanje.. Iako je najvažnija beta😎
Kad ti moraš dobiti? Negdje smo blizu?
Ja vjerujem da bas jesi, imas divne crte, bas me raduje 🥰
Ja sam jucer ugledala smajli na ovulavijskom, pa mi pokrivamo ove plodne dane, tamo nekada za dva tjedna cemo znati. 💞
Aaaaa.. Hvala ti. ❤️💞❤️💞Nadam se da bude to postala prava crta na pravom testu do dana očekivane. Izgovaram toi ne vjerujem da to pričam 💘💘💘💘
Sjećaš se prošlog ciklusa.. Testove smo radile i betu vadile.. Pa onda smo bile skupa u ciklusu sad smo se razišle🙈🙈😂
Navijam za tebe 🤩🤩
Sortiraj odgovore
Najstariji