Evo mene, kraljice sjena :))))https://ibb.co/884FWMb
Sretno Tonia.. 😊 Lijepo se vidi.. Nek potamni ❤️
Tonia vidim crticu👍👍
Justgirl lh je dosta taman😱neznam sta rec😱
Anitram nisam te pitala ti si prosla prohodnost jajovoda jelda?jel ti je nalaz ok?
Evo mene, kraljice sjena :))))https://ibb.co/884FWMb
Ja vidim crtu. Rekla bi da je to to 🙈
Tonia vidim crticu👍👍
Justgirl lh je dosta taman😱neznam sta rec😱
Anitram nisam te pitala ti si prosla prohodnost jajovoda jelda?jel ti je nalaz ok?
Ne nisam nikad bila 🤣🤣....pretpostavljam jer smo imali 3 trudnoce pa da zato nisu spomenuli to.
Meni je jucer pokazala pik pokrili smo jucer 2 puta danas 2 puta …nadam se da je to dovoljno ..mm mi je najavio da se ne nadam za sutra 🤭🤭 radila sam ponovo danas jos 2 trakice pa su svjetlije od onih od jucer😀 sad cekanje 🙄
Superiska. Izmorila si muza 🤣🤣🤣🤣
Hej cure, evo i mene konačno s posla.
Dragi danas otišao na put tak da nismo u akciji bili - a meni danas ko za vraga došao eggwhite - i zo školski primjer samo takav. Ne znam kad sam zadnji put tako imala.
Uzdajem se u akciju od jučer da će uroditi plodom 🤷♀️
Pik mi je bio jučer navečer i danas cijeli dan, tek sad kreću blijediti.
Sutra ili prekosutra se nadam nekom skoku temperature da je O prošla.
Tonia👸 ja kod tebe lijepu crtu vidim! Nemoj to više zvati sjenom!!!
Marinalin👱♀️ drago mi je da ti je sve ok, ja jedva čekam svoje rezultate + onda rezultate hormona. Meni je rekla nakon hormona isto da su jajovodi na redu. Koliko se sjećam vi 6 mjeseci radite na bebi jel tak? To je slično kao ja!
Nikky 👩🦰 još će ti to potamniti za pik!
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Irma da 6mj je tocno
Samo sto sam starija od tebe😂😂
Ma obavi sve pretrage pa si na miru psihicki🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Meni je odma lakse jer sam brijala da su hormoni katastrofa jer nisam 15 god kontrolirala
A pila sam 10 god pilule
Prestala prije 5 god😔
Meni je jucer pokazala pik pokrili smo jucer 2 puta danas 2 puta …nadam se da je to dovoljno ..mm mi je najavio da se ne nadam za sutra 🤭🤭 radila sam ponovo danas jos 2 trakice pa su svjetlije od onih od jucer😀 sad cekanje 🙄
Superiska. Izmorila si muza 🤣🤣🤣🤣
Nekad mi ga bude zao...al sta cu 🤣🤣 ja mu kazem ajd jos koi put pa odmori par dana🤭...jadan mora zna da ne moze sa mnom izac na kraj 🤣🤣
28 godina/ 2,5 god pokusavanja /2 Biokemijske
Tonia, i ja vidim jednu lijepu crticu!! 😍🙈🤞🏻
Koji ti je dpo?
15dpo mi je... Sad sam i ja nekak pocela vjerovat da je to to... Cice me pocele bolit, podrigiva mi se i danas mi je malo mukica
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi