Lh trakice 2.dio

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    15. Veljača 2020. 09:10

• anaid
    15. Veljača 2020. 09:10

Marinalin

Temperatura se penje znaci O je bila 12.2?

Moglo bi bit, trebala bi naredna 2 dana jos porast onda si ziher da je bila 12.

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

• anaid
    15. Veljača 2020. 09:11

Marinalin

A da, krivi graf je bio prvi... da da, 12 😉😉

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Napokon 2804
    15. Veljača 2020. 09:13

peggy95

Jutro cure! E sto mi je cudno kad vidim pored svoga nicka ➕ 🙈
    Od jutros me bas zezaju grcevi i ko neka peckanja ne znam ni opisati… kaze mi frendica da je to sve normalno isto tako je i njoj bilo i sad ju zna uhvatit a 11t je trudna.
    Juce sam se bas molila za bebu i za strahove, puno mi je bolje 🥰

I ja imsm grceve nisu konstantno ali imam ih. I sise su sad bolne samo na dodir

15. Veljača 2020. 09:15

Hvala anaid
    Barem znam da se dogada O svaki mjesec.
    A dal bude jajasca neznam .
    Odnos nismo imali na dan O samo na dan pika .
    Vidit cemo😘

15. Veljača 2020. 09:16

Nocas me glavobolja probudila sto inace nikad nije u zivotu.
    Inace nemam glavobolje.zaspala sam i sad mi je pritisak u celu😱

15. Veljača 2020. 09:34

Marinalin

Martina1982 ja sam upalila app Fertilitiy al nemam pojma gdje se mjenja ciklus menstruacije?
    Kako sam prije imala tu aplikaciju sad mi stoje stari podaci😱

Evo moras stisniti na Heavy da bi ti oznacio prvi dan M. I onda kak ti budr koji dan. 

Rita88
    15. Veljača 2020. 09:35

Jutro cure. Nisam bila aktivna ovih dana ne znam jel ima kakvih plusica,obradujte me. Ja sam bila u cet na uzv bez terapije imam svog jednog folikula 17mm i endometrij je trolinijski 9 mm bio mi je 11 dc ,hopsali smo 8 i 10 dc ,danas cemo na 13 dc i 15 dc .Trebali smo kao svaki drugi dan al ja sam sinoc bila toliko krepana da nisam mogla ,pa smo prebacili za veceras. Lh trakice nisam jos piskala al mislim da i necu ,uvijek imam pik na 13 ili 14 dc. Tako da samo treba pokrit sve i dobro. Ako dobijem mengu 3.3. Onda idem na klomifene posto sad to nisam iskoristila radi gripe i nakon toga na IVF. Wish me luck 🙂

Ja- 34 god, muz-38 god
    Ena 25.03.2021 ❣

15. Veljača 2020. 09:36

Ja sa kontrole. 12mm imam folikul na lijevoj strani. Dobila da uzmem jos danas i sutra Klomifen. U utorak kontrola. Endometrij mi danas nije reko a ja nisam ni pitala.znaci u utorak ak bude ok sa folikulom u cetvrtak bi bila inseminacija. 

15. Veljača 2020. 09:42

Martina super namjestila sam👍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.