Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ginny
    17. Veljača 2020. 16:45

Emanuel nisam te spomenila 😘😘😘 doc ce i nase vrime, bas govorim mm jos mozemo dobir bebu ove godine, cvrsto virujem u to ❤️

🧘‍♀️37g, blaga trombofilija
    🧘‍♂️37g, oligoasthenozoospermia
    🧒2012g
    👱‍♀️2014g
    trudimo se od 05/2019
    miss.ab 12/2019 u 12tt

• nikky18
    17. Veljača 2020. 16:53

https://nikky18.imgbb.com/

Curke kako ovo izgleda ? 

17. Veljača 2020. 16:58

Nikky blizi se pik.
    Probaj jos kasnije jednom jer neznam kolko brzo ti tamni
    Meni jako brzo

17. Veljača 2020. 17:06

Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
    Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
    Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
    ja  odusevljena❤️
    Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
    Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
    Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
    Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
    E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
    Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku  sve savrseno👍

• Malela
    17. Veljača 2020. 17:06

Emanuel samo hrabro, doći će i pravi plusić koji će biti 9mj kod tebe .
    Meni je danas 14dc i dan za O. E sad preostalih 14 dana treba izdrzati. Eh kad bi to bio plusić, sreća velika 😊. 

LeLa2807
    17. Veljača 2020. 17:07

Marinalin

Evo mog rezimea cure iz klinike.kome se cita nek procita😂
    Ovako nalazi kaze doktorica su nam top savrseni,hormoni i sperma.
    Pitam ja nju za hpv kaze ona ne brini to ne smeta ,ja pitam da mi mogu briseve napravit na klamidiju itd kad ona pokaze meni papire i kaze citajte Vi nemate klamidiju ni nista to smo na krvi testirali😂😂
    ja odusevljena❤️
    Kaze ona da jos jedino sto bi napravila je sa kontrastom jajovode prohodnost za 210e ili zrcaljenje neko
    Pitam je sta je bolje kaze sa kontrastom jer inace druga opcija se radi samo ako kroz kontrast nebude dobro al onda moraju neki rez napravit i to se jako rijetko radi(to je besplatno)
    Ok narucila me 5.3 i 3 noci prije toga moram neke vaginalete stavljat koje sprecavaju infekciju.
    Ako taj nalaz bude Ok ona kaze da nema nikakve prepreke za trudnocu.
    E sad sto mene jos muci a pitat cu na tom ultrazvuku sondom sta mi ne moraju vidjet jajasca i pratit ovulaciju😱😤😤😤
    Uglavnom po njenom meni je endometrij ,jajnici na ultrazvuku sve savrseno👍

sta se preko krvi mogu vidjeti te bakterije?? To mi je prvi glas, znam da krva pretraga ide na hiv hepatitis c i sifilis. ostalo su brisevi. 

super vijesti, onda samo opušteno i beba će doći, tako mi je drago :)

Dolazi nam Liam 💙💙💙💙
    Termin po M: 2.1. / po utz: 31.12.

17. Veljača 2020. 17:08

Evo zeno ona meni pokazala papir di zaista pise negativno za baterije te
    Ja isto sokirana da se to na krvi vidi😱
    Neznam sta bi rekla😱

• nikky18
    17. Veljača 2020. 17:13

Marinalin

Neznam sta bi rekla😱

Jako lijepe vijesti :) drago mi je da sve ide kako treba ,sad opusteno i polako , navijamo 🤗🤗🤗🤗

dinaa91
    17. Veljača 2020. 17:19

Marinalin

Neznam sta bi rekla😱

Super Marinalin bas mi je drago zbog tebe...🤗

28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske

• Ninuska
    17. Veljača 2020. 17:23

Zene ja na kinezi danas imam praviii pravcatii pik, jucer smajlic na cb. 
    Je li to znaci od danas pa za 2 tjedna bi trebao krenuti novi ciklus. Ili tek se od sutra to racuna? Pokrilo par dana za redom, nadam se jos danas 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.