Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    17. Veljača 2020. 12:23

Mallla

MARINA

Mallla

Marina mislim da si trudna. Ako je kinez ofma dao crtu znači odma odma onda je točan. A on ti je 10 ml a gravidnost 25ml… Tako da ja mislim da jesi… Al evo za sigurnost ćemo čekati.
    Što je s malim? Mislim razumijem da su kozice al me zanima zašto hospitalizacija…. Držim fige da ne budete morali!

Je.. Odmah.. I onaj jučer i ovaj danas.. Odmah crtica.. Ali nek još to bude u zraku za sad.
    Mali ima temperaturu danas 9. dan..
    Kozice ima od srijede.. Ali dr brine ta temperatura.. Da nije i gripa ili nešto treće jer to je predugo. Iako napokon je ovu noć malo odspaval.. Sad opet je cc 7 sati do sirupa do sirupa. Možda će stati.. Danas idemo opet k njoj.. Pa ću vidjeti.. Treba napraviti krvnu sliku i sve.. A pošto ima koze u zaraznu. Ak je crp nedaj bože visok nemam kaj.. Rekla ona par dana da si odmori 🙈🙈🙈

A miško mali, nadam se da su samo kozice i da će kroz koji dan biti bolje. Hoće to (trudnoća) obično onda kada brinemo druge brige…. Navijam za plus ipo.

Hvala ti puno 🥰
    Ma danas malo bolje izgleda.. Mislim da će biti ok.. 

A trudnoća.. Uh.. Srce mi zadrhti kad pomislim.. Ne želim se previše nadati..
    Još dva dana pa ćemo znati sigurno..
    Točkica i ja se pratimo.. Baš me zanima kak će to ispasti na kraju.. 🤗🤗🤗

peggy95
    17. Veljača 2020. 12:37

Emanuel bas mi je zao 😔 nadam se da se uskoro biti prava trudnoca❤ 
    Hvala vam cure, ja sam sva u oblacima 🥰  i dalje ne mogu vjerovati da sam trudna 🙈 

🙋🏻29god / 🙋🏼‍♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
    Ja: AMH 76.6
    Muž: 6./2021. Oligozoospermia
    Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
    AIH 05/21 ❌
    IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
    28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
    2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
    11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
    FET 🐧🐧- 21.12.
    31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
    💙Dečkić💙
    KBC Osijek

Malamala
    17. Veljača 2020. 12:55

peggy95

Emanuel bas mi je zao 😔 nadam se da se uskoro biti prava trudnoca❤
    Hvala vam cure, ja sam sva u oblacima 🥰 i dalje ne mogu vjerovati da sam trudna 🙈

Nadam se da ćemo i mi brzo bit 🥰🥰 ne mogu zamislit koja sreća bi bila da ugledam plus ☺️

Mala

Aneee
    17. Veljača 2020. 13:49

Anchyy

..e cure.. je koja bila zadovoljna/zadovoljena femisan A kapima/tabletama.. ili bačene pare ?

Ja sam prezadovoljne sa femisan A kapima (za sada) 
    Prvo M mi je nenormalno bolna ali te kao i su mi tako pomogle što je nevjerojatno...A tako i iscjedak, kako se bliži O točno mogu po iscjedku primjetiti 😅 što prije nisam mogla...🔝🔝

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    17. Veljača 2020. 13:51

Marina i Točkicaa sjenice/crtice su vidljive i držim 🤞🏻 da se pojačaju i da za 9mj dođu bebice 😘

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Ginny
    17. Veljača 2020. 14:02

Tockica vidi se ❤️❤️ drzim 🤞 🤞 🤞 
    Peggy bas mi je drago ❤️ nadan se da ce s malim bit sve ok, kozice znaju jos svasta navuc

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

Kiky 🥰
    17. Veljača 2020. 14:18

I meni su Femisan kapi odlicne i imam samo rijeci pohvale...
    Meni je danas 7dpo nemam nikakve simptome grudi me ne bole ni najmanje, nista od t izgleda..

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    17. Veljača 2020. 14:18

Peggy bas mi je drago da je sve kako treba i bezveze si se brinula❤

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

17. Veljača 2020. 14:55

Kristinak ja sam 5dpo i nista drukcije sene osjecam tako da nista ni od mene😱

jasamja
    17. Veljača 2020. 15:00

Emanuel

Cure moje, samo da vam javim da je moja trudnoća opet bila biokemijska… Jutros procurila…. Više ne znam kako s nosit sa svim ovim razočaranjima… Biokemijske, spontani… Nije lako!
    Nema više testiranja prije zakašnjele vještice od tjedan dana..
    Ima li koja tu da je imala ponavljajuće bikemijske? Da li da idem vadititi hormone?
    Ne znam više što da radim… Ljuta i tužna….

Amje,bas mi je zao ☹️☹️☹️ drzi se. Jednom ce uspjet,sigurna sam ❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.