Emanuel nisam te spomenila 😘😘😘 doc ce i nase vrime, bas govorim mm jos mozemo dobir bebu ove godine, cvrsto virujem u to ❤️
🧘♀️37g, blaga trombofilija
🧘♂️37g, oligoasthenozoospermia
🧒2012g
👱♀️2014g
trudimo se od 05/2019
miss.ab 12/2019 u 12tt
Nikky blizi se pik.
Probaj jos kasnije jednom jer neznam kolko brzo ti tamni
Meni jako brzo
Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
ja odusevljena❤️
Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku sve savrseno👍
Emanuel samo hrabro, doći će i pravi plusić koji će biti 9mj kod tebe .
Meni je danas 14dc i dan za O. E sad preostalih 14 dana treba izdrzati. Eh kad bi to bio plusić, sreća velika 😊.
Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
ja odusevljena❤️
Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku sve savrseno👍
sta se preko krvi mogu vidjeti te bakterije?? To mi je prvi glas, znam da krva pretraga ide na hiv hepatitis c i sifilis. ostalo su brisevi.
super vijesti, onda samo opušteno i beba će doći, tako mi je drago :)
Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.
Evo zeno ona meni pokazala papir di zaista pise negativno za baterije te
Ja isto sokirana da se to na krvi vidi😱
Neznam sta bi rekla😱
Neznam sta bi rekla😱
Jako lijepe vijesti :) drago mi je da sve ide kako treba ,sad opusteno i polako , navijamo 🤗🤗🤗🤗
Neznam sta bi rekla😱
Super Marinalin bas mi je drago zbog tebe...🤗
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Zene ja na kinezi danas imam praviii pravcatii pik, jucer smajlic na cb.
Je li to znaci od danas pa za 2 tjedna bi trebao krenuti novi ciklus. Ili tek se od sutra to racuna? Pokrilo par dana za redom, nadam se jos danas 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji